thelifeofadreamer

-

Kategori: Allmänt

Ja det blir ett till blogginlägg idag, för engångs skull har jag något viktigare än vanligt prat att skriva om.

Idag kom jag verkligen på mig själv hur dålig jag är på att hålla kontakt med folk. Jag verkar säkert ointresserade av hur det är med alla, men så är det verkligen inte. Nej jag är nog bara blyg, känns som jag aldrig riktigt kom in i vissa gäng i högstadiet, så nu i Lusse vet jag liksom inte hur jag ska bete mig. Lusse har verkligen varit som en befrielse för mig, jag gillade inte öhs, inte alls. Jag gilla nian lite då, för då lärde jag känna några av de snällaste människorna jag träffat, människor med humor.
Nu ska jag i alla fall rycka mig själv i kragen och ta tag i saker. Det är en person jag måste ringa först, någon jag stod nära ifjol. Jag inser nu hur långt jag har låtit det gå, undrar verkligen hur allt blev såhär.

Det kändes lite som jag var tillbaka i klass 9d, om så bara för ngra minuter..

Fredagsträning, perfekt avslut på skolveckan

Kategori: Allmänt

Jag är slut! Herregud jag som trodde att två dagars vila skulle göra susen. Jag kom till träningen, mycket sugen på att få träna. Vi körde uppvärmningen, och när vi sen skulle göra styrkan rann svetten (mysigt!) ahha. Men ååh så skönt det känns i efterhand! Jag älskar verkligen gymnastik, helt sjukt att jag ger så mycket av min tid, det är säkert knäppt för folk som inte tränar att förstå, men det är tammetusan helt fantastiskt.

Nu kommer en bild förresten på resten hahaHa en mysig halloween!

In my dreams .

Kategori: Allmänt

Hahahha just ja jag skulle ju berätta om min dröm i förra inlägget. Det var helt sjukt! Jag drömde typ att jag blev inlåst i en bur med en bergsgorilla, så jag lärde den att göra high five, så chilla vi och åt bananer.
Sen när vi satt i vår hängmatta och tog det piano, så ropade någon från ett Garage i närheten. Mitt som det är står Jutta coh Frida och dansar hawaii dans, voine säger jag bara. Sen började det växa mossa på mig, då vakna jag ..

Asså säger dom faktiskt att drömmar har kopplingar til verkligheten?

Fredag

Kategori: Allmänt

Okej jag kan verkligen hata provveckan. Dagen innan ett prov känner man en sån stress! Jag satt uppe till över tolv igår och försökte få in "nyhetsmeningar" i huvudet. Såklart började jag inte plugga ordentliget på provet förrens vid tio igår kväll, lyckat..
Men nu mina läsare är provet skrivet! Finally säger jag bara, och (knock on wood) det gick rätt bra. Kändes som jag fattade det mesta, och jag skrev som en tok på skrivuppgiften. Yes, så nästa prov är franska, som jag ska läsa lite på idag. Men annars har jag tagit ledigt från skolan resten av dagen!

Nu ska Vilde komma hit, och vi ska ha mysigt och se på film och dricka te. Sen blir det träning i eftermiddag.

//Malin

Ladies night (med ytterbyxor å vinterjacka)

Kategori: Allmänt

Hejsan jag tänkte lägga upp lite bilder på hur jag var sminkad idag :). Jag har bilder på både Frida, Danis och Maria meen Frulle förbjud mig att lägga ut dom på bloggen, fårga mig inte varför för hon var jättesöt! Hon hade typ en "rosett" i pannan, cute! 

Dom måla typ värsta ögonbrynen på oss, det skulle hjälpa till att få oss att s sura ut hahahaSen fixade dom upp håret i hästsvans

Bilder på resten kommer senare, Frida måste antagligen godkänna alla först, hoho ;)

Nu time for finska, wuhu

Jeudi

Kategori: Allmänt

Religionesprovet är ÄNTLIGEN skrivet! Åh vad skönt att ha det över, det gick väl helt bra hoppas jag. Imorgon är det finska som gäller, jag har typ inte läst ngt. Det är då jag förundras över att jag föddes utan självdisciplin, kunde jag inte ens ha fått en liten smula!? Aah det löser sig nog, grammatiken har vi ju haft förut, jag måste bara tänka efter när jag skriver, tänka realistiskt.

Om en timme ska jag till frissan och få håret fixat, dom sminkade mig tidigare idag, hah jag kände knappt igen mig själv (såg mycket äldre ut ;)  ). Dom snacka typ om att lägga upp håret i hästsvans eller något, well kanske smäller jag in en bild efteråt. Nu ska jag läsa lite finska, resten tr jag ikväll.

Be strong // Malin

"hahaha eller så kör vi high five på scen ahhaha!"

Kategori: Allmänt

hahaha genrepet ikväll blev inte tråkigt alls. Vi hade skoj vi gympabrudar. Så fort vi såg scenen började vi fundera på hur vi skulle gå, hah jag kan knappt berätta alla förslag då skulle jag skämmas ihjäl. Alla andra modellerna bara stod och stirra på oss så knäppa saker kom vi på, haha.

Well efter lite övning kom vi fram till vad vi skulle göra, så jag hoppas det går någolunda bra imorgon. Dock finns det risk för både takträffar, omkullfallningar och spräckta byxor ;)

Ciao! MalinFrulle (till vänster) ska modella imorgon med skidjacka och byxor (med hängslen) ;)
Jag ska inte säga så mycket dock, då mitt inte är mkt snyggare hehe

Onsdag

Kategori: Allmänt

Ooonsdag, vanligtvis en av veckans skönaste dagar. Men si ikväll blir det fullt upp.

En bra sak var ialla fall att min franska diktamen gick bra idag! Jag hade typ inga fel och det kändes jättekul.
Det tråkiga var att vår lärare inte samlade upp dom, så hon fick inte se mitt goda resultat hah.. well jag får se till att skriva lika bra nästa gång å :)
Lärtimmen avslutade dagen idag. Jag gillar verkligen vår klass, den är fun, alla har alltid lätt att ta till skratt.

Nu har jag redan vart på datan alldeles för länge, så nu ska jag äta (taacos iih) sen rella och finska för hela slanten.

C you // Malin

We will be there for you, no matter what

Kategori: Allmänt

Någon jag bryr mig om har det lite jobbigt just nu. Du vet nog själv vem du är. Men du ska veta att vi står bakom dig i alla lägen, vi fångar dig om du faller. Alltid. Du är värd så mycket mera än tokar som beter sig illa, hur allt ligger till spelar ingen roll du är värd bättre!

En av mina idoler ska få avsluta detta inlägg

Don't run away from a challenge because you're afraid. Instead, run toward it, because the only way to escape fear is to trample it beneath your feet.                                     - Nadia Comaneci


Malin

Tisdag

Kategori: Allmänt

Tisdag idag då, skolan gick riktgt snabbt! När dt var dags för dubbeltimme svenska sista timmarna så visade det sig att Stig var borta också! Så vi hade vikarie och fick sluta en timme tidigare, wuhu ;)
Dagen inleddes med ett finska förhör, skriftligt. Tror ni jag hade läst? neej då ... hon har banna inte haft förhör på hela kursen och nu skulle vi nog ha det, well det gick som det gick. Hon är duktig på att plocka in förhören när knappt någon har läst.
Sen var det dags för gympa och FMS test. Ah jag tycker inte om det, jag får bara prestationsångest och pinar mig själv att göra fler än jag måste. Rellan och franskan flöt på rätt bra, sen hade vi info timme haha. Klockan 25 över 2 skulle det vara brandövning, vi stod redan i trappa, med jackor och vantar på när larmet gick .. med andra ord, vekligen trovärdig övning ;)

Nu ska jag läsa religion tills träningen hade jag tänkt sen efter träningen tar jag itu med restan av läxorna. Känns som jag längtar lite tills provperioden är över..

keep smiling// Malin

hoho här är man stressad!

Kategori: Allmänt

Okej ångest attack! Jag sitter seriöst och lyssnar på julsånger (för att tagga ner) hahaha Jag skrattar åt mig själv bara jag tänker på det. Jag ligger på golvet också, under sängen ( tror jag känner mig säker här eller något ) . Jag ska inte stressa intalar jag mig själv, men si lätt att intala mig själv något sådant är pretty svårt.

Men men jag har ju läst lite på religionen nu, och så har jag satt ut sidnummer som jag måste hinna läsa innan en "deadline" hahaha . Det kallas för att pina sig själv. Jag får se hur länge det håller, anyway så minskar det mitt dåliga samvete över att inte ha läst .. när jag tänker efter lär det väl bara hålla tills imorgon bitti,
positivitet, javisst .. hehe eller så int .

Jag ska se till att inget är omöjligt ( eller iaf satsa på att intala mig själv att inget är det )

Kategori: Allmänt

Jag är slut! Herregud ad trött jag är, både fysiskt och psykiskt. Franskan går verkligen skit just nu, jag fattar inte hur jag kunde gå ut ur högstadiet med så bra betyg i fanska som jag hade. Nu är det så himla svårt, börjningar hit och ändelser dit, jag håller på att få frejt!
Ho och it:n , jag vet inte hur jag ska få in alla dessa förkortningar i huvudet, det känns bara helt jaa omöjligt.
På torsdag drar religionen igång provveckan. Och jag har ännu inte börjat läsa. Min fokus är satt på träningen just nu, allt annat har kommit i andrahand. Egentligen är det så jag vill ha det, men jag måste bara få tillbaka samma fokus på skolan som förr (vilket är liite lägre än träningen, meen ändå rätt lika hehe). En hel damn bok ska jag kunna på torsdag morgon klockan 9.00 .
Jag känner mig lite som Tom Cruise just nu, mission impossble liksom .. 

Malin

Provvecka

Kategori: Allmänt

När nu provveckan är på intågande borde jag verkligen börja läsa på religionen.

På grund av det såg jag en 2 ½ timmes japansk film imorse och nu ska jag spela The sims (en månad sen sist)..

Effektivitet..  senare

japansk film

Kategori: Allmänt

Idag är det träning först klockan halv 3, känns skönt kanske blir det inte lika många upprörda miner.

Idag så såg jag världens mest skruvade film. Den var japanska och handlade typ om plastkirugi. Den slutade med att båda tog självmord , jag fatta typ ingenting. Jaja nu ska jag gå och äta cholkad, bye

Malin

Rumpkramp

Kategori: Allmänt

från och med NU slutar jag att läsa bloggar som klagar på saker jag inte håller med om. Jag klagar ofta själv, meen det är bara för att jag vill skriva av mig ibland. Jag ska verkligen försöka sluta med det!

Träningen var bra, jag tvingades göra 30 (!) hoppserier på bom --> jag ligger nu i sängen med kramp i rumpan aha. Skulle förvåna mig om jag kan gå imorgon hoho ;) men det tyder ju trots allt bara på en jobbig och bra träning.

Nu ska jag gå upp till mormor,

C you guys

Malin

Lördag

Kategori: Allmänt

Vad skönt med lördag! Jag  vaknade för typ 40 minuter sen. Sedan dess har jag legat i sängen och kollat på "fabulous life of .. " hahahah, det hör lörda mornar till ;P
Snart blir det gymnastik, och det ska bli very fun, sen i eftermiddag tror jag att jag ska träffa Vilde å Cristoffer, dom kommer hit och skall vara här i ett par dagar. Kulkul.. sen ikväll hade jag tänkt gå på unga band, meen i och med att jag inte gillade det alls ifjol så får jag se om jag är med ngn kompis istället.

För övrigt vilket vackert väder det är ute, heelt underbart! Solen skiner, och för engångs skull blåser det inte ens (varför är det aldrig sådant väder när jag ska till skolan?).

NU ska jag gå och läsa Nyafajten hahaha ,

c yah

Malin

I elfte timmen (film)

Kategori: Allmänt

Idag var vi på bio med skolan. Jag och Anna hade först tänkt strunta i det helt, meen vi gick sen iaf.
Filmen hette "i elfte timmen" och handlar om miljötänk, hur naturen "mår" och allt det där.
Det är ju en superviktig fråga det här, och filmen var verkligt bra gjord, man blev berörd och man förstår att det är illa. Men sen kan jag bli så irriterad på att känslan man får av de flesta miljöfilmer är att " vi har förstört naturen på vår jord, och den kan aldrig återställas helt på grund av det vi gjort med den.. "
Nähä? men varför ser vi då en film, om vi ändå inte kan rädda jorden? Kom igen någonting måste vi ju kunna göra, om det så är en liten förändring? Många bäckar små rinner åt till en stor å, visst heter det ju så.
 
Nej kom ut med en film som heter, så ska vi rädda jorden tillsammans! Eller något.
 
Värst vad jag låter nobel idag hahah.

Kom igen nu, en för alla. Alla för en!


;) znitzigt right Frida? hahhahah

If you can dream it, you can do it

Kategori: Allmänt

 Kan vi inte bara fokusera nu.
 Vi har ju ett delmål nästa sommar. Jag tänker göra det iaf, fokusera alltså.
Han är nog en rätt smart snubbe han där Treijer, man måste lära sig att stänga onödiga kommentarer utanför. Den som är starkast mentalt vinner. Jag har satt upp ett mål, och dit tänker jag nå, om det på kuppen smakar blod i munnen så får det väl göra det då. Viljan att få något man vill ha, sluta reta upp sig på småsaker...
När jag blundar, så ser jag det jag vill se (låter wierd I knooow ..), jag ser en dröm som slår in, jag känner känslan. Ibland har alla jobbiga dagar, allt känns skit. Vi kommer antagligen alltid att ha några sådana dagar, men det alla kan göra är att se till att dessa dagar blir färre. Är ni med mig? Nu kör vi, full fart framåt.. (och vänd er inte om )  ;)


// Malin

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag slutade jag halv två, det var underbart! Franskan imorse gick snabbt också, kanske för att vi hade diktamen hah.. inte för att det var positivt att vi hade det men ja ändå. Sen hade vi dubbeltimme it idag också, herregud vad dålig jag är, ni kan inte ens förstå.. jag trodde typ att det bara var att skriva i word, ändra lite stilar coh marginaler hit och dit, men jisses vad mycket det finns att lära!

Nu sitter jag och kollar våra bästa år, men det slutar strax och då hade jag tänkt försöka göra mina läxor. Har en massa översättningar att göra tills imorgon, både i franskan och finskan. Det är ju provperiod nästa vecka också. Usch jag känner stressen komma smygandes bara jag tänker på det. Jag menar finska, franska, it, svenska och religon .. aah
Jag trodde förut att jag inte skulle vara så nervös för svenskan, men efter senaste uppsatsen vet jag inte hur det känns

Gu nu hände det ngt med Abe i tvn, skriver senare

Malin

You're the missin' piece I need

Kategori: Allmänt

Så sitter jag här
på golvet i mitt ostädade rum, med ett duntäcke runt axlarna
jag har världens mysigaste mjukisbyxor på mig. Lyssnar på I gotta find you, den är så lung och bra.. ha!
Kom just från skolan. Har inte jättemycket läxor till imorgon. Till middag får vi kyckling, my favorite uhu .

Jag sitter med andra ord och tänker. Bara rensar tankarna, och det känns underbart!
En vecka sedan jag hade tid till det sist, kanske är det inte så dåligt med vilodag trots allt...

Hold on, be strong / Malin

Disney it is

Kategori: Allmänt

Seriöst, Disneyfilmer måste vara de bästa filmer som någonsin gjorts! Jag älskar dom verkligen, ha!
Mulan, Tarzan, Camp rock ( jaa den är cool ! :P ), Poccahantas, allt! Dom är helt underbara, man vill både gråta och skratta på samma gång.
Och texterna, helt ja jättebra, helt otroligt att man har gjort så bra fimler. Dom slår det mesta!

Vänd aldrig om när ni ser ett hinder
ni äger styrkan och kraft att tro

.. wonderful, lungt de orden som räddade min lilla humörsvacka i eftermiddags ! hahaMalin

Träningsprat haha .. som vanligt !

Kategori: Allmänt

Imorgon är det onsdag, hm då är ledigt från träningen. Och det känns inte bra.
Jag har börjat hitta en motivation att träna, som jag inte haft förut. Jag vill bara träna träna träna. Och bli bättre. Jag skulle kunna lägga ner så mycket mer tid på gympan om jag bara skulle få! Och så får vi inte, eller tränarna räcker inte till, som det motiveras med. Aaaah! Nu när Jelena är här skulle det vara så kul om vi iaf skulle få köra några fler pass.

Träningen idag var jättebra, den innehöll många nya övningar, och mycket grundteknik. Hon är så duktig Jelena, jag tycker så mycket om henne :) Kunde hon inte bara stanna här lite längre.... eller träna oss lite mer... ? ;)Malin

Sparbankshallen ;)

Kategori: Allmänt

Just ja här kommer lite bilder från salen i Leksand, som för övrigt var jättefin. Eller som Frulle skulle ha uttryckt det
 "den är så hemtrevlig .. "         ;)

Jag är lite avundsjuk på Fanny, hon är alltid så himla glad. Hon skrattar åt allt, och blir nästan aldrig arg. Keep up the good work gilry ;)

Malin

skoltrött.. I knoow...

Kategori: Allmänt

Detta blir då första inlägget sedan i tordags, men som ni kanske förstår har jag haft annat för mig.
I Leksand var det superduper fint, människorna där var jätte trvliga och stämningen var på topp hela helgen. Vandrarhemmet var okej, och kinakrogen serverade god mat, med andra ord ett mycket lyckat höstlov! :)

Annars är jag irriterad idag. Vi fick ut våra svenska uppsatser, och jag var inte nöjd med mitt betyg. Så jag har vart tjurig sen dess. Jag tycker att vår lärare kritiserar oss för en åsikt mer än för en skriftlig formulering. Jag ska fundera på hur jag ska ta mig ur detta läga, man kan ju inte behöva ändra åsikter för att få ett visst betyg?

Ikväll är det träning, och jag hoppas att mitt dåliga humör har gått över tills dess. Ska bli lite intressat att se vad vi ska träna idag med Jelena, sist blev det ju hjulningar i en halv timme. haha

Usch nu måste jag läsa läxor också, det är så himla tråkigt. Känns som jag aldrig blir "klar" med något. Hela tiden nya uppgifter, nya prov, nya kurser, nya uppsataser. Jag måste verkligen rycka upp mig nu, höja min nivå.

Bannemej.. ingenting är omöjligt

Malin

Nothing can stop me now

Kategori: Allmänt

Deep in the night a dream was born, one that you can't ignore
If you thik you can find the passion
And you're ready to take a chance
If you really believe you can make it
Then the power is in your own hands ...

Jelenaträning .. roligt!

Kategori: Allmänt

Skall göra som resten av gympagänget och berätta om Jelena.
Vi hade alltså första träningen med henne idag, det var jätteroligt! Hon är en kort liten dam, med brunt/rött kort hår. Vi började med att köra lite uppvärmningsövningar, typ bryggor, sträcka ut helsenor, och vighetssaker (alla saker jag verkligen inte gillar! ) hah men sen gjorde vi lite volter, och var på barr och gjorde en massa knäppa grejs.

Det flöt på riktigt bra, det var inte ens speciellt jobbigt. Hon ville kolla lite vad vi kunde nu första ggn, så jag antar att det blir betydligt hårdare träning från nästa gång och framåt.
Ååh vad jag längtar till nästa träning!

Imorgon bär det av mot Leksand, det ska också bli superduperkul (inte bryggan på bom men men .. ). På lördag ska vi tävla och på fredag och söndag träna. Iiiih läängtar!

Nu kycklingmackaa och Greven från Monte Cristo ;)

C ya
Malin


myser inomhus (m varmchoklad)

Kategori: Allmänt

Jag hörde ett rykte på stan om att det gick vilt till hemma hos Jutta igår, hah ;)

Nåja onsdagen spenderades som utlovat till största del i soffan.
Och igår försökta jag ladda ner ett gratisprogram till datan också. Men det fungerde inte så bra, och idag när jag skulle in på datan kom det upp en ruta om "hur jag vill att designen ska se ut- tysk eller dansk". Så jag antar att det måste vara nått virus som finns i datan. Men jag registrerade om skyddsprogrammet, och nu tycks den vara normal, såå jag hoppas att den fungerar dagen ut iaf ha!

Idag var vi och åt på Mannechai (stav?) och jag kan lungt konstatera att det slår Virrans med hästlängder. Jättegott var det iaf, och jag åt traditionsenligt kycklingspett med starksås.. jaja.

Och nu ska jag läsa lite ur min bok, försöka städa rummet och kolla days of our lives (jaa jag är fast haha)

Malin

Onsdag

Kategori: Allmänt

Ikväll tog jag en kortpromenad (min egen version av promenad, då jag aldrig har tid att ta långpromenader) och det var så himla skönt. Nu har jag verkligen fått ladda batterierna. (Jag tjatar om det jag vet) men nu när Jelena kommer gäller det att vara redo för satsning, jag vill verkilgen orka. Det var jättelänge sen vi senast hade hit en rysk tränare, men när Vera var här sist lärde jag mig verkligen massor. Och det vill jag göra igen.

Sen måste jag bara berätta vad min kära farmor (som är revisor) lyckades kläcka ur sig idag när hon var på middag.

Farmor: "Hanna kom ihåg att alltid när du delar ett tal med något som är mindre än ett så kommer svaret att bli större än det var från början.."

Hanna: "okej, men hur skulle jag veta det, inte har Lotta sagt det ... "

Farmor: "jo men t.ex såhär, om du delar 25 med 0,5 så blir det 12,5.."

*pinsam tystnad*

Jag och pappa börjar gapskratta

Farmor: "eller nej förresten, det blir ju en tjugondedel.. ju"

Pappa och jag, asgarv...

Farmor: "eller så blir det två .. "

*svårt att hålla tårarna borta"

Pappa: "men du sa ju just att det skulle bli större .. ? Så vad menar du att det är?"

Farmor: " vänta nu, låt mig tänka... ? "

Efter ett tag tog revisorn fram en miniräknare och kunde konstatera att svaret är 50.

Dan före dan ..

Kategori: Allmänt

Höstlov, lovely!
Idag i skolan tänkte jag " yes imorgon är det höstlov, och det är träning med Jelena direkt efter skolan, yes"
Det är i sådana stunder jag känner mig lite blåst ;) 
Annars har skoldagen gått relativt snabbt, vilket känns bra. Och ikväll ska jag bara ta det lungt, fast egentligen borde jag läsa läxor, städa, boka frissatid och läsa klart Monte cristo boken. Men det tänker jag strunta i idag, om så bara för en dag. Jag tänker slappa helt och fullt ut . Sen imorgon är jag tillbaka, stronger than ever .

love Malin

Stressad som vaanligt...

Kategori: Allmänt

Tisdag, igen! Veckorna rusar förbi. Det är ju snart provperiod IGEN! aaah panik...
Jag har seriöst inte lagt ner mkt tid på läxor den här perioden. Jag kommer vara helt slut när perioden är över. Franska läser jag ju den här perioden, och behöver jag säga att det går skit! Jag känner mig så dum på lektionerna, och diktimen jag suger verkligen på det! Ha!
Hoho jag skulle nog borda börja läsa på franskan redan idag, meen jag ska ju ha läst hela den där damn Greven av Monte saken. Stress stress stress... well imorgon kommer ju Yelena, det ska iaf bli megakul :)

Jag ser inte jättemkt fram emot onsdag, det blir till att plugga hela kvällen. Meen Jutta ser ju fram emot imorgon i vart fall ;)

Ta hand om er / Malin

Yoga!

Kategori: Allmänt

Jag tänker börja träna yoga om kvällarna.
Haha detta är inte ngt skämt. Jag har just kommit underfund med att jag jämt är stressad över saker, och särskilt stressad är jag precis innan jag ska gå och lägga mig. Så nu har jag bestämt mig för att köra yoga.
haha megatöntigt jag veet.. Well nu måste jag sluta, ska just påbörja mitt första pass ;)

See you later alligators!

Malin

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en riktigt trevlig lördag. Jag steg upp redan klockan kvart över nio. Så cyklade jag sedan iväg mot nyängensdagis (I think), och där tog jag upp efteranmälningar till julleloppet. Det var helt okej. Sen fick Fanny och jag skriva siffror på löpare i typ tre timmar. Uppgiften var inte särskilt kul, men med Fanny hade jag kul. Vi skvallra på om allt möjligt, vi åt bullar och förhandlade till oss chips ha! Så det var riktigt trevligt.
Sen ikväll var vi på middag till min moster, det var också trevligt, Elin kom dit och det var trevligt att prata med henne igen. Det var ett tag sen sist.
Nu har jag sett på Stjärnor på is. Jag håller med Jutta, det är tre ggr sämre än Let's Dance.

Nu ska jag gå och läsa Greven av Monte Cristo, kollade just kalendern och den ska vara läst om en och en halv vecka. Lyckat där Malin, lyckat ...

.

Kategori: Allmänt

Jag hatar otrevliga människor! Skärpning.

You must try, try and try, try and try..

Kategori: Allmänt

Ibland är jag så rädd för saker och ting, typ att köra nya volter på mattan, eller kasta sig bak i flickisar och sånt. Jag har verkligen försökt att bli starkare psykiskt, men usch så svårt det är. Men jag tänker bli bättre, verkligen. Det kommer ta lite tid bara.

Keep smiling / Malin

Negativ 2

Kategori: Allmänt

Aaag man blir ju galen!
Jag laddade just in bilderna från familjens kamera i min dator. Jag ville ha alla bilder från Frankrike sparade i min dator också. Men såklart har pappa raderat hälften av alla bilder därifrån. Typ alla bilder från stranden, från London och från Reims är borta. Kvar finns ist alla formel 1 bilder från alla möjliga ställen, "vårjakt på Kökar"= ca tre år gamla bilder, och såklart alla fritidsdagar med jobbet! Varför kan man inte bara ha kvar bilderna från i somras, jag saa ju förut att jag ville ladda in dem innan han radera. Jaja pappor ska väl vara så .. omöjliga att handskas med ;)

Anyway här är iaf en bild på familjen från Lubeck i somras!

Gympasnack - ett försök att komma på bättre humör..

Kategori: AllmäntHon är inte rädd för mycket min syster ;)

Gud vad det känns länge sen vi var i Esbo, men det var himla kul! Kommer ni ihåg blodiga biffen "jag pratar lite svenska", eller ryssen "next" vi hade på barr! Och balettryskan "ras va dritchi tiri" hahahahhaa , vi måste fara dit igen någon gång! Förretsen borde ju Taina få barn snart, undrar vad det blir..

I've a dream...

Kategori: Allmänt

Om träningen inte går bra ikväll vill jag bara gå och lägga mig och aldrig stiga upp.

Eller jag vill stiga upp igen när det är sommar ute, och jag klarat alla kraven till öspelis. När jag stigit upp ska jag skina som en sol och aldrig bli arg igen, aldrig bli irriterad. När jag vaknar upp igen ska det vara sol ute och alla träd ska precis ha fått nya löv.
När jag vaknar skall alla kurser i Lusse gått prima, och jag ska aldrig mer oroa mig för ett betyg. När jag vaknar är jag givetvis mer tränad än någonsin, och jag klarar både skruvar och jättekast utan problem. Just den här morgonen när jag vaknar har dom tv-marathon på Men in Trees avsnitt. Well drömma är väl tillåtet?

Somewhere over the rainbow skies are blue, and the wishes you dare to dream really do come true...

Negativ ...

Kategori: Allmänt

Hallå
Idag har jag konstaterat att jag läst finska i fem år, och i princip fattar jag ingenting. Okej, man fattar om dom pratar hyperlångsamt, och om dom pratar om exakt rätt ämne. Det känns lagom kul..

Idag är det onsdag (som om ni inte skulle veta det, men iaf) och jag har gjort typ hälften av allt det jag hade tänkt göra. Vilket betyder att jag lär få spendera stora delar av denna kväll till att läsa läxor.
Egentligen skulle jag villa gå ut och gå eller något, det skulle vara så skönt att bara få rensa tankarna lite.
Ni gympa tjejer som läser detta så kan jag ju berätta att Ira opererades imorse och att allt har gått bra (hon ringde mamma i eftermiddags).

Allt för denna gång

Malin

Tiden räcker ju inte till!

Kategori: Allmänt

Puh
Tisdagen avklarad , check
Vilodag imorgon, check

Så skönt att äntligen ha tisdagen över, det är lungt veckans jobbigaste dag. Nu ska jag bara läsa klart religionen och göra finskan, och sen ska jag gå och sova! Det ska bli så skönt att sova ända till nio imorgon. Sen i och med att jag går  it1 så får jag sluta klockan halv 2 också, yippie. Sen ska jag sätta mig ner och göra ett schema över all träning, pluggtid, kolla provperioden (jag vet att det är ett tag dit), allt för att få tiden att räcka till när ryskan kommer i nästa vecka. Åh jag ser fram emot det massor.
Men nu måste jag sluta så att jag kommer i säng någon gång!

Fridens / Malin

 

Måndag

Kategori: Allmänt

Ucsh imorse när jag vakna steg jag endast upp för att det skulle gå snabbare tills jag skulle få gå och lägga mig igen haha. Jag var så himla trött!
Annars gick dagen rätt så fort, vi hade dubbeltimme rella, dubbeltimme franska, hål, svenska, dubbel it.
På håltimmen var Anna och jag hem till mig och åt lunch, det var riktigt trevligt, så det kan vi gärna göra om :)
Sen hann jag vara hemma typ en halvtimme, innan det var dags att fara till salen ännu en gång. Det rätt knäppt egentligen, hur mycket tid man faktist lägger ner på gympan, men men så betyder det ju massor för en också.

Nu sitter jag och tittar på Hannah Montana (?) med min syster, det är riktigt trevligt faktist, hah jag gör allt för att slippa börja med läxorna.
Ja sen senare blir det att ta itu med franska ord, jag längtar... inte.

Fridens / Malin

Den som väntar på något gott...

Kategori: Allmänt

Med tanke på Fridas inlägg som jag såg tidigare idag, kom jag och tänka på hur kort tid det egentligen är kvar till ö-spelen.
Ö-spelen, smaka på ordet, fy sjutton vad jag har väntat och längtat. Tro det eller ej men det här kommer att bli mitt första öspel, och det kommer att gå av stapeln här på hemmaplan. Jag tror ingen förstår hur länge jag verkligen väntat på det här. 2003 då ö-spelen gick på Gurnsey var jag elva år, och det var då jag började fundera på allt det här med ö-spel. Jag hade precis flyttat grupp till den gruppen som tränade inför öspelen då. Jenna, Jessica, Fanny, Elin, Lotta och Sassa, det var dom som fick komma med. Jag var ännu en liten plutt då, och allt jag kunde göra var att drömma om att en dag få delta själv.
Två år senare var det dags igen, och nu var jag mer taggad än någonsin tidigare, jag skulle med! Jag kämpa och kämpa och efter en tid kom resultatet, jag körde nya svårare voltserier och jag fixade hoppet.. Men så i januari fick jag beskedet om styrelsens beslut, ingen under 14 år får delta! VA!?
Nej, ingen under fjorton år fyllda skulle få delta i spelen. Gissa om jag var ledsen, och arg, så förbannat arg! Här hade jag tränat i två långa år, kämpat träning in och träning ut, för vad?
Besviken, det var jag. Är det något jag lärt mig om mig själv under alla dessa år är det att jag är, beslutsam och fruktansvärt målmedveten. Enivs? åå ja, det är jag också.

2007 då? Kanske skulle det vara min tur nu. Inte heller denna årgång var till för mig. Öspelen gick på Rhodos, och gymnastiken var inte representerad. Detta hade jag dock vetat ett tag och besvikelsen blev därför inte lika stor. Sen fick vi ju fara till Isle of Man ist, för att tävla i ett "alternativt öspel". Det var superkul, och det fick mig att bli mer motiverad än någonsin. Även om öspeln bara är ett delmål, så är det något jag sett fram emot väldigt länge.

Nu är det år 2008, jag har fyllt sexton år, min fot blir bättre för var dag. Jag ser ett ljus i tunneln. 266 dagar. Som Carly Pattersson en gång sa,

"Be strong, persevere and you'll like the results"

Jag håller mig till texttv, men ..

Kategori: Allmänt

Desperate housewife.
My sister can't do anything else right now, except watching DH, man blir ju nästan galen.
Dock finns det bra saker med att hon gör det också!
1. Det finns ingen svensk textning på season one, så hon måste ha engelsk text --> frustration när hon inte förstå vissa ord.
2. Betydligt mindre bråk! Då jag inte ser till henne särskilt mycket.
3. Jag får låna hennes kläder, om jag bara förhandlar så att hon får lite extra tvtid.
4. Det är inte jaag som är sist in i bilen på väg till gympan--> mindre skäll på mig.
5. Det finns två hela säsonger kvar att se!

Aah, it feels good!

Alla människor ler på samma språk

Kategori: Allmänt

Hej .. igen, kanske borde jag säga så. För bloggare har jag ju varit förut,men precis som med kläder så nöter man ut sina bloggar till slut. Så blev det med den förra, så nu tar jag nya tag och startar upp här.

Mitt första inlägg, ja vad ska det handla om då? Jag hade tänkt skriva om glädje. Ni vet skratt, leenden, allt det där som gör vår vardag ett snäpp lättare. För vad vore världen utan leenden?
Enligt mig skulle världen inte vara speciellt mycket då. Jag tror det är viktigt att kunna skratta, att kunna ha kul, känna glädje.
Det finns så mycket ondska i världen, så mycket gnäll och elakheter. Så när vi människor nu belönats med den talangen att kunna le, då måste vi ju utnyttja den. Och det gör vi.
Jag tror inte en enda människa kan motstå ett bubblande skratt från ett litet barn. När en treårings läppar spricker upp i ett stort leende, nog ler du också då? Eller så ler vi mot den gamla farbrorn som sitter nere vid lilla holmen och matar ankorna om mornarna. Han som sitter där innan någon annan stigit upp. Eller mot din gamla dagisfröken, hon som alltid var så snäll mot dig. Kanske ler du när du håller en nyfödd kattunge i handen, den som kurar ihop sig i din hand och jamar till av behagighet. Då ler i alla fall jag, kanske borde man inte le då, jag menar egentligen är det ju inget speciellt med det. Meen jag gör det ändå..
Och antagligen kommer jag fortsätta göra det, som avslut ska jag citera en klok kvinna vid namn Moder Teresa;
"Fred börjar alltid med ett leende..."

Med dom orden tänker jag härmed avsluta mitt första blogginlägg.

Keep smiling/ Malin