thelifeofadreamer

Städa

Kategori: Allmänt

Fy sjutton för att städa säger jag bara! Usch!
Jag slutade halv 2 idag, extremt skönt. Väl hemma kolla jag lite på tv, fikade med syrrorna och mamma och sen bar det av upp till mormor. Vi hade "lillajul städning" så typ alla kusiner var på plats + mostrar (meen var höll Marc hus? hmpf, eller alla andra pappor ?)   ;)
Jag och Gustav (enda killen som var där, nice Gusse!) putsade mommos å moffas takkrona, i kristall. Asså å herregud, det var hemskt. Det fanns säkert 500 kristaller att putsa och ALLA skulle man dra på med en trasa, jag hatar hatar hatar det! Ni skulle ha sett oss jag hade morfars solglasögon på mig och låg under takkronan (vi använde ett medel som vi inte fick få i ögonen hehe) och Guss hade ngn sorts "raggarbrillor" på sig hahaha, jag höll på att svimma när jag såg honom först! Efter 1 h och 20 min var vi klara iaf, så då var det bara att sätta igång med att piska mattor, tvätta golv och dammtorka, puh! (det jagär lite bekymrad över är dock att detta var LILLA jul städning, hur ska det då bli till jul? maaah)

Och vet ni vad jag gick och gjorde sen? Joo jag gick över till Brittens kontor och städa, usch. Det tod nästan 2 timmar, och nu är jag helt slut! Vill inte städa mer på ett tag, men jag har lovat mamma att städa upp rummet också.

What to do what to do? Jag tror jag går och lägger mig tidigt ikväll, usch!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: