thelifeofadreamer

År 2009

Kategori: Allmänt

Jag har funderat, och jag vet inte hur jag ska ska sammanfatta detta år.
Det får bli en walk down memories lane. Det blir nog lättast så.

För det är dessa minnen jag tar med mig från året som gått. Dessa, och många fler.

Jag tror jag vill börja med 26 juni, dagen före öspelen. Den dagen då jag spenderade 3 timmar i Bollhalla och aldrig vill lämna hallen, trots att solen sken utanför. Dagen då jag såg Bermuda utanför Park. Dagen då jag hade fjärlar i magen, och inte hade en aning om hur jag skulle kunna somna.


Typ känslan den här låten ger mig, var samma känsla som då. Förvänting! :)

Veckan som sedan följde 26 juni, är svår att beskriva. Games street, tävlingarna, människorna, stämningen, uppvämningarna, träningarna.. det går inte att föklara. Det ända jag kan säga är att dom gympatjejrna som var med i salen vet vad jag menar, det var typ grymt galet kul.Jag kommer heller inte glömma alla dagar i Godisbutiken. Låånga dagar, men roliga nu när jag ser tillbaka på dem. Jag lärde mig dricka Vitamin well (fläder&citron, röd grape heh), och äta mentos ;)

Jag tänker inte glömma fjällen, där jag spenadrade en vecka i februari. Det var hur kul som helst, jag slappnar av så sjukt mycket när jag är där. Tänke rinte på så mycket, tar det lungt och njuter av att få åka ner för underbart roliga backar. (dock lyckas jag varje år förtränga hur sjukt mycket jag fryser när jag är där ..)Uppsalabesöken jag gjort under året kommer heller inte glömmas. Så mycket som jag tagit in och försökt mig på /insett under dessa helger går inte att förklara. Det har vart jobbigt, lärorikt och roligt att få träna där. Och jo, i framtiden hittar jag fram i Uppsala haha.
 
I mars lärde jag känna Stepp, inte att glömma.

den 22 maj gick jag ensam i ett regnit Helsingfors. Det var en härlig känsla. Jag gick mot olympia stadion för att kolla löparna i stafettkarnevalen. Uppe på läktaren träffade jag mamma, tillsammans hejade vi på Emma och resten av deras lag och på alla de andra lagen. Idrott är kul, det är det bästa som finns. SÅHÄR stora var leenden på alla barnens ansikten. Och jag kan inte säga annat än att jag log lika stort själv (;


Jag tänker inte heller glömma avslutningskvällen.
Inte gånger jag dragit på munnen åt ngt kul som sagts i skolan. För jag gillar skolan, tro det eller ej. Jag gillar människorna som går där, och jag gillar att lära mig saker, även om det är rätt jobbigt ibland ..

Mälarcup, Esbotävlingar, Esboläger, Helsingfors tävling, Jakobstad, Gloriahallen, Gävle, Leksandläger.. alla årets resor med gympan. Frida, Fanny, Frida, Vanessa, Hanna och Maria. Jag har skrattat så jag fått ont i magen så många gånger i ert sällskap, att jag tappat räkningen!

Åh, påtal om träning. Iår har jag upplevt de två värsta träningspassen i hela mitt liv.
Helt sant. Första plats, Uppsala helgen i våras. Jag trodde jag skulle dö efetr uppvämningen, jag hade ingen aning om hur jag skulle orka igenom en hel träning. Andra plats, Ulrikas uppvärmning första gången efter sommaren HAHA , det var hemskt. Hemskt hemskt. Men vet ni vad? Jag fixade det, både gångerna. Och det var då jag insåg att inget är omöjligt. För den där stunden i Uppsala, är bland det värsta jag gjort.Åh alla stunder på öar en kvarts båttur ut i Mariehamns skärsgård. Dom stunderna är ju så himla härliga.
För att beskirva dessa behöver ni nog både höra en låt och se lite bilder ;)
Vad gäller Götet resan kommer jag ihåg en grej.. det blåste. Så damn.

Men härlig, det var det.

Jag tänker inte glömma parapapapapapa låten. Den ALLA sjöng under Rockoff veckan, som för övrit var helt bra. Men jag jämförde allt med games street, och då var den inte så mkt ;) haha
Markoolio var där iaf, han var cool.Nu har jag snart gjort det här året rättvisa.
Jag har bara en sak kvar att göra. Trots att jag vart med om mycket roliga saker det här året, har också tråkiga hänt. Och hur mycket jag än skulle vilja att barren sku kunna säga de rätta orden när jag är ledsen, så gör den inte det. Men det gör mina vänner. Alltid. Varje gång. Och det är för underbart att man har sådana.
Det är med er man skrattar, ler, är arg ledsen eller besviken. Det är bra att ni finns. Allt skulle vara så svårt annars ;)
Ni veet vilka ni är, och att ni veet att jag gillar er ;)  

För när jag nu sammanfattar 2009 med bara en dag kvar av året, så tycker jag det vart bra.
nej, det har vart mer än bra. Det har vart lärorikt, roligt, spännande, nervöst, och alldeles, alldeles underbart!


Tisdag? onsdag?

Kategori: Allmänt

Tjena

Jaaa avd ska jag säga. Jag vet inte hur man gör för att lägga sig tidigt om kvällarna.
Men, jag får skylla på att jag sovit för mycket på senaste tden!

Nu snackar jag med Stepp. Det är bäst, för han löser mina problem.
Typ GBITSSM

Nu oekar jag inte skriva mer.
Jag har ångest ångest ångest inför nyår.
Men det löser jag.

Hejdå!

Inför 2010

Kategori: Allmänt

I och med att jag inte gör något vettigt över huvudtaget på jullovet, så har jag nu påbörjat min planering inför nästa år.
Nästa år, 2010, helt galet att det går så snabbt.
Men 2010 ska bli mitt år. Så är det bara.

Iaf är det främst träningen jag försöker få ihop. Och så har jag kollat igenom alla scheman för skolan också. För jag ska börja läsa på mina läxor nu! =) Det funkar ju med att läsa bara i provveckorna, men jag blir för trött av det. Så nu, nu är det andra bullar som gäller.
Detta kommer bli en tuff men rolig vår! Jag har moment jag vill lära mig  klara i huvudet, och dom vill jag faktiskt fixa till nästa höst. Men, för det krävs träning.
Nå nu åter till dokumenten. Hejdåå!

-

Kategori: Allmänt

Ibland hatar jag bara allt.

nu är en så.

jag är stressad, irriterad och lipis haha !

Åh täning snart iaf! DET älskar jag iaf =)

'

Kategori: Allmänt

Ingen vet.
Usch vad jag vill ha ngt att göra. Jag får inte tänka.
Då blir allt såhär.

In my thoughts

Nastia

Kategori: AllmäntHar vart för lite bilder kring denna underbara sport. Här är en, på Nastia. En av de bästa i världen. Jag föredrar att inte ha en favorit. Jag har många. Alla inspirerar mig, inte bara en. Alla som orkat jobba sig dit dom är ska beundras. Det är helt stört vad som krävs.
Alla för dom in ngt speciellt i sporten.

För övrigt gick stykreträningen med Frida bra!

Annandag

Kategori: Allmänt

Nu ska det bli fart på denna tillfälligt godisätnade latmasken!
Jag har ätit så mycket godis, att en månadskvot nu är fylld (= tur att jag godisstrejkade i nov-dec ;) hah). Idag blir det träning, det blir skönt.

Igår var jag hos Maria med Stella Pia, Malin Lisa. Trevligt. Tack för middagen =)

Nu är julen snart över, och det känns rätt bra. Ser fram emot nyår, och gympaaa!!!
För övrigt, Johanna, Anna , Jenny. Jag tycker vi utvecklar våra nyårsplaner, ni kan ju höra av er när ni har tid =) Jag vet Jenny att dui hade annat på gång, men vi kan ju se hur det löser sig.

Nu ut! Hejdåå!

Juldagen!

Kategori: Allmänt

GOD JUL !

Tänk att det vart julafton nu.
Min jul var upp och ner.

Morgonen var iaf awesome, och slutet på kvällen med =) Däremellan vart det lite tjafs, men det är glömt nu.
Började dagen hos mormor med alla bästa kusiner! trevligt trevligt!
Kvällen avslutades hemma hos oss, trevligt det med.

Tomten var likt alla år innan ritkigt snäll med mig.
Fick massa olika saker. Gillade ipoden starkt. Jag behövde en! Så det var kul.

Idag sov jag länge ! Sen såg jag på Ugly Betty och DH. Skönt.

Nu blir det hm .. promenad?

;)

Dan före dopparedan! (haha jag måste döpa inlägget till det då ALLA andra gör det, sicken härmis jag är!)

Kategori: Allmänt

Hej alla tomtenissar! ;)

Åh snart är det jul! Helt galet. Allt går så snabbt.
Inatt kunde jag inte sova, det var jobbigt. Drömde helt sjuk dröm sen när jag tillslut fick lite sömn.

Nu ska jag julstäda, riktigt fint ska det bli! Alla julklappar ser finally ut att vara klara.
Yei! Snart kan jag ta jul!

För övrigt gick träningen rätt bra igår! Kasst i början med bra mot slutet. Kul med både tsukan och jättarna, att dom funkade. Hade inte kört tsukan sen Gävle, så det var påtiden..

Nu städa!

Beat it-dansen på julfesten haha! =)

Kategori: AllmäntKul ide! Lisa var bäst på att lära oss alla dansen!

Måndag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Eller snarare goddag.

Idag steg jag upp tidigt, typ lite före 9 =)

Nu fixas det med bilder. Träning ikväll.

Bråttom bråttom nu före jul, hah men men skriver senare!

idre

Kategori: Allmänt

Nu är det så att detta sportlov kommer jag återvända till Idre för hm .. 4e gången? ;P haha
well, Kissie säger att det är bajs typ, men jag gillar det. Riktigt mkt dessutom. sen jag var liten har vi dratt runt på olika ställen i sverige och jag måste medge att Idre är ett av de bästa. åre är för uppkörda backar, Klövsjö för litet och Högläkardalen lite för långt bort (även om det stället lätt har finaste "fjäll-känslan")

Nåja, nu ska ni iaf få se lite bilder senast vi var där.
Hur länge sen det var?
Tjaa, på den tiden Hanna såg ut som en "fräsare" i backen, och Emma påminda om en kanonkula utan tänder. Jag själv såg lite ut som en bebis.
(Ge brillorna på bild 3 extra uppmärksamhet)Gulle Emma vad söt hon är alltså! hahaha

19 december! Jag äter godis igen.

Kategori: Allmänt

Hej

Vet ni vad? Jag har jullov!
Och det känns, alldeles alldeles underbart. Det känns som om hösten gått hur snabbt som helst, samtidigt som det känns som om jag kämpat en evighet med allt som hänt i höst. När jag nu, för bara en par minuter satt mig ner i mitt rum för att tänka slog det mig hur stressad jag vart. Alla prov, förhör, text- och hörförståelser, inlämningsuppgifter och ord. Alla betyg. Utan att tänka på det har jag stressat upp mig. Och nu senaste veckan har jag bara gått och väntat på att få jullov.
Gympahösten har vart både upp och ner. Efter öspelen var det inte ens lite svårt att hitta motivation för min del. Hela min kropp jobbade för att få gympa, jag drev mig själv på ett bra sätt. Mälar gick bra, träningslägret med Leksand gick bra, helgerna i Uppsala gick bra. Sen efetr tävlingen i Jakobstad var det som att gå rakt in i en stenmur. Jag krockade och insåg att jag tagit på mig massor. Jag sov ingenting, jag tränade så att kroppen inte orkade med, jag hade mycket i skolan och jag orkade bara inte med allt. Sen dess har det vart en enda lång uppförsbacke. Jag vet att det bara är vilja och slit som tar en upp för en backe, och såsmåning om hoppas jag att jag ser toppen.
Jag har absolut inte förlorat motivation att orka träna vidare, att försöka bli bättre. Det är bara tyngre än vanligt. Som om kroppen vägde mer, och som om min hjärna var mycket tröttare än vanligt.Där fick ni en hel massa att läsa. Jag vet inte varför jag skrev ner det egentligen. Jag tror det är för att jag inser saker bättre när jag läser det. Och detta vill jag ha konstaterat någonstans.

Igår kväll var dte julfest iaf. En mycket trevlig sådan. Alla de som gjorde julfesten ska ha en stor applåd. Det var verkligen jättebra, och jag skrattade så jag fick ont i magen ;)
Efter julfesten kom Johanna Anna Hanna och Jenny hit och spelade wii. Jag hade jättetrevligt. Verkligen lagomlugn avsluting på terminen. Tack för att i kom och gjorde kvällen kul! =)
Sen sov Jenny här. Som vanligt är Jenny bäst på att lyssna,och vi pratade länge länge, men mig störde det inte! (;


(HAHHA gillar att Hannas huvud är bortklippt av ngn anledning .. )

Idag kl 1 var det styrketest i Bollhalla. Det innebar den värsta prestationsångesten jag någonsin känt. Värre än öspelen, mälar, Jelena-test och prov i skolan. Och det värsta var att jag inte var beredd på det. Det tråkiga är ju att dessa test är till för oss själva. För att VI ska se hur mkt vi kan. Men det fick motsatt effekt. Jag kände mig dålig, stor och äcklig. Great. Jag var helt upprörd efteråt fast jag inte borde det. Jag borde ha kunnat samla mig och haft ett leende på läpparna, inte minst för att de yngre borde se hur man ska bete sig. Men, jag kund einte. Och det är jag ledsen för.

Nu lyssnar jag på musik, och ligger raklång på rygg i sängen. Jag känner inte för att röra mig ur fläcken.
För jag, jag har tagit jullov.

Bästa hälsningar
Malin

Kajsa

Kategori: Allmänt

Tjenamors!

Ni kan kalla mig Malin. Malin ettåringen.
Idag vaktar jag Kajsa, min söta kusin.

Hon gillar 3 saker

1. Följa efter en laserprick på golvet.
2. Hoppa i soffan
3. Kasta gröt

Alla tre är underhållande på sitt sätt. Särskilt hoppa i soffan, nör jag får vara med.
Hon gillar också:

-kullerbyttor
-slängas i luften
-se på sig själv i spegeln

Däremot hatar hon att klä på sig ytterkläder.

För övrigt sover hon nu.. hm jag tror jag ska göra det samma!

Vinter!

Kategori: Allmänt

Fööörbanna vad kallt det är ute.

Vaarje gång jag går ut genom dörren längtar jag tills jag får komma in igen. Och detta trots att jag utöver vanliga kläder sätter på mig jacka, tjock tröja, dubbla vantar, halsduk, mössa och stövlar. Brr.

Men jag får se det som övning inför fjällen eller något ;)

Idag förjde jag de senaste dagarnas vana med att vara i skolan en timme. Idag var det finska som stod på schemat! =)
Åh vad jag var nöjd iaf! Provet gick åt pipan men jag lyckades ändå skrapa ihop till ett bra betyg. Kändes kul.

Nu är det snart träning. Med Ulrika. Ska bli kul, vi får väl se hur det går idag.

För övrigt ska jag klura på vad jag bör ta på mig.. haha typ Ylletröja och sockor?
Pannband och fingervantar? Fryshuset lär inte vara nådigt idag. uuuuusch vad kallt det kommer vara !!

Only for you

Kategori: AllmäntVarsågod !

Boeing 787 - dreamliner

Kategori: Allmänt

Idag mina vänner klockan 19.27 fransk tid (viken ju är den VIKTIGASTE av alla tider, därför skriver jag ut just den tiden) lyfte en Boeing 787 från Seattle airport. Detta är något jag sett fram emot en längre tid. Det känns som det här flyget är ngåot speciellt, något unikt, något man verkligen KAN lita på.
Det här är historiskt! Aldrig tidigare, ALDRIG. Åh jag har suttit på helspänn hela kvällen framför soffan för att få följa med detta äventyr.
Helt otroligt, helt enormt.

Detta är ett liten steg för människan, men ett STORT steg för mänskligheten!!" BORT säger jag, BORT"

Kategori: Allmänt

Jag har haft många, många många knäppa konversationer på msn. Men denna tar nog priset.

Ett namn, Maria.

Tre ledtrådar, sånger, mörkgrönt ........ , djävul.
Allt, med röstklipp.

Haha, underbart. Maria, du förgyller min vardag.
Och vi får hoppas samhällan och matten klarade sig utan allvarligare skador ;)Och jo, jag HADE KUNNAT välja alla <3-ans dag bilden, men jag gkorde det inte ;)

Städat!

Kategori: Allmänt

Om inte dettta är julstädning så vet jag inte va!

Men snart är det klart. Har nu hållit på sedan hm .. tio i nio. Men fint blir det =) Och snart är det snyggt nog för att kunna läsa läxor vid skrivbordet igen :')

Har till och med rensat garderoben, jäklar vad mkt som fick gå vidare haha .. =)

Nu städa färdigt, sedan svenska ...

 

25 juni 2009 .. Men idag är det måndag, den 14 december

Kategori: Allmänt

När det är snö ute, så har jag så himla svårt att föreställa mig att det faktiskt kan vara varmt i detta örike, mitt i civilisationens centrum. Weird.

Men nu får nu iaf ett par sommarbilder.

Och nej, jag ogillar inte vintern. Jag bara gillar sommaren också! =)

Idag

Kategori: Allmänt

Senaste träningen gick inge vidare alls.
Jag funderade på vad för känsla jag hade på träningen.
Nu hittade jag ordet. Jag var tråkig. Träningen var kul,
men jag var tråkig.

Jag vill aldrig mer känna den känslan igen.

Det här med tråkig har fastnat i mitt huvud sedan en msn konversation för typ en månad sedan.
Den gjorde mig arg, och fundersam. Och sedan dess hatar jag ordet tråkig.

Nu ska jag kolla lite tv-serie och sedan ska jag drömma om Dylan McKey.
Sweet Dreams

Malin

It's my party and I cry if I want to, cry if I want to (minnen!!)

Kategori: Allmänt

En sak jag ju GLÖMT att berätta här i bloggen är ju att jag godisstrejkar!
Jojo, det är faktiskt sant =)

Sen efter Jakobstad tävlingen. Och snart är det över!! 19 december får jag finally sätta en godis i munnen igen.
Så ni kan ju gissa huuuuuur mkt jag längtar till jul! ;)

Här ska ni få lite bilder, aah good times. Låten gör det ju inte sämre. Helt sjukt vilka flashbacks jag får av den!!

För övrigt vill jag som levande bevis intyga på att man INTE tröttnar på godis, bara för att man jobbade i en godisbutik en sommar .. so don't worry om ni tänkt söka ett sådant jobb i framtiden (;

Fredag

Kategori: AllmäntImorrn ska jag fixa om min blogg.
Men nu ska jag sova.
Just nu har jag en ytterst roande konverstion med Stepp.

För övrigt, kan ngra i -09 intyga här på bloggen att jag faktiskt godisstrejker påritkigt!
Varför tror ingen mig !? (okej inte så konstigt, men det är SANT!!)

Godnatt!

Hah dööh ;P

Kategori: Allmänt

Torsdag

Kategori: Allmänt

Sådärja!

Nu har jag vilat upp mig ordentligt. Avslutade dessa tre dagars vila med att sova 8 timmar inatt. Känns lite knäppt, för jag är inte ens liite trött nu =) hah

Skolan var okej.. eller rätt boring när jag tänker på det. Men men, nu lite Beverly, sen träning !

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hej !

Imorse vaknade jag och kollade mig i spegeln. Då såg jag PIGGARE ut än vanligt. Då kändes det som om jag ville ställa mig upp på ett bord och dansa. Åh vad härligt. Sen for jag till skolan, då blev jag tröttare igen och när jag kom hem efetr sista ryskatimmarna var jag helt slut. Men men som sagt var jag ju lite piggare imorse iaf. Det.går.framåt. (;

Efetr skolan for jag och Maria och tog vaccin. Haha snacka om att jag var nojig före.. ojoj. Men ja, det gick väl bra sen. Jag gillade inte att ta beslutet att jag skulle ta vaccinet, så det var i princip mamma och pappa som gjorde det åt mig. Men men nu är dte taget, och vi får hoppas att det är bra så.

I och med att jag inte tränar idag (något jag ogillar starkt, men samtidigt inser att att nödvändigt) så har jag gjort så lite som möjligt. Kollat Beverly hills har jag gjort.

Jaha .. bara imorrn till då innan jag får komma in till salen igen =)

Nu FJÄRDE avsnittet Beverly för ikv.. great

Gävle 09

Kategori: AllmäntHemma igen. Efter att ha genomfört helgens tävling är jag nu officiellt geneomtrött.
Jag har kommit överrens med Sassa och nu blir det mini-semester för min del. Det blir ledigt i 3 dagar, förhoppningsvis går jag in i salen med nya krafter på torsdag. Det känns bra. Jag ska verkligen göra mitt yttersta för att tröttheten ska gå över snabbt!

Nu soffan. Later ;)

Ah förresten, jag är supernöjd med helgens tävling. Tror kanske det är det bästa tävlingen jag gjort. Stod på tsukan, gjorde volten på bom och STOD KVAR, körde en fin mattsere och försökte iaf på barren haha (det ´är väl den jag inte är nöjd med då .. )

Fredag

Kategori: Allmänt

Godkväll

Idag har vart en rätt okej dag. MEN (surprise surprise) så är jag trött nu.
Kroppen är slut, och efter att jag gjort sista bomserien som krävdes för att få tävla så satte jag mig ner och tänjde, det vore oklokt att ha gjort ngt annat. Nu har jag legat i soffan hela kvällen, och imorrn tänker jag ta det lungt hela dagen, och på så sätt kolla om jag får mer krafter.

Men som sagt, alla serier är gjorde. Jag hann med både tsukorna och bomserierna idag på träningen. Det var rätt jobbigt, men det gick. Volten på bom kan jag inte säga att var utmärkt, men den får lov att duga, jag kunde inte ha gjort mkt bättre idag.

Nu ska jag ta ngt litet att äta och sen ska jag söka mig till min Harry Potter bok, och sängen.
Och så ska jag kolla lite preseason training till hihi! :D

Tjaråå ;)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hej

Som vanligt är jag hur trött som helst. Vanligtvis skulle jag inte ha en tanke på att dra mig till kojs den här tiden, men det här funkar inte längre och det är precis det jag är påväg att göra nu.
Sömn är väl det ända som hjälper antar jag .. jag är lite förbannad för att jag missade vilodagen igår för att ist ha fms test (styrke) i skolan... förbanna. Nåja gjort är gjort, och jag får väl vila lite på lördag.

Annars gick träningen ok. Blev glad när Ulrika sa att det märktes att jag var trött. Jag hatar när det ser ut som man inte "gör ngt" ( typ sitter ner och andas hah :P ) för då känner jag mig dålig. För jag vill vill vill springa runt. Men.mina.ben.orkar.inte.bära.mig. typ så känns det. Så det var skönt att Ulrika förstod det. Fast som sagt helt ok, mkt småteknik som tränades.. alltså nötainsakerihuvudet träning ;)
 
Nuska jag sova, och så hoppas jag på en bra träning imorrn!
För imorrn är det fredag!!! :D

Jakobstad -09 , Idas bilder !

Kategori: Allmänt

Nostalgi

Kategori: Allmänt
Dylan, Brenda, Kelly, Brandon, Andrea, Steve, Donna and David.
Haha det går inte att förstå hur många avsnitt jag kollade in detta när jag gick i 6an kanske ;)
Åh vad jag gillade det. Säskilt tvillingarna Walsh och Dylan heh ..

Helt sjukt att jag kände igen det här introt också haha! ;)
Gör inte du det tror jag du ljuger! eller.. maybe not hah

Första december, och julkalendern handlar om SilverSara och StålHenrk har jag hört!

Kategori: Allmänt

Idag var en crap dag. Den har vart ritkigt bad, och jag förväntar mig inte att den nu, med sina drygt två timmar kvar kan kompensera upp det.

Jag vet inte, men allt känns å hoppläst. Jag vet att allt blir bättre efter att det vart svårt, men just nu känns allt bara så himla jobbigt. Jag hoppas varje dag att jag ska få känna samma känsla som för en månad sen typ. Det var ju så lätt då, allt.

Men nu är det december, och även om första dagen av den här månaden inte inleddes bra så gillar jag december ändå.
Jag gillar att jag kan se stjärnorna. Jag gillar att Lucia kommer, jag gillar att det blir jul, och jag hatälsar nyår, mest gillar jag det dock, gillar bara inte att jag blir äldre hah ;)

Nu ska jag ta en macka och äta, och sen lägga mig och läsa twilight.. läser om böckerna den här veckan. Dom hjälper mig släppa allt. Det gillar jag.

Träningen? hah dont aaask

Some of the best days during the winter

Kategori: Allmänt

Visste ni att ändå gången jag kan slappna av påriktigt, ändå gången jag verkligen lyckas koppla bort alla tankar, är när jag är i fjällen. När jag skidar eller åker snowboard nerför en backe.

Då är jag fri, från allt. Jag kan bara få in bra tankar i huvudet. Ibland lyckas jag med att inte tänka alls. Då är det bara jag, snön, farten, fjällen och mina skidor.

Därför älskar jag fjällen.
Jag får en paus från att tänka.