thelifeofadreamer

tankar

Kategori: Allmänt

Asså nu får jag spratt...
Läste just Juttas inlägg. JAA!! Jag håller med dig. Jag får smått panik bara jag tänker på hur lite jag gjort det är lovet. Seriöst jag har knappt rört mig alls.. Jag saknar Jelena redan. Får inte ni en sådan panikkänsla, ni vet "kommer detta finnas kvar när jag kommer tillbaka efter vilan??"
Jag får den känslan ibland, att tekniker skulle ha runnit av mig för att jag vilat liksom. Jaja det är väl så, snart är vi ju tillbaka i salen i alla fall. Jag har saknat den ;) 
Jag måste fix en annan sak också, faktiskt. Det går hand i hand med träningen, och gör jag det då kommer allt att fixa sig, och då kommer jag stå där på bommen, eller köra sträckta från barren. Jag måste inse det, men det är så jobbigt. Jag måste ta tag i mig själv oh ändra vissa saker. Jag har ju försökt förut, men tydligen inte tillräckligt mycket, och jag blir ju så arg när det inte funkar. Det är det värsta. Jag har kommit till en början, och sen bara gick det inte. Jag ska ska ska jag vill. För  mig, för min dröm, för allt det jag vill.
Kanske ni förstår nu? Jag må vila från salen, men mitt huvud vet vad som ska göras. Kanske den här vilan är till för att bygga upp vårt mentala. Jag tror det, och från och med imorgon lovar jag att börja med det. Nu är det fokus som gäller, jag ser det framför mig. Och dit kommer jag att ta mig.

jag är ett flumhuvve, men jag vet själv vad jag menar, Take it or leave it but you better believe it.

// Malin

Kommentarer


Kommentera inlägget här: