thelifeofadreamer

Pluggonsdag

Kategori: Allmänt

Tjabba tjena hallå

Idag är det onsdag. Och fy sjuttonsgubbar vad trött jag är. Jag tror det var Ulrikas jättekastövning som tröttade ner mina muskler. Gudars vad jobbigt det var för axlarna..
Nåja. Nu har jag kommit från skolan. Helt ok dag. Kunde ha blivit bättre hah.. ;)
Idag fick vi veta att vi ska ha hälsaprojekt. Så vi får jobba självständigt imorrn på timmarna. För första gången i mitt liv satte jag mig därför och plugga alla mina håltimmar idag! Så nu har jag bara lite lite kvar att skriva, och så får jag sluta tidigare imorrn ist :) Duktigt duktigt .
Men läxorna tar inte slut för det. Nej jag borde läsa historia. Just nu är det rätt intressant också ;) hah fast historia är väl alltid intressant :) Lätt ett av mina favoitämnen. sen har vi finskaförhör på fredag. Usch usch usch. Jag måste alltså plugga finskaverb idag eller imorrn. Känns sådär.

Engla ville ha lite hjälp idag på gympan, så jag ska väl ta och pallra mig iväg till Bollhalla en stund. Inte ngt långvarit dock.
Nu ska jag äta vidare på mina hallon. mums!

Förresten kom det en tjej och fråga om "din mamma är starkast på Åland" igår. Hahahahah jag trodde jag skulle dö. Starkast? HAHAH voi voi voi.. kul  var det iaf ;)

Later // Malin


Så här ser man ut då man pluggar på håltimmarna..


.. och såhär ser böckerna ut , som gör att man måste plugga ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: