thelifeofadreamer

DJF

Kategori: Allmänt

Frida Brunberg. Jutta Stolt. Och Daniela Rönnberg.
Personer som betyder alot för mig har nu bestämt sig för att trappa ner sin karriär som gymnaster.Jag kommer föralltid att minnas deras tid i salen med ett big smile on my lips.

Daniela och jag har på många sätt hängt ihop länge. Sen knattelsprattel ungefär. Kommer ihåg hur sjukt avundsjuk jag var på henne när hon fick vara med i gympafesten 2000 (vilket innebar att dansa på hinkar). Kommer ihåg när hon bröt armen. Kommer ihåg när vi tränade med Vera. Kommer ihåg hur hon alltid peppat mig.
Kommer aldrig att glömma hennes rondat till huvud. Ett av de roligaste minnena jag har, ever. Hon är på många sätt en av de roligaste jag känner!

Jutta är en grymt snygg brud ;) På ett sätt har jag alltid vetat att den här dagen skulle komma. Hon är så duktig på att sjunga min Jutta. Och hon har massor av annat hn gillar att göra. Vad hon än tar sig an så utför hon det med bravur! På senaste tiden har jag kunnat snacka med Jutta om det mesta. hon är pålitlig och har mkt bra råd att ge. Det är sorgligt att jag numer inte kommer få se henne 5 dagar i veckan. Jag kommer sakna henne grymt mycket.

Frida. Den där lilla envisa filuren som gav allt när det gällde. Har nog aldrig vart så avundsjuk på en tjej som står så bombsäkert på bommen som hon. Många många minnen delar jag med henne också. När vi färgade håret. hahahhaha då ar förövrigt Jutta oc Danis också med. Det blev jättefint när det vart klart, men där i mitten trodde vi det skulle bli vinrött. Hahha jag dör. En undervar flicka det här med.

09 utan er 3. Det blir ett konstigt år.

Men i min värld är allt konstig.
Helt klart är i alla fall att jag kommer sakna dessa tre. På ett sätt är dom som minaplast systar.

Puss!

 

Kommentarer

 • Maria säger:

  Fint skrivet Malin :) och jag håller med fullständigt, kommer sakna er och hoppas ni kommer o hälsar på i hallen nån gång ändå :D

  2009-08-20 | 23:08:45
 • Malin säger:

  TACK Maria! :)

  japp dom får allt lov att titta in ibland. Weird det kommer bli. But as long as I've you tjejen så kommer jag fixa det ! ;)

  2009-08-20 | 23:16:02

Kommentera inlägget här: