thelifeofadreamer

2009

Kategori: Allmänt

Precis som resten av alla bloggare ska jag väl nämna att året börjar gå  mot sitt slut.
År 2008. Det konsitga är att jag snart är vuxen. Ibland kan jag komma på mig själv att snacka om att "för 10 år sedan". 10 år, inser ni hur mycket det är? Herregu, jag blir lite skraj ibland.. för att bli vuxen. Fast samtidigt hör det väl till. Man ska lära sig ta ansvar, komma ut och se världen och allt det där. Men konsigt
känns det, för jag är liksom en liten flicka ännu, som är rädd för mörka nätter och misslyckanden.

2009 då, hur kommer det att bli? Det är så svårt att säga nu, men jag ska se till att det blir bra. Jag har sett fram emot det här året. Öspelen är äntligen här (jaa vi ska lära oss massor ännu, men nu är vi snart där!!), i februari blir det till att åka skidor som jag älskar, och jag ser fram emot sommaren massor massor. 2008 var nog ett bra år, kändes som jag blev säkrare på mig själv. Jag har alltid varit en sådan människa som litar mest på mig själv, och den känslan har liksom "växt" jag vet att jag kan ta mig dit jag vill, bara jag vågar tro på det. 2008 var både upp och ner. Aah jag gick i nian i år! Det är svårt att tänka sig, mycket hände i högstadiet, och en hel del bad saker, men många bra också.
Jag började Lusse iår. Det har vart jättekul, med många nya vänner och roliga stunder som jag kommer plocka med mig i fortsättningen.
Så  vad säger ni ska vi göra det nya året till det bästa någonsin?

2009 here we come

// Malin

Kommentarer


Kommentera inlägget här: