thelifeofadreamer

Vi tar vägen mot stranden ..

Kategori: Allmänt

Hallå

Jag vet inte men ibland känner jag bara att jag inte har ngt att skriva. Det blir samma vanliga tjat om allt jag tycker är dåligt haha (iaf under provperioderna). Så om det blir lite trist för er att läsa ibland så förstår jag det. Ska försöka förbättra mig.

Idag sov jag som vanligt rätt länge. Jag såg på 13 snart 30 igår, den är så himla bra den filmen. Jag är verkligen barnsligt förtjust i romantiska komedier. Sen låg jag uppe ett bra tag efter det och bara fundera, tänkte igenom saker jag funderat på. Såå pga detta var jag rätt sen till frukostbordet. Idag har jag gått ut på en långpromenad, hela 2 timmar tog det.

Vart gick jag då? haha till havet ;)
Det är ngt speciellt med det, nästan magiskt. Det är så mäktigt men ändå vackert. Jag vet inte, men jag kan vara helt fast, kan sitta i flera minuter och se på vågor som närmar sig strand. Sen jag var liten har det ju alltid funnits där liksom, alltid nära. Somrarna har spenderats ute på klipphällar nära nära vattnet, fjärdar har korsats med segelbåtar och vid norrhavets rand lärde jag mig simma.
Samtidigt inger det respekt, det är inget vi människor kan kontrollera fullt ut. Det har sitt eget liv, ngt vi inte kan påverka.. Det hjälper mig iaf att samla mina tankar och inte ge upp. Allt kan bli som man vill. Nej det var nog skönt med en promenad trots allt.Jag har träningsvärk också, i axlarna och baklåren, fy sjutton vad skönt! Man känner att man har gjort ngt, det var ju ett tag sen sist. (och nej det beror inte på promenaden, utan på träningen igår haha).

Skönt att vara tillbaka iaf.

See you later alligators
Malin

Kommentarer

 • jutta säger:

  haha, tro mig, du är inte ensam om träningsvärken! :)

  2009-01-07 | 14:02:24
  Bloggadress: http://juttastolt.blogg.se/
 • Malin säger:

  Åh vad bra ! ;)

  2009-01-07 | 18:59:39
  Bloggadress: http://t

Kommentera inlägget här: