thelifeofadreamer

kort och gott, jag är förkyld.

Kategori: Allmänt

Usch jag är förkyld! Jag hatar att vara förkyld, antagligen för att jag var det under större delen av min barndom. Jag antar att vissa i lågstadiet (typ 5 an 6 an) aldrig har hört mig prata normalt utan bara mummel som "Ebba" när jag skulle säga Emma. Okej ni fatta nog inte mycket av det där, anyway det jag ville komma fram till var att jag var förkyld ofta som barn. ;)

Så hela hösten har jag vart snuvfri, men si nu, nu var det dags igen. Så nu är det varm choklad och tv som gäller. Dock fick jag lov att ta mig ner på stan idag en sväng i och med att jag hade en sak att fixa.
Jag borde städa rummet inser jag nu också, kanske ska jag ta och bryta trenden med att slänga in alla kläder i byrån och faktiskt städa på riktigt? men varför bryta traditioner?... okejdå jag SKA städa.

Jag inser nog nu att jag gillar att ha en bäddmadrass i sängen, fast två är heelt klart skönare. Men sådant upptäcker man bara när man spenderat stora delar av en dag i sängen haha. ojoj

Det snöar ute också jösses jösses kanske det blir en vit jul trots allt! Ååh det skulle vara jättefint ju!

in the end it's all about trust

Malin


Här har ni mig sliten och eländig!

Kommentarer

 • Peter säger:

  God Jul Malin, tråkigt att jag inte kan vara med er iår men hoppas ni ALLA får en underbar jul. Här har vi vitt och fint iaf. Sista dagen på jobb idag och sen lite ledigt, skönt. Kram vännen:)

  2008-12-23 | 05:02:01
 • Frida J säger:

  Nice blogg :)

  2008-12-23 | 11:06:50
  Bloggadress: http://fridaelise.blogg.se/
 • Malin säger:

  P: tack tack och detsamma! Vi har faktiskt också lite vitt på marken i år hahah. Jaha så aeln är bättre? ha det bra och häsla alla! kram  F: tack tack, tyckte det var dags för förändring haha!

  2008-12-23 | 13:47:12

Kommentera inlägget här: