thelifeofadreamer

År 2009

Kategori: Allmänt

Jag har funderat, och jag vet inte hur jag ska ska sammanfatta detta år.
Det får bli en walk down memories lane. Det blir nog lättast så.

För det är dessa minnen jag tar med mig från året som gått. Dessa, och många fler.

Jag tror jag vill börja med 26 juni, dagen före öspelen. Den dagen då jag spenderade 3 timmar i Bollhalla och aldrig vill lämna hallen, trots att solen sken utanför. Dagen då jag såg Bermuda utanför Park. Dagen då jag hade fjärlar i magen, och inte hade en aning om hur jag skulle kunna somna.


Typ känslan den här låten ger mig, var samma känsla som då. Förvänting! :)

Veckan som sedan följde 26 juni, är svår att beskriva. Games street, tävlingarna, människorna, stämningen, uppvämningarna, träningarna.. det går inte att föklara. Det ända jag kan säga är att dom gympatjejrna som var med i salen vet vad jag menar, det var typ grymt galet kul.Jag kommer heller inte glömma alla dagar i Godisbutiken. Låånga dagar, men roliga nu när jag ser tillbaka på dem. Jag lärde mig dricka Vitamin well (fläder&citron, röd grape heh), och äta mentos ;)

Jag tänker inte glömma fjällen, där jag spenadrade en vecka i februari. Det var hur kul som helst, jag slappnar av så sjukt mycket när jag är där. Tänke rinte på så mycket, tar det lungt och njuter av att få åka ner för underbart roliga backar. (dock lyckas jag varje år förtränga hur sjukt mycket jag fryser när jag är där ..)Uppsalabesöken jag gjort under året kommer heller inte glömmas. Så mycket som jag tagit in och försökt mig på /insett under dessa helger går inte att förklara. Det har vart jobbigt, lärorikt och roligt att få träna där. Och jo, i framtiden hittar jag fram i Uppsala haha.
 
I mars lärde jag känna Stepp, inte att glömma.

den 22 maj gick jag ensam i ett regnit Helsingfors. Det var en härlig känsla. Jag gick mot olympia stadion för att kolla löparna i stafettkarnevalen. Uppe på läktaren träffade jag mamma, tillsammans hejade vi på Emma och resten av deras lag och på alla de andra lagen. Idrott är kul, det är det bästa som finns. SÅHÄR stora var leenden på alla barnens ansikten. Och jag kan inte säga annat än att jag log lika stort själv (;


Jag tänker inte heller glömma avslutningskvällen.
Inte gånger jag dragit på munnen åt ngt kul som sagts i skolan. För jag gillar skolan, tro det eller ej. Jag gillar människorna som går där, och jag gillar att lära mig saker, även om det är rätt jobbigt ibland ..

Mälarcup, Esbotävlingar, Esboläger, Helsingfors tävling, Jakobstad, Gloriahallen, Gävle, Leksandläger.. alla årets resor med gympan. Frida, Fanny, Frida, Vanessa, Hanna och Maria. Jag har skrattat så jag fått ont i magen så många gånger i ert sällskap, att jag tappat räkningen!

Åh, påtal om träning. Iår har jag upplevt de två värsta träningspassen i hela mitt liv.
Helt sant. Första plats, Uppsala helgen i våras. Jag trodde jag skulle dö efetr uppvämningen, jag hade ingen aning om hur jag skulle orka igenom en hel träning. Andra plats, Ulrikas uppvärmning första gången efter sommaren HAHA , det var hemskt. Hemskt hemskt. Men vet ni vad? Jag fixade det, både gångerna. Och det var då jag insåg att inget är omöjligt. För den där stunden i Uppsala, är bland det värsta jag gjort.Åh alla stunder på öar en kvarts båttur ut i Mariehamns skärsgård. Dom stunderna är ju så himla härliga.
För att beskirva dessa behöver ni nog både höra en låt och se lite bilder ;)
Vad gäller Götet resan kommer jag ihåg en grej.. det blåste. Så damn.

Men härlig, det var det.

Jag tänker inte glömma parapapapapapa låten. Den ALLA sjöng under Rockoff veckan, som för övrit var helt bra. Men jag jämförde allt med games street, och då var den inte så mkt ;) haha
Markoolio var där iaf, han var cool.Nu har jag snart gjort det här året rättvisa.
Jag har bara en sak kvar att göra. Trots att jag vart med om mycket roliga saker det här året, har också tråkiga hänt. Och hur mycket jag än skulle vilja att barren sku kunna säga de rätta orden när jag är ledsen, så gör den inte det. Men det gör mina vänner. Alltid. Varje gång. Och det är för underbart att man har sådana.
Det är med er man skrattar, ler, är arg ledsen eller besviken. Det är bra att ni finns. Allt skulle vara så svårt annars ;)
Ni veet vilka ni är, och att ni veet att jag gillar er ;)  

För när jag nu sammanfattar 2009 med bara en dag kvar av året, så tycker jag det vart bra.
nej, det har vart mer än bra. Det har vart lärorikt, roligt, spännande, nervöst, och alldeles, alldeles underbart!


Kommentarer

 • Ste(pp)fan säger:

  Det där med att du lärde känna Stepp var nog säkert bäst.

  Men don't be nostalgisk, om 2009 saknar dig kan du ju alltid använda GBITSSM typ liassom... skillat, if you see what I mean.

  2009-12-31 | 00:01:31
 • Anna säger:

  alldeles, alldeles underbart... ;) nu tar vi å gör 2010 till det bästa nånsin! kramar

  2010-01-01 | 21:22:19

Kommentera inlägget här: