thelifeofadreamer

Fredag

Kategori: Allmänt

Förbannat vilken dålig dag. Jag kunde seriöst inte ens svara när Jelena sa ngt till mig, kanske hade jag fått ett utbrott haha! Okej det var verkligen inte hennes fel, men när man är allmänt trött och fruktansvärt irriterad så hjälper det inte att ha henne skrikandes "dåligt!" eller "fel, fel, fel .. " well, det gick bättre mot slutet iaf.

Skoldagen var helt okej, vi hade bowling på gympan. Behöver jag säga att jag suger ? Och såklart var jag på samma bana som Johanna ;) haha nejdå det var bara kul (även om vi misstänker henne för att discobowla varje fredag hehe). Jajja ..
Nu har jag fått se min lilla kusse också, sötisen. Ska antagligen dit igen på söndag. Imorgon är det Sverige som gäller, känns bittert att missa träningen, men min kropp är så trött just nu att det nog är bra att ta en vilodag.

I dream of running and twisting and double somersaults, and that nothing can tether me to the ground because I am born to fly...                                                                                                                                 - Nadia Comaneci

//Malin

Kommentarer


Kommentera inlägget här: