thelifeofadreamer

Fjällen

Kategori: Allmänt

Jaa ni

Någongång måste man ju vakna upp från lovdvalan.. jag sa fösöka göra det nu. Egentligen vill jag bara befinna mig i fjällen, ligga och läsa "när jag hör din röst", och käka sura röda remmar från ica, och ha träningsvärk i benen.. men det var igår, det var veckan som gick.
Jag har varit i Lofsdalen, en liten skidort en timme från Vemdalen. Det har varit alldeles underbart. Vi gav oss iväg förra lördagen, bilen var fullproppad och stämningen god. Vi stannade i Mora. På söndagen var vi uppe i fjällen, det var som att komma hem. Hela jag fylldes av ro, allt som hette skola och stress kopplades bort.

Sen var det långa dagar i backen som gällde, massor av skratt, goda middagar och godis, sena nätter och tidiga mornar. Soliga dagar, snöiga dagar, besök i Fanny å Fridas stuga i vemdalsskalet, underbart kul ;)
Det var varm choklad och snowboard, det var skidor och lycka.
Det var hur bra som helst, vi hade lätt stannat en vecka till.
Jag vet inte vad det blir till att göra efter Lusse vad gäller högskolor och universtet, men det börjar komma på det klara att jag täker dra till fjällen en säsong. Det är något jag alltid velat göra, jag ska se till att det blir så.

Det blir bara en bild, måste bege mig från datan nu, lär antagligen ploppa in fler allt eftersom veckan gårNu När jag hör din röst, jag är kär i Edward Cullen ..

MalinKommentarer


Kommentera inlägget här: