thelifeofadreamer

Alla människor ler på samma språk

Kategori: Allmänt

Hej .. igen, kanske borde jag säga så. För bloggare har jag ju varit förut,men precis som med kläder så nöter man ut sina bloggar till slut. Så blev det med den förra, så nu tar jag nya tag och startar upp här.

Mitt första inlägg, ja vad ska det handla om då? Jag hade tänkt skriva om glädje. Ni vet skratt, leenden, allt det där som gör vår vardag ett snäpp lättare. För vad vore världen utan leenden?
Enligt mig skulle världen inte vara speciellt mycket då. Jag tror det är viktigt att kunna skratta, att kunna ha kul, känna glädje.
Det finns så mycket ondska i världen, så mycket gnäll och elakheter. Så när vi människor nu belönats med den talangen att kunna le, då måste vi ju utnyttja den. Och det gör vi.
Jag tror inte en enda människa kan motstå ett bubblande skratt från ett litet barn. När en treårings läppar spricker upp i ett stort leende, nog ler du också då? Eller så ler vi mot den gamla farbrorn som sitter nere vid lilla holmen och matar ankorna om mornarna. Han som sitter där innan någon annan stigit upp. Eller mot din gamla dagisfröken, hon som alltid var så snäll mot dig. Kanske ler du när du håller en nyfödd kattunge i handen, den som kurar ihop sig i din hand och jamar till av behagighet. Då ler i alla fall jag, kanske borde man inte le då, jag menar egentligen är det ju inget speciellt med det. Meen jag gör det ändå..
Och antagligen kommer jag fortsätta göra det, som avslut ska jag citera en klok kvinna vid namn Moder Teresa;
"Fred börjar alltid med ett leende..."

Med dom orden tänker jag härmed avsluta mitt första blogginlägg.

Keep smiling/ Malin

Kommentarer

 • Peter säger:

  Att få ett vänligt leende kan rädda en hel dag ibland så fortsätt le:)

  2008-10-02 | 05:31:27
 • Fanny säger:

  Haha, vi log nog rätt mycket igår då msn:P

  2008-10-02 | 06:24:14
  Bloggadress: http://fannylindfors.blogg.se/

Kommentera inlägget här: