thelifeofadreamer

Dream it anyway

Kategori: Allmänt

Hej och hå!

Idag droppade Engla in i butiken och så kul det var att se henne igen!
Känns som om vi inte träffats på år och dar. Grejen är den att även om jag inte träffar henne alla dagar så vet jag att hon alltid finns där. Hon är snäll, lyssnar alltid och jag kan snacka om vad som helst med henne. Ber jag henne att inte säga ngt vidare så gör hon det inte. Guld värd, det är hon :)

Annars vet jag väl inte om det hände så massor i butiken. Jag måste säga hejdå till Hanna (!) iom att jag drar till de goa gubbarnas stad Göteborg imorgon. Och när jag kommer hem har hon farit iväg till Gotland den rackaren. Men vi får ringas bara..

Idag skulle jag ta bort fastklibbad kola ur en burk på jobbet. Det gick inte bra.. så jag slog till hela ställningen. Mitt finger slog jag in mellan 2 burkar så det börja blöda. Då blev jag så arg att jag slog till ngra klubbor. Sen skratta jag högt åt hur dumt det måste sett ut .. och så vände jag mig om och märkte att det var folk i butiken (Y) .. lovely.
Sen snodde en kille vårat glasställ också HAHAHHAHAHA, den där strut saken man sätter struten i innan man gör en glassboll ;)
För övrigt måste jag byta profilbild på fb .. kommer mig inte för att göra det bara.

Nu ska jag packa! Och sen tvätta håret, det skiftar i grönt för det var så länge sen .. typ.

Ms Shawn Johnson

Kategori: AllmäntOne world, one dream

.

Kategori: Allmänt

Känns som om jag äter sover och jobbar.

Jag är så jävla sur på tre saker att jag bara vill kasta ngt i väggen.
Det har stört mig i flera veckor, och jag blir så arg att jag vill storlipa när jag tänker på dom!
Fyfan.

Och jag ska inte svära på bloggen, jag veeet. För det låter så löjligt, mn det där kunde inte hjälpas. Förlåt, jag ska skärpa mig.

På onsdag sticker vi till Götet, och det ska bli så underbart. Semester. Verkligen.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Meen jag gör väl som oftast när jag är irriterad.. (pratar med min egen psykolog --> Jenny.)

Doping

Kategori: Allmänt

Hej hej

Denna morgon har jag ätit en dundergod frukost och diskuterat med far min.
Debatten angick doping, och dopingfall. Vi mindes oss tillbaka till svårare tider, som VM i Lahtis och dagen då en av mina större barndomsidoler (Marion Jones) fälldes för doping.
Mkt intressant blev alltså frukosten.
För att dopa sig tror jag att man måste växa upp med en viss mentalitet. Inte tror jag att man efter att ha vunnit ett OS-guld helt plötsligt kommer på iden att spruta in medel i sig. Nej, jag tror att man måste växa upp med att det är så det går till. Jag tror att de flest av de som åker fast för doping, sysslat med sådant i åratal innan de blir testade.
De flesta av oss kommer nog ihåg OS i Aten 2004. Sveriges friidrottstrupp gjorde sitt bästa os på 10-tals år. Varför? Antagligen för att man i samma väva kommit på nya sätt att testa doping, många stora stjärnor från väst föll därför i och med dessa tester. Carolina Kluft, Christian Olsson, Stefan Holm och Kajsa Bergqvist fick på så sätt visa vad de kunde, om rena atleter. Än i denna dag vägrar jag gå med på att de skulle vara dopade.

De som säger att det idag inte förekommer ngn doping, tror jag inte vet vad de snackar om.
Se bara på USA. Många många duktiga idrottare kommer från detta land. Många många håller sig cleana, men endel tror jag inte är lika fläckfria. NHL, Basketten, basebollen och amerikansk fotboll är bra exempel på detta. Ingen av dessa stora serier har skrivit på VADA:s avtal, som innebär att man ska få dopingtesta deras spelar.. Det kanske säger mkt. Varför skulle man inte låta de testas om spelarna var rena? Då skulle det ju inte spela ngn roll för dom. Och varför spelar aldrig USA:s största stjärnor med i (ex.) hockeyvm? Spelar du på landslags nivå i hockey är det nämligen så att alla i laget testas.

Nej det här med doping är långt ifrån över. Men bättre det har det väl blivit..

Nu ska jag jobba! Hejdå!

The more ..

Kategori: Allmänt

.. you sweat in practise the less you bleed in battle
 
Tänkvärda ord. Dom gör så jag får dåligt samvete.
Det är nog för att jag är trött. Känns lite som om jag håller på att bli deprimerad. 

Varför lyckas jag aldrig hålla mig till planen? För att jag inte kan eller inte försöker tillräckligt. Okej. Såklar tjag kan, jag måset bara försööka. Och pina mig själv. Okej Malin, hur tufft det än bli lovar du att stå ut?
.. jo. JO!

jo

Kategori: Allmänt

Long time no see.

Nu är jag tillbaka, återhämtad men trött. Rockoff veckan är slut. Ska jag vara ärlig känns det riktgit skönt. Inatt när jag gick och lade mig var det så skönt att bara få inse att jag ska få ta det lungt igen. Se på tv. Träna.
Igårkväll var kul. Mycket människor, nya ansikten, gamla vänner. Precis som man vill att en sista rockoff kväll ska vara hah.
Idag har jag jobbat igen. Då hände världens mest cp grej som jag aldrig trodde kunde hända haha. Jag blev helt chokad hah!
Men men men nu ska vi snart äta middag, sen vill jag spela tennis. Men antagligen är ingen bana öppen, så det får väl duga med ngt annat. Skulle vara kul att hoppa höjd och springa lite.

Igår droppade Fanny gulle och Sassa in i butiken jag blev så glad att jag hoppade hah! Så hiimla kul att tgräffa dom igen. Sassa pladdra jag på med om allt möjligt, komme rinte ihåg vad jag sa. Stackars henne. Fanny babbla jag å på med, och hon babbla tebax. Utmärkt!

Nu gå. Jag lär skriva senare.
// Malin

att joggaaa...

Kategori: Allmänt

Okej.
Alla som säger att jogging är, avkopplande, underbart, skönt, härligt .. ljuger.
Det är förjävligt. Jag lovar. Ushc usch usch.
Okej, det har ju att gör amed hur långt man springer men fysjutton vad hard det var att springa idaag!
Dock tog jag mig runt rundan.

Nu r jag trött och ska duscha. Damn.

Nu är jag sur på maratonlöpare för att dom orkar 43 km. När jag knappt orkar 8!

To me, a foot means a lot.

Kategori: Allmänt

Den 23e juli mina vänner.
Vad säger det er?
Säger det Rockoff? Sol? Sommarnatt? nyklipptgräs?

För mig säger det ett helvete. Wierd att säga så jag vet. Men det är sant. Idag för ett åt sedan sa en läkare åt mig att jag brutit foten. Jag titta på han och visste inte om hn sa så för att jävlas med mig. "Är du seriös?" .. "jo tyvärr.."
Då börja jag storlipa. Riktigt hysteriskt. Min moster hoppa till.
Jag veet. Jag hade inte fått ngn allvarlig sjukdom, jag hade inte förlorat ngn, jag hade inte brutit ngt farligt. Men det var exakt 10 månader till öspeln då. Jag visste att ett benbrott tog ett halvår att läka.
Efter att ha gråtit ett par minuter blev jag apatisk. Stirra rakt fram och insåg att öspelen kanske än en gång inte skulle bli ngt jag skulle få delta i.
Läkaren såg detta och sa att vi skulle röntga foten, bara för säkerhetsskull.
Tio minuter senare kom han in och berättade att mina ben satt där dom skulle. Då kändes det som om jag skulle kunna skratta två år i sträck. Har nog aldrig blivit så lättad.

Idag mår min högerfot bra. Men för ett år sen var det gul och blå. Större , stel och gjorde ont. Jag hade inte blåsor i händerna av barren, men av kryckor.
Fyfan vilken hemsk dag det var.

.

Kategori: Allmänt

Okej nu är jag förbannad på 4 saker. Damn damn dan.

Inget blir som jag tror. Just typical me.
Vad jag ska göra åt saken? Städa rummet antar jag. Och sen dra ut och springa av mig allt dåligt. Det är så det brukar sluta iaf, när jag är riktigt sur.
Och detta kan tänkas bli en av de gångerna.

So long / Malin

The funny game called tennis

Kategori: Allmänt

Idag har jag gjort ngt kul.
Med Emma.
Vi har spelat tennis. Eller ja, inte helt vanlig tennis, men tennis på pinne.
Jag hade kul, Emma ville gå in.
Jag träffa: Bollen, min hand, Emmas hand, pinnen som bollen snurra runt vid, gräset, träffade inget alls och som avslutning Emmas huvud.
Men det var kul och imorrn har vi nästa match. (förresten ska jag utmana dig på det Cteep..)

Här har ni 2 bilder på två tennisspelare. Han första är fransk. Haha. Han andra är Nadal (cool) han tredje är John Mcenroe. Hah. Skön sport det här med tennis.

yaao everybody!

Kategori: Allmänt

Tjä

Hard work work.
Idag hann jag springa till posten 3 ggr, springa med sopor 2 ggr, plocka upp varor 150 ggr (tyyp) och lagat hur många glassar och paninis som helst på jobbet. Duktigt Malin.

Nu kom jag just hem och inser att jag borde fara och träna. Dock anser jag att i klockan i skrivande stund börjar bli too much for that.. får se hur jag löser saken.
Härla pärla nu ser man inte golvet i mitt rum! Wonderful, really. Lots of colours.
Idag har jag pratat tyska på jobbet. Jag kan ingen tyska.
Det tycker jag var coolt.

Nu gå och äta middag.

Ciao

Alla goda ting är 3

Kategori: Allmänt

tre saker jag inte förstår mig på: hur jag alltid kommer försent i säng. Varför mitt rum så lätt blir råddigt. Varför jag älskar godis så mycket.
tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: kläder, mitt apelsinträd och en hel låda av mina favvogodisar (som jag köpte till mig på godislagret mohaha) !
tre saker jag gör just nu: Tänker, borde äta middag och skriver ner det här.
tre saker jag kan: skämta, skratta, sura
tre saker jag inte kan: rita fint, sjunga fint och spela fotboll.
tre saker jag vill ha: nya gympadräkter, bättre kondition och svårare volter
tre saker jag tycker att du ska lyssna på: och ja jo. Jag är inte musikintresserad. Gillar musik, men jag är sjukt dålig på att rekomendera låtar, jag är den som lyssnar på rekonmentationer ist.
tre saker jag skulle vilja lära mig: oj vad svårt. Allt som gör mina serier svårare i gympan såklart. Sen skulle jag vilja lära mig att göra mina läxor ordentligt och att stiga upp på mornarna!
tre av dina lyckonummer: 5, 20,32
tre platser du vill besöka: OS, Kina och fjällen.
tre av de roligaste sakerna du vet: gympa, skratta och bara göra det jag vill.

Se där. Lista nummer 2. koolt.

Regn.

Kategori: Allmänt

vad ska jag säga.

1. jag gillar inte rockoff.. alls.
2. Det regnar (och jag hoppas innerligt det håller i sig imorrn då jag ska jobba!)
3. Mitt rum är fult. Ostädat.
4. Jag vill vara ledig.
5. Jag gillar inte rockoff.

usch. Poor Hanna. Varje dag säger jag att jag ska följa med henne till rockoff. Och vaarje dag ångrar jag mig när jag inser hur mycket skönare det är att vara hemma.

För övrigt sög Harry och halvblodsprinsen. Gör inte böckerna rättvisa alls.
Not good.

Nu ska jag äta middag. Ciao.

Malin

!

Kategori: Allmänt

det där med att gå och lägga sig tidigt sket sig lite smått. Men de är väl för en gångs skull som Stepp säger. Det är så som jag är hahhahhahhaha.

Nu ska faktiskt pallra mig ifrån den här dumburken!

Förresten saknar jag the gang. Jag saknar Jenny som alltid lyssnar vaad man än har att berätta. Hur knäppt det än är, så fattar hon. Allt från små problem, till större.
Jag saknar Johanna, för hon är så cool. "Malin, det lööser sig" hon är så damn härlig! Alltid skämtsam och har råd att komma med gällande det mesta hah ;)
Jag saknar Anna, för att hon alltid gör mig på bra humör, och hon hittar alltid glädje i allting.
Ni är grymma, och jag saknar er massor.

Och sen saknar jag förståss. 8 tjejer (Hanna träffar jag varje dag därför är hon just nu inte med på listan) som oc¨kså betyder massor. Nu är det kris, har inte sett er på år och dar. Ni betyder också så himla massor!


Order från mig till mina flicker! Pallra er in till stan till butiken, ge mig en kram och berätta vad som hänt på sisstone. Så kanske ensamheten går över .. liite!

xoxo Malin

Sweden (landet jag INTE hejar på i hockey VM)

Kategori: Allmänt

Hej!
 För alla er som klarar er med pyttelite sömn per natt. Grattis.
Jag gör det inte. Kommer ofta påtok för sent isäng, men kompenserar det genom att sova om mornarna.
Inatt funkade inte det. Kom från Pia rätt sent efter att ha snackat med Hanna utanför huset ett tag. Somnade inte förrens efter 3 för jag måste fixa och greja. Sen väcktes jag halv 7 att jag skulle med till sweden. jaho tänkte jag, bara att stiga upp då.
Sen sov jag
hela båtresan
hela bilresan
Finfint. Nu är jag pigg som en lärka igen :) hi
Ikväll blir det att pallra mig ner till Mariepark. Träffa jennyPenny ska jag försöka göra också.
Fast jag planerar att komma hem tidigt. Och få sova ordentligt inatt (något jag planerat att försöka göra de senaste 3 veckorna .. hittills har det misslyckats. Men varför betyder det att det skulle misslyckas idag också?) för att sedan stiga upp och vara någolunda pigg på jobbet imorrn.

För övrigt trodde jag att dom lovat regn i flera dagar nu. Men näj, solsken bara. Och jag ska .. jobba.

Later // Malin

Today

Kategori: Allmänt

What could have been just a normal day in the story didn't be one..

Jag och John satt och diskuterade hur extremt trist det kan vara i butiken ibland.
Sen kom tre finnar och sju svenskar in i butiken. Men uppdragna huvor och ropade "smäll" på finska.
John bara "jaha okeej, det åskar. Stanna här ni bara.."
Sen skrek svenskarna att det var skottlossning. Jag sprang in mot toan, och John gick ut på gatan. Ett till skott och sen låg två pers en bit neråt gatan. Jag fattade inte vad som hänt.
Men mycket ska man vara med om. En trist dag var det ju inte.

Ett värdetransportrån gällde det. Båda fast, fick med pengar från nere vid banken. Men nu är väl pengarna tebax tack vare en kvinnlig polis på häst som fällde en av rånarna. snyggt jobbat ;)

Ikväll ska vi till Pia. Före det ska jag äääta!

C yah

I'll refuse to just sit down doing nothing.

Kategori: Allmänt

Okej.
Nu. Nu börjar det räcka.
Jag saknar lukten av skumgummi i gropen. Jag saknar mina gympadräkter. Jag saknar ´mina valkar i händerna. Jag saknar att få hoppa och volta och svinga och spänna sig. Jag vill lära mig nya saker. Jag vill bli bättre. Jag vill träna. Nu.

Just nu hinner jag med att jobba. Helt ok. Träffar folk. Jag tjänar pengar (som jag behöver).
Jogging är inte kul längre. Jag har aldrig gillat det. Och jag gör det endast till förmån för gympan. Nu vill jag till salen. Tror bestämt det är dags att ringa ett samtal till Uppsala. Så här kan det inte fortsätta.

Rockoff ikväll antar jag. Jag har inte löst in mitt pass. Jag orkar inte med att stå där i flera timmar i den här hettan. Jag kommer ändå bara ha ångest över att jag inte har tid att träna och lär fundera på det när jag är där. Men ändå lär jag väl pallra mig dit.
Kanske ska jag sticka ut och träna nu. Så får det bli. Faktiskt.

usch vad jag vart irriterad. Not good. Have to be a happy girly.
Jaja. Det kommer väl sen. När jag fått röra på mig, och fjantat av mig. Hihi

C yah // Malin

Tebax!

Kategori: Allmänt

Idag har vi kört båt.
När vi kör båt hinner jag tänka i lugn och ro.
Idga har jag tänkt på vad jag vill göra efter Lusse, hur jag då kommer göra med gympan. Vart jag vill flytta. Allt det där.
Det var lite jobbigt, men nu har jag en plan. Känns bra. Och gympan får hänga med i bagaget, gympadräkterna kommer packas ner ännu många år. Kunde alltså inte se mig själv sluta gympa efter Lusse. Så nu vet ni det också.
Skönt.
Vet lite vad jag vill studera också. Även om jag inte är säker på vad jag vill jobba som. Helst vill jag gympa tills jag blir så bra jag bara kan bli. Sen vill jag bli tränare och coacha folk så långt jag bara kan.
Jaja, sen då när inte orkar coacha längre kan det ju vara bra att ha studerat ngt haha ;)
Iaf var det skönt att få fundera på saken ordentligt. Precis när jag tänkt klart så kom vi ut mot Ålandshav. Där blåste det. Jag trodde båten skulle välta och satte mig därför i fören hahah. Så att det skulle bli lite mera jämnvikt. Dock spelade det nog ingen roll.. fick bara mera ont i rumpan av att sitta där framme. Klyftigt Mallan.

Nu är jag hemma och luktar solkräm. Juu så snart skall jag gå och fixa upp mig så att Elin vågar gå på bio med mig ikväll he.

Nu off. See yu later alligators

// Malin

Harry Potter

Kategori: Allmänt

Okej.
Jag har läst allt för många böcker i mina dar. Eller inte allt för många.
jag gillar att läsa.
Dom flesta böcker är bra. Riktigt bra.
Vissa böcker kan jag komma ihåg handlingen på i ett halvår efter jag har läst dom. Andra glöms bort.
Efter ett år är dom flesta böckena bara ett minne blott .. (inkluderar tyvärr också skolböcker).

vart vill jag komma? hah ibland undrar jag själv ..
Nåja. Harry Potter. Där. Dit ville jag komma. Böckernas böcker.
Jag skulle vilja kalla dem mästerverk.

Det är min faster jag ska tacka. På min nionde födelsedag fick jag "de vises sten" av henne. Jag var dock en loser på att läsa på den tiden. Mamma läste för mig. Många många sidor. Ända till mitten av bok 3. Då läste hon för långsamt och jag tog mig själv an dom magiska bokstäverna.
Karaktärerna fick senare ansikten i och med filmerna. Jag räknade dagar tills nästa bok skulle släppas.
För två år sedan, ett natt på birka paradise påväg till Tallin hände det jag fruktat och längtat till. Slutet lästes.
En par tårar trilla säkert ner för kinden.
Harry växte upp med mig, och jag med honom. Jag lärde mig mycket med böckerna. Och framför allt så njöt jag av varenda en sida jag läste.

J.K Rowling fick en hel generation att stiga upp mitt i nätterna för att köa efter böcker. Hon fick mig att gråta floder över Dumbledore. Hon fick oss att skratta. aa jag älskar dom.
Morbror Vernon, Neville, Ron, Hermione (som jag fortfarnade uttlar på mitt eget sätt).
Underbart.

Idag!

Kategori: Allmänt

Tjena

Alltså idag har hunnit med tre saker. Eller 4.

1. vart i butiken
2. tränat
3. ätit
4. Sett allsång på skansen

Fint. Känns som jag hinner med mkt haha. Jäjä nu är jag ledig i två dar iaf. Och imroon ska vi ut med båten. Underbart.

Skriver sen. Nu ska jag se på tv!

// Mallan

hahahahhha

Kategori: Allmänt
hahahhahaahhahahahahhahahahahahahah om jag skulle lägga alla minnen med er tjejer på rad skulle raden bli flera varv runt jorden. Och dom här bilderna är bara från senaste året hahahahah. Hur galet mkt cpsaker hittar inte vi på.

Jag saknar gympan. Det är det jag älskar mest.
Bilderna dämpade ångesten över att inte ha varit i salen på en vecka lite.

Puss på er mina sötnosar!

The Rödhamn islands ;)

Kategori: Allmänt
hahahahahhaah Hanna gulle vilket smile!

Pappa skulle le och visa tänderna :) hahahaa herregud vad konstig han blev att se ut

hah sådär ser han ut normalt!

Mamma var kool

Emma hihi


Moi..

Där fick ni en kväll på Rödhamn!

Today

Kategori: Allmänt

Tjena.

Idag har jag jobbat.
betyder typ att jag stått upp och försökt vara trevlig i 8 timmar (Y)..
men det är rätt kul ändå.
Känner att det inte funkar att sitta uppe på nätterna, stiga upp tidigt på mornarna och jobba till tidigt på kvällen igen ..
Fast skulle jag liksom inte vara uppe på kvällarna känns det som om jag inte gör ngt på dagarna haha..
Ångest
Ångest har jag ofta. Hatar ångest.

Nu ska jag ladda in bilder i datan från när vi var på rödhamn igår. Jag älskar Rödhamn!

nu kom Donny Petra och Anton. Have to go.
See yah

Lite kul bild ;)

Kategori: Allmänt

Hittade just en finfin bild på Jutta. Riiktgit cool! :)

jäjä nu blir det nu blir det till att svara på en lista. Prima ballerina.

Kategori: Allmänt

1. Hur gammal är du om fem år? hm .. 21(!) ångest
2. Vad lyssnar du på nu? Bilarna som kör förbi (sövande..)
3. Hur lång är du? 1.64.5
4. Vilken var den senaste film du sett? jaa, flirting with forty ;) haha
5. Vem ringde du senast? Tatiana
6. Hur lyder ditt senaste sms? "vad var det jag skulle köpa hahha"
7.Föredrar du att ringa eller skicka sms? Vanligtvis messa, men nu har jag börjat uppskatta att ringa folk hah
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? 2 minuter? eller 3 ..
11. Vilken ögonfärg har du? blåa
12. När vaknade du idag? 09.40
13. Har du någon gång hittat en katt? alltså hittat? Vaddå?
14. Vilken är din favoritplats? yttremåsskär och en gympasal
15. Vilken plats föredrar du minst? jaa .. äckliga toaletter haha?
16. Var vill du befinna dig om 10 år? .. guess ;)
17. Vad skrämde dig som barn? Voldemort och tjuvar
18. Vem fick dig att skratta senast? Emma "s¨här gör man i Italien..." hahaha 
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? jao
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar  
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Stor T.shirt oxh gula pyjamasbyxor med grå flodhästar på från London! Beat that ;) 
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Don't drink  så nej  
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? beror lite på .. strumofota till grässtafetter iaf hah
26. Är du social? Jadå när jag vill så hah
27. Vilken är din favoritglass? isglass, lätt
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Ingen aning. Resa? Träna mer, i bättre hall ? (Y)
29. Tycker du om kinamat? abselut!
30. Tycker du om kaffe? näj
31. Vad dricker du till frukost? juice
32. Sover du på någon särskild sida av sängen? höger .. eller vänster, beror på hur man ser på saken
33. Kan du spela poker? Japp pappa å Peter lärde mig en gång för länge sen
34. Tycker du om att mysa? Jadå, var inlove with myskvällar då jag var yngre haha
35. Är du en beroendemänniska? beror på vad jag skulle vara beroende av ? 
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nej eller jo det gör jag ju. Jesper.
37. Vill du ha barn? Aarå sen när jag blir äldre.
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska och lite finska. Och kracklig franska. 
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? havet!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Saker jag vill ha?
42. Äger du dyra smycken? ja ett par stycken
43. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Vatten?
44.m är den roligaste människan du känner? svårt. Finns ju många. Nu senaste dagarna ligger nog Donny i toppen.
46. Välj ett ärr på din kropp? Ärret på kinden efter en skidstav. G.a.n.g.s.t.e.r ;)
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Hanna använde dom efter mig. Behöver jag säga mer? heh
51. Kan du byta olja på bilen? Man kan allt bara man vill .. 
52. Har du fått fortkörningsböter? nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Tror faktiskt inte jag läst ngt sen "så länge vi båda andas"
54. Läser du dagstidningen? tidningarna hah
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? såklart ;) 
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Steel fm (jobbet)
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? hör också till lösgodiset..
59. Ett djur du imponeras av? .. Lejon. Och delfiner!

Se där en hel massa mer fick ni veta om mig nu.
Jjäjä nu sk jag kolla på ett hajprogram.


hahahah naaw! Jag saknar Anna! Fast blir det som tänkt far jag snart och hälsar på henne till Finland! Prima

hoho

Kategori: Allmänt

Okej en fransman föreslog just att jag skulle publicera ett inlägg om .. (ska kopiera..)

Improviserad berättelse av kampen mellan fransman och Herr Ràdjur, berättad av Stefan.

Funderade först på att skicka ett felmeddelade tillbaka ..
eller bara fråga om allt stod rätt till med honom.

Måste bara berätta detta. Helt chokd blev jag. Hoho.

Rådjur i Vårdö.. RÅDJUR I VÅRDÖ? jag säger då det hoho.

Candy shop

Kategori: Allmänt

Tjabba tjena alla glada.

Idag har jag jobbat hela dagen. Försov mig imorse. Eller försov och försov .. vaknade 20 i tio och skulle vara på jobb 10.
Dagen flöt på fint, vi fick smågodis till butiken. Prima grejer.

För övrigt är jag på urkasst humör.
Troligtvis för att jag inte ätit godis på två dagar. Och jag älskar godis.
Men jag kan inte äta godis då jag jobbar i en godisbutik. Nej, nu är det godisstrejk som gäller.
Den ultimata utmaningen .. men så kan jag tjäna en gympadräkt på det hela också.

Lördag hela veckan

Kategori: Allmänt

Tjenö

Paus från butkan just nu. Snart tebax dit för att fixa det sista inför öppning imorrn!
Har käkat panini till lunch idag, helt klart godast i stan.

Vilken gratisreklam det här blev nu då haha..

well skriver mer sen.

Just ja. Idag har jag träningevärk.
Naw har saknat det.. eller så int..
Eller jo när jag tänker på sakne kanske jag har gjort det.
Men benen värkar när jag står. jaja nu vet ni det.

Nu via sjukhuset och hämta ut ett intyg

Later!

Nu

Kategori: Allmänt

I'm a true Believer

Nu börjar det bli dags för mig att ta tag i allt igen.
Jag tror jag sätter igång med det samma.
Har faktiskt längtat tillbaka till den där träningsoverallen.

Jeao

Kategori: Allmänt

Tjabba tjena hallå i regnvädret!

Påtal om regn. Gudars vad skönt det var och ligga och tänka inatt när regnet smattrade mot taket. Kanske till och med ngt av det bästa jag vet.
Annars då? Jo idag har jag jobbat. Känns som jag jobbar lite nu och då med den här godisbutkan (är nog så också..). Det är riktigt kul faktiskt .. jag menar jag jobbar i en godisbutik. En barndomsdröm hah ;)
Nu kom mamma in och gjorde mig sur. Tack.

Att dom orkar.
Nu är det dags för lite gympafilm tjam hi.
Och så väntar jag på att Tatiana ska ringa. Nervös. usch.

Later // Malin

Today ..

Kategori: Allmänt

Hörni att det är mkt saker jag inte tkr är bra idag.
Två saker som jag har ont i magen över. Saker jag måååste göra, men bara inte gör. Don't know why..
Usch
1. Just idag suger jag på engelska, allt fastnar i munnen.
2. Jag känner mig ungefär som en hösäck. Gillar inte den här viloveckan.
3. Hade tänkt börja träna imorrn. Så då fick jag den obligatoriska förkylningen. Just my luck?
4. Börjar jobba imorrn, rätt ok känns det. Men måste fixa ett intyg tills imorrn kl 10. Fint planerat Malin, verkligen.
5. Mitt rum. Å herregud.

well bara att börja jobba av listan. Imorrn kör allt igång. Jobb, ordentlighet, träning.
Ska sätta mig ner och planera ikväll.
Stepp kommer till Ålnd ikväll också.
Och inatt har dom lovat åska.

What a day. Nu känner jag att lite jordgubbar skulle sitta fint.

Stay tuned

Island games part 2

Kategori: Allmänt


Ian!

Med Kristina. Gillar min arm , starkt .. hmpf

Bermuda

Kristins och Anita!
Några av de bästa dagarna i mitt liv. Det är så man vill gråta. Herre vad kul det var.
Jag längtar till nästa gång. Skillnaden är att jag ska vara så mkt bättre då.
You bet.

Malin

Island games part 1

Kategori: Allmänt


haha ;)Candy

Kategori: Allmänt

Tjena
Inatt fick jag mkt gjort. Fixade bland bilder på datorn, ladda upp bilder på fb. Rensade onödiga prylar som finns i den här makkapären. Nu är den riktgit fin igen :)

Lovade lite bilder. Från Godisinköpet. Det var k.u.l


Rad efter rad med remmar, haribopåsar (små), fashion pops (COOLA!) ;) , salta bomber, choklad, byggarebob saker, Barbie .. you name it. Fin dag, faktiskt

Update

Kategori: Allmänt

Okej hörnini. Nu är det såhär att jag är trött. Jag vill bara ligga i sängen och tråka. Typ.
Jag orkar inte ens vara på datan, och ävom om jag skulle vilja så fungerar den inte. Den är cp. Just nu hatar vi varnadra min dator och jag. Men ikväll ska den fixat och hinner jag ska jag ladda upp bilder från öspelen. Åh öspeln. Bara jag tänker på det börjar jag typ lipa. Jag älskade det.
Nu blickar jag framåt. Just för tillfället tränar jag bara mentalt. Kroppen har fått sommarvila en par veckor. Sen drar det igång igen med styrka och kondition, och antagligen resor till tha city of swden (hm ..) Uppsala...

För övrigt steg jag upp kl halv 7 igår, drog till Sverige med Donny och köpte godis för helt sjukt mkt pengar. Många många tusen. Jag sprang runt och rev i alla lådor och påsar. UNDERBART var vad det var. Jag fick köpa allt godis jag ville ha.
Varför?
Ja just ja det kanske jag inte berättat. Jag ska jobba i godisbutik i sommar ;) och jag är inköpsansvarig haha. Eller ja alltså, jag säger vad jag tror skulle sälja och sen säger Donny om han håller med mig. Fy sjutton vad kul. Som ett godisparadis.

Nu ska ajg återgå till tv:n, hoppas ni tittar in senareikväll eller imorrn, för då är jag tillbaka. Omdatorn är redo för att återförenas vill säga.
 
See yah // Malin

.

Kategori: Allmänt

Jag är helt slut efter en veckas tävlande. Har tänjt min hjärna till det yttersta i salen. Nu är dte vila som gäller.
Ikväll blir det fest på toget. Kul men trist att alla åker.
Uppdaterar SEN. Nu ska jag njuta av sista dagen av natwest island games.

Det har varit underrbart!