thelifeofadreamer

Just .. don't know

Kategori: Allmänt

Jag är så sjukt trött. Inte som trött, sova trött. Jag är bara trött på att behöva planera allt. Busstider, tågtider, båtkostnader, skolan, fråga alla lärare om allting.

Nu fick jag just ett mail av Kristina. Det (i samband med låten jag hör på och min lagomdystra inställning till allt just nu) leder till att jag sitter och lipar hah. Jävla lipsill Malin. Jag vill ha alla dom tillbaka hit till Åland.
Känslan på games street. T-shirtsen jag hade i en vecka haha. Damn I miss it.
För övrigt haatr jag att se youtube filmer på folk som är 4 och kan dubbelvolt. Antagligen för att jag också vill kunna det. och jag är inte 4.
Å andra sidan kanske jag inte skulle hålla på med gymnastik idag om jag tränat så mkt att jag tröttnade när jag var yngre. Vad konstigt det där lät. Tröttna på gympa? Skulle inte funka ens om dom låste in mig i en sal idag .. Men när jag var yngre tänkte jag annorlunda.
Tomorrow I'll  turn 17. Sjutton är. Det är gammalt. Jag har ångest.
För efter 17 blir jag 18. Ännu mer ångest.
Men sjutton ät ett helt år. The age is just a number. It's nerver to late.
Vet man vad man vill är det aldrig försent. Och jag vet vad jag vill. tro mig.
Men 17? å herre ..

Negativiteten? Det kom samtidigt som träningsvärken imorse. Lär väl försvinna med den å...

Kommentarer

 • Maria säger:

  Tänk på Anita hon var 27! Du har många år kvar :) jag är sjutton och orkar nog ännu :p

  2009-08-19 | 20:19:01
 • Peter säger:

  Livet vore bra mycket menlösare om vi inte hade lite downperioder nu och då, det är ju dalgångarna som gör att vi kan uppskatta bergstopparna desto mera när vi når dit:) Du är strong och fantastisk och klarar vad som helst:) Kram.

  2009-08-19 | 21:34:10
 • Malin säger:

  M:Du har så rätt så. Vi kan visst komma långt! ofc! blir alltid såhär down sometimes ...  P: ao, det stämmer precis. Och sjutton är ju ingen ålder juh. Nej. Jag måste rycka upp mig bara. Tack för kommentaren made me abit happier :)!

  2009-08-19 | 22:02:12

Kommentera inlägget här: