thelifeofadreamer

En dag till sen Påsklov! ( och här är det då minsann inte som i France med TVÅ veckors lov. Men vi har iaf BÅDE tordag OCH fredag ;) ! )

Kategori: Allmänt

Hej

Idag hade jag TRE och en HALV timme bild. Det var faktiskt inte kul. För jag höll på att frysa ihjäl. Nåja mitt fel, borde ha tagit på mig dunjacka och vinterstövlar..
Och sen är jag inte så jätteinsatt i ämnet heller, kanske gjorde det att morgontimmarna var jobbigt långa.

Sen var det två utgivelsetimmar. Franska och matte. Och jag är helt okej nöjd med franskan, och matten blev en riktig chock, det hade gått braa!

Nu är det bara en dag kvar så är det pååsklov. Och det ska bli så grymt skönt. Jag trodde allt skulle bli chill i påsk. Men icke sa nicke. Nej tydligen är det fullt program med middagar dop och träning. I slutändan är det nog mycket roligare att ha saker planerade, annars blir jag på rastlös. Med andra ord ser jag alltså fram emot den inkommade påsken :)

Min jäkla skit dator är fortfarande sönder, och det är jobbiigt. Så jag hoppas pappa är snäll och hjälper mig fixa det snart..

Just prata jag med en tjej från Isle of Man, som kommer hit på öspel i sommar. Det gjorde att mitt självförtroende sjönk ner till Atlantis. Hon sa att hon förhoppningsvis ska göra DUBBEL sträckt på matta .. jag höll på att trilla av stolen. Hur sjutton kan hon det? aah
Om inte annat ska det bli ku att se henne tävla iaf. Den tjejen kommer gå långt.

Nu ska jag fixa med lite annat
Be strong // Malin

Kommentarer

 • Vanessa säger:

  har ni inga lov måndag då ? haha puss<3

  2009-04-08 | 17:29:04
  Bloggadress: http://vanessaeriksson.blogg.se/
 • Malin säger:

  Jojo det har vi. ;)

  2009-04-08 | 18:48:25

Kommentera inlägget här: