thelifeofadreamer

Jag har fortfarande ont överallt!

Kategori: Allmänt

Halli hallå.

Skolan idag gick jättetrögt sista timmarna! Dock hade jag två mycket trevliga håltimmar i mitten av dagen. Jag hann både med frissan och lunch hos mommo å moffa. Det var så mysigt att sitta där vid köksbordet och snacka med mormor, she is very sweet. Efter det bar det iaf tillbaka till skolan, och på slutet när vi hade dubbeltimme data kändes det som dom aldrig tog slut.

Sen mitt i allt vid middagsbordet så kom Sofia hit, haha. Det var ett bra tag sen sist, såå vi frågade ut henne om studenten, framtidsplaner, lägenheter , ALLT! (stackarn) . Nåja så är det när man växt upp som granne till oss, hon har ju faktiskt vart här rätt mycket i sina unga år (nej men yngre iaf)..

Så så nu ledde det till att jag sitter här och funderar på vad jag ska göra sen efter Lusse. Kanske ett tag kvar, emn det är rätt kul att låta tankarna vandra, bara kunna fundera igenom allt möjligt. haha

Nu ska jag städ och göra läxor. Eller Snart ska jag stäa och göra läxor ..

// Malin

Kommentarer

 • Peter säger:

  Du ska bli läkare, du har ju huvudet till det och dessutom empatin som behövs:) Du blir nog den bästa läkaren Åland har skådat:)

  2009-01-15 | 05:42:09
 • Malin säger:

  Läkare?? haha det var otippat ;)

  Nåjaa det tror jag inte, skulle tycka så synd om patienterna hela tiden! Men tack det var snällt sagt ! :)

  2009-01-15 | 12:11:50

Kommentera inlägget här: