thelifeofadreamer

aah jag som trodde det var lördag idag!

Kategori: Allmänt

Hej. Jag somna sent igår igen, värst vad mina rutiner ändrats i och med lovet haha. jaja jag fick sova imorse, till 11 iaf.. Jag hade tänkt stiga upp vid 9 (hade väckarklocka) för jag tänkte fara ut och jogga, men när det där äckliga ljudet väckte min trötta kropp så insåg jag att jag är värd lite vila. Så jag tryckte på snooze och vände ryggen till..
Sen bar det av till stan, så jag fixade lite julklappar, nu är det bara en sak till att fixa sen borde allt vara färdigt. Okej två då .. Och efter det var jag hos mommo och moffa och städa, i två timmar! duktigt duktigt ;)
Ikväll ska jag vila, jag har fått ont i halsen. Typiskt, det brukar alltid bli så för mig, så fort jag är ledug och får slappa så blir jag sjuk, fy!
Jag har värsta lusten att fara och skinna nu haha får se om jag hinner med det imorgon. Förretsen skulle mamma köpa nya ljus till julgranen idag, men jag fatta aldrig vad som hända, misstäker dock att hon snubbla över dom. I vart fall ska vi och köpa nya imorgon igen ! hihi ;)

// MalinÅh gudars vad jag längtar till fjällen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: