thelifeofadreamer

Sommar

Kategori: Allmänt

Jag saknar London, Frankrike och Spanien. Här är det bara mörkt och kallt. Januari? Juni, juli augusti. Känns konstigt att tänka sig att man kunnat gå ute i shorts för ngra månader sen. Bruna ben, fräknar och ljusare hår. Fara ut till Rödhamn, Norra Måsskär. Jag älskar det. Känns som man far ut till världens ände, man kör mot solen. Bergen är solvarma och lagom rödbruna. Och vattnet, så underbart kallt, men ändå varmt. Åh jag saknar bastubad på rödhamn. Jag saknar stugan, alla kvällar farmför OS.

Jag saknar stränderna i Frankrike, friheten där. Vågorna med altlantvatten som sköjde över en. Att få hoppa i dom vågorna med syrrorna, alla skratt. Jag saknar känslan av en strålande sommarlovsmorgon, ni vet då man vaknar av solstrålarna som tränger in genom fönstret. Eller att få hoppa studsmatta sent på kvällen, då den blir alldeles hal av dagg. Jag saknar mina joggingturer, särskilt dom tidigt tidigt om mornarna. Känslan på avslutningkvällen.  Jag saknar dagarna på båten tillbaka hem efter resan. Dom där kvällarna jag satt alldeles ensam på akterdäck och tittade på solnedgången omgiven av ett spelgelblankt hav. Då när allt jag kunde höra var gitarrspel och skratt, och bullrandet från motorerna. Jag saknar dagarna i Helsingfors med gympan, ala bussturer till hallen och alla kvällar på stan.

Har en ångestattack. Provperiod, läxor och uppsater börjar köra slut på mig. Träning efter träning utan ngn större framgång, kämpa slita försöka. Försöka , försöka och försöka. Tillslut går det, men allt tar sin tid. Det är värt allt sen. Nog ska mkt kul hända i vår. Besök av fransmän, shopping, Uppsala, Fjällen med Anna, träningar . Svårt att se det bara .. just nu iaf.

Ska rycka upp mig, sträckse Desperate housewives och vara barnvakt imorgon.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: