thelifeofadreamer

LITE bilder

Kategori: Allmänt

Se där, när man minst anar det börjar telefonen att jobba på det sättet jag vill. Tyvärr hade jag lyckats spara alla bilder utom ngra på fel minne, fråga mig inte hur (?)... så ja . Några bilder har jag iaf heh


Frida och jag på lagtävlingen ;)

Jag var nervös. Kanske man ser det på min inte alltför avslappnade position. heh

Hahhah Emma tog denna när vi kom hem ;)


Sen har denna bild kommit med (hade bara 5 hahahahha, så alla från hallen är kvar på telen) men misstänker att detta är Emma .. har ingen aning om vad hon gör

Mitt minne i phonen samarbetar inte med mig just nu. men här är iaf ngra bilder från de första dagarna av Öspelen. Bara så ni vet.

Kategori: AllmäntGympa på altanen

Kategori: Allmänt

Alltså jag blir lite trött på mig själv..
Träningen idag gick inte sådär "super" (som man uttrycker det i Leksand)
Det första jag gjorde efter uppvärminingen var att gå upp på bommen och göra tre saker. Ett mini-växel (ett slags spagathopp men lite svårare) --> trilla, sissone --> trilla. Fine tänker jag, hoppen kanske jävlas. Bara att kasta sig iväg i en flicki för att se om det går bättre. Borde nog inte ha tänkt så för jag slant med armen och föll ner igen. håhå
Ingen skada skedd dock, jag skadade mig inte.

Men jag var väldans trött iaf. Det var dit jag ville komma.
Så mamma sa åt mig att gå och lägga mig efetr träningen. Jag gick ut i en solstol för att vila, men datorn i famen heh.. men så kom jag på att man kan ta kort med websaken på datan. Så det har jag nu gjort. Istället för att vila. Så NU blir det till att gå och sova, är helt galet slut!

(virr inlägg .. I knooooow)


Ett inlägg heh

Kategori: Allmänt

Hej.

Ser att folk tittat in på min blogg de senaste dagarna. Jag är ledsen för att det inte blivit så mkt inlägg. Jag har inte velat skriva så mkt. Laddar inte på det sättet helt enkelt. Sitter istället och tänker och lyssnar på musik.
Idag var det iaf lagtävling. Gick väl lite som jag trott. Vi blev fyra. Helt bra.
Okej. Vi tar om det hela fjärde plats, det är riktgit riktigt bra. Men jag heter Malin .. och av ngn anledning blir jag inte nöjd förrens jag står högst upp på prispallen .. Jag söker väl det perfekta. haha Nej . Det jag vill komma till är iaf att Åland gjorde riktigt bra ifrån sig idag. Jag är nöjd med hur det gick (förutom lite smågrejer jag just nu funderar över) och en dag kan jag lova er att vårt lag ska få den där guldmedaljen runt halsen.

Cause  in the end, that's the way it's supposed to be ;)

.

Kategori: Allmänt

Nu är det igång.

En vecka fylld av aktivitet. Skratt.

Micke min tränare när jag tränade friidrott kom fram till mig idag. Han sa två saker. Två precis rätt saker.
Micke är bäst. En av de smartaste jag känner. Jag blev så glad.
It's time to fight. Jag ska göra mitt allra allra bästa. Gå in i salen med huvudet högt och göra det mitt hjärta älskar mest.
Vart det sen än leder kommer jag vara nöjd. Bara jag får känna att jag gav allt. Gjorde allt.

Och det. Det kommer jag se till att jag gör.

Malin

Lördag. 27 juni. 27 juni!

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla morgonpigga.
För min del är det ännu morgon (10.51) hah..

Idag har jag inte riktigt ngra planer för dagen. Ska försöka ta tag i mitt rum och städa upp det. Borde även hjälpa til i trädgården.
För övrigt pratade jag med en av mina allra bästa vänner igår, Anna. Hon sitter på en gård i Finland och försöker lära sig finska. Duktigt duktgit av henne! Förstår inte hur hon står ut. Faktiskt.
Jag menar en vecka skulle man kanske orka. Men hon ska vara där i fem. FEM veckor. Ensam.
Därför tyckte jag det behövdes ett telefonsamtal till henne. Hon är saknad!

Ikväll är det alltså dags för invigning. Ska bli riktigt kul (vilket jag ju inte alls skrivit nu 25 ggr eller ngt ..) ;)

Nu ska jag gå ut!

See yah // Malin

Musiken ljuder utanför fönstret, vädret är underbart och öspelspikerna ligger hopvikta på stolen. Imorrn börjar det, Öspelen!

Kategori: Allmänt

Alltså hittills under sommarlovet har jag haft gott om slötid. Då jag bara kan göra ingenting. Typ vara på dator, se på tv och så. Men dom senaste dagarna har jag haft fullt upp. Jag vaknar på morgonen och hinner knappt äta frukost innan det är dags att börja dagens äventyr. Men jag ska inte klaga, för vilka underbara dagar det har varit!
Idag var det först träning, Bermuda var där också och tränade parallellt med oss. Det gick riktgit bra. Var taggad som tusan, Är taggad som tusan.
Sen ut på sjön och "catcha lite bruna" som vi brukar uttycka saken heh.
Sen duschen och after that bort till Park för att träffa dom tjejerna som är här från Bermuda. Riktigt trevliga är dom. Kul med lite nytt folk, gillar att lära känna nya människor.

Hemma vet jag inte ens när jag var. För jag satte mig direkt i bilen för att skjutsa på lite folk och leta upp en öspelsbiljett till min farbror som kommer till Åland inatt för att agera supporter i en vecka ;)
Kvart i tio klev jag innanför dörrn och då åt vi middag. Riktigt gott att få ngt i sig efter denna roliga men fullproppade dag!

Nu ska jag ta det lungt. Och ladda inför morgondagen.
Nedräknaren står nu på 0. 0 dagar kvar.
För nu är det bara timmar. Och minuter kvar.
Sedan är det igång. Det vi alla väntat så länge på.
Natwest Island games.


Jag gillar bilderna .. skarpt (frågan är om det är för att jag vet hur dom ser ut egentligen haha)

Kategori: Allmänt

Hörnini nu är dt så att jag har två små problem.

1. Jag har ingen Datasladd så jag kan få bilderna från nya kameran/mobilen till datan.
2. Mitt minneskort på mobilen är fullt och mitt gamla passar inte till denna nya telefon.

Men ändå vill jag dela med mig av min dag. I kassa databilder. Men ändå rät softa.

Se och njut. En underbar för- och eftermiddag kommer härmed att dokumenteras.
Att vara på sjön med min släkt är inte alltid en dans på rosor ;)

Kategori: Allmänt

Hej.

För det första måste jag berätta att det nu bara droppar in folk till vår lilla ö. Jersey och Bermuda är nu inflygna och imorrn anländer isle of Man och Färöarna. På lördag morgon torde alla vara här för att kunna vara med på invigningen senare under dagen. Jag är helt galet glad. Det här ska bli underbart roligt.

För det andra var vi på sjön idag. Hahhahaa
Det var första ggn mamma skulle köra bustern utan att pappa är med (han är för övrigt i Frankrike). Det börja bra iaf. Ut till Måsskär kom vi. Alla barnen + Britt å mamma hoppa ur båten och allt var frid och fröjd.
Sen kom färjorna förbi och det blåste mer än när vi kom. Ankaret släppte och det var bara att hoppa i båten och ankra pånytt igen.
När Britt skulle göra detta (kasta ankaret), höll vi på och gå på grund. Moster ropa detta till mamma som fick lite småpanim och drog i gasen. Och Britt? Jaa hon sprätta till sjöss hon med kläderna på ;)
Och jag skratta så jag lipa. Och Elin också.
Men det sluta bra tillslut, Britt klättra upp våt men oskadd.

Sen for kaffet i sjön. Ankaret satt fast (när vi väl fått det att fästa igen) och tidningarna blev genomvåta. Allt som allt en UNDEBAR dag på sjön.
Mkt bra mkt bra.

Nu ska jag ta det lungt en stund. Sen imorrn är det dags för träning med tjejerna från Bermuda. Och dom är gryymt duktiga!

See you // Malin


Här har ni alla mina mostrar, min morbror, mommo å moffa och igifta moster hahaha (eller moster Tina) ;)
Hon som liknar på min mamma är hon som trilla i vattnet idag, Britt alltså

Rosa tröjor

Kategori: Allmänt

Hallå hallå

Kommer ni ihåg öspels T-shirtsen jag höll på och fixa med för ngn vecka sen? Well igår kom dom. A bit big , men annars ar dom fina ;) Man kan ju alltid knyta en knut i sidan eller ngt heh..

För övrigt blir det sjön idag! Jag läängtar!

In just a few days we all will meet face to face, and together we will create memories that will last a lifetime..

Kategori: Allmänt

We are more then ready!! Are you?
The countdown to the NatWest Island Games XIII has very, very soon come to an end. With the first team managers arrving later tonight.
The sun has been shining down on our small island for some days now and with that bringing hope for an amazing week to come. All the way from Games Street to all the venues, from all the hostels and restaurants to all accrediatons and bags being packed and certainly not the least - from every part of the organisation to the amazing athletes - We are ready!!

This is the last newsletter to be sent out before the Games start. In just a few days we all will meet face to face, and together we will create memories that will last a lifetime!!

Welcome to the NatWest Island Games XIII and the Åland Islands!

Alltså. När jag läste det här gick det en ilning genom kroppen, och leendet kom fram.
Nu är vi där.
Öspelen är här. Öspelen. Natwest Island Games.
Är här.
Och det ska bli typ såhäääääääääääääääääääääääääääääär kul.

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Tjena

Fullproppad men ack så rolig dag.
Jag vaknade vid nio av att en bebis skrek. Men det var bara trevligt. När vi väl hittat nappen lekte jag en stund med Kajsa (bebisen) innan jag satte mig för att äta frukost. Mitt i smörgåsen kommer mamma in och säger att hon å Sassa behöver hjälp med att fixa i salen. Jag kasta på mig ett par shots and then off to Bollhalla.
Där bar jag stolar, bord, bommar, soffor, staket och reklam. Sen packa jag T-sjirts, bar bänkar, bar mattor, flytta herrbarren och rulla ut gula mattor. Men men det var helt okej. Det var ju bättre att vara ngra än att Sassa skulle ha gjort det ensam. Hon är så duktig, fixar massor massor. Tänk hur det skulle bli utan Sassa. Det skulle bara bli pannkaka av alltihop, så hon borde typ få nobelpris eller ngt. Hon har verkligen jobbat masso inför dom stundande öspelen.

Sen när jag kom hem vid halv 2 tiden sprang jag och tog på mig pyjamas och sen bar det av till stranden. Skönt skönt.

Efetr det genrep i salen. Det gick sådär. Bommen är jag nöjd med. Mattan är skrattretande, jag sprötta hit och dit. volterna var inte bra. Men men skönt att det gick sämre nu så går det bättre sen.
Men som sagt heöt okej gick det ju.

Efter det hoppade jag i bilen och for ut till Lemland och träffa min kära vän Hanna som fyller år! Mycket trevligt hade jag med trevliga tjejer ;) Gillade allt .. utom myggbetten. Jag hatar myggor

Nu ska ajg borsta tänderna och kolla in lite på datorn.

See yah // Malin

Hello

Kategori: Allmänt


Såhär mycket lyser solen så jag inte ens kan ta kort på den.

Haha damn vad jag skriver ointressant nuförtiden. Men that's life.
Och idag blev det så.
Skriver kanske later.

Förresten suger det att dom inte sänder sex and the city mer. Jag håller på och får i nerverna.
I nerverna har jag också på mina fötter. Smäller till dom nu och då. Igår och idag närmare bestämt. Nu värker dom.
Men that's life too. Måste väl skärpa mig när jag gympar så slipper jag få ont.

Nu vill jag ät middag. (märk hur ofta jag nämner ngt som har med mat att göra i bloggen hah)

Måndag

Kategori: Allmänt

Tjena mittbena ..

Idag har jag tränat och det gick bra. Och då blev jag glad. Fast jag hatar när det inte blir perfekt. När det verkligen blir så grymt bra att man bara flyger. Och allt spänner sig av sig själv. Nej, perfection is possible. Bara att försöka så går det tillslut.

Jag har också spelat lite the sims 3. Jag tkr inte det är så himla bra. Simmarna blir fula.
Nu ska jag pallra mig ut. Det är fint ännu och jag får dåligt samvete då jag sitter inne.

Men först ett glas juice, muuums. Oj vad sugen jag var på det.

Ciao // Malin

Hihi

Kategori: Allmänt

Tjena tjena

Hanna J kommer hit om typ .. 4 minuter. Känns ok att jag ännu sitter i sängen med pyjamas och cphår. Fint.
Men men hon är van hahaha. Poor girl.
Vi ska göra en helt sjuk grej idag. Jutta skulle skratta på sig om hon hörde det (kan berätta för er i 09 seen).

Jag fattar inte att det är måndag och två träningar (kanske 3 om jag har tuuur) kvar till öspelen. Happyface borde jag vara, men jag är mera .. don't know what to say -face. Fint.

Nu ska jag äta två läkerol och sen klä på mig.

Ci yah

Malin

Tukholma

Kategori: Allmänt

Idag bar det av till Stockholm.
Jag fick åka båt två timmar, buss en timme. Vänta till tolv innan affärerna öppna.
Sen en timmes "shopping" (=en telefon, två sims 3 ...)
En timme buss, två timmar båt.

Men vad gör man inte för att kunna kontakta folk. Nu har jag iaf en telefon igen.
Resten av resan var sådääär asså ;)

Rödhamn

Kategori: Allmänt

Om någonting påminner om paradiset här på jorden så skulle det bra kunna vara rödhamn.
Åh herre vad jag älskar det stället.
Männikskorna
Stämningen
Lugnet
Vattnet
Allt

Allt. Jag älskar det. Sen jag varit liten har jag älskat det. Och jag kommer föralltid att göra det.

Det var där jag samlade skatter som jag gömde på hemliga ställen. Det var där jag kunde fördriva timtal åt spiggfiske. Det var där jag tog mina första simtag.

Det stället betyder så mycket. Och jag är så glad att vi fick fara dit just.. idag!

kram


Midsommardagen

Kategori: Allmänt

Tjena tjena!

Helt knäpp kväll igår, kul dock ;P
Vaknade för ett tag sedan. Jag älskar att vakna upp utvilad på morgonen. Helt annat än att stressa upp mitt i sömnen för att cykla till skolan. Nej nej det här är andra bullar det.

Idag tror jag det bär av till Rödhamn. Ett av  mina favoritställen på hela jorden. Wihu. Så nu ska jag äta frukost och sen blir det en tur med båten.

Later / Malin

Telefonen är sönder . På självaste midsommarafton

Kategori: Allmänt

Idag är det midsommarafton.
Trevligt. Regnet är väl lite sådär. Blåsten lika så.
Men iaf det är Midsommar. Och det är ju för härligt. Ska såsmåningom pallra mig iväg och plocka blommor och binda mig en krans. Kommer aldrig glömma midsommarmornarna hos mormor då hon försökte lära mig. Det tog ett tag. Jag kan fortfarande inte göra lika fina som hon kan.

Nu är det så att igår gick min telefon sönder. Det kändes inte bra alls. Skärmen la av att fungera. Usch vad irriterande. Den har hängt med länge. Sen två och ett halvt år tillbaka närmare bestämt. Direkt jag öppnade paketet den där julaftonen 2007 visste jag att vi skulle bli goda vänner.
Den har fått följa med till Isle of Man, Frankrike och massa gymparesor. Den har tagit bilder som betyder mycket att ha kvar idag.
Och nu måste jag köpa en ny.
Inte bra inte bra.

Tills vidare har jag bytt ner mig. En Nokia gammal som bara den. Men den funkar ju iaf. Hoppas vårt förhållande inte blir långvarit. Usch.

Efter regn kommer solsken

Kategori: Allmänt

Mina ben är tillbaka.

Och jag är så grymt lättad. När jag gjorde först rondaten idag på träningen och insåg att skumgummit i benen äntligen var borta ville jag nästan börja lipa av lycka.
Skratta på ni, det låter fjolligt. Men för mig är det inte så. Öspelen som är på intågande har jag tränat inför i två år nu. Och om jag inte skulle få känna att jag ger fullt ut nu när det väl är dags skulle det inte känns ngt vidare.
Jag har inte skrivit så mkt om hur träningarna gått på sisstone. Nå, det har inte gått bra. Jag har som sagt inte haft någon styrka i musklerna, mina stutsiga ben var borta och kraften i rörelserna försvunnen. Allt tack vare Uppsala.
Inte träningsvärk. Bara total trötthet.

Och nu är det äntligen borta. Nu ska jag få hjälp av det jag egentligen lärde mig där i Sverige under förra veckan.

Och nu har första stora hindret över. Nu är det .. bara några kvar innan jag är redo.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Okej ..

jag måste medge att redan när jg vaknade idag kände jag att jag var på inte jättebra humör.
1. Jag steg upp klädde på mig och for och jobba 1 och en halv timme.
2. Kom hem just, nu är det tjugo minuter tills F&F kommer och hämtar upp mig, sen nästa jobb till klockan 5.
3. träning halv 6 - 8 (ser jag fram emot påriktigt) , jag kommer inte hinna äta ordentligt innan.
4. 20.30 möte till sommarjobbet, slutar 21.30
5. Halv tio ikväll har jag ledigt .. (Y)

well well, can't complain.. Pengar behöver jag faktiskt.

Nu ska jag borsta mitt knutiga hår.
Hejdå!

Know the feeling

Kategori: Allmänt

hah usch vad jag kände igen mig i dom här bilderna haha. amazing. I just .. know the feeling ..

Natwest island games ..

Kategori: Allmänt

Just a Steel-Town girl on a saturday night
Lookin for the fight of her life
In the real time world no one sees her at all
They all say she's crazy

Lockin rythms to the beat of her heart
Changing moment into light
She has danced into the danger zone
When the dancer becomes the dance

Funderar över allt vad gäller öspel igen.
Lär skirva en del om det nu.. sen kommer jag vara för nervös för att skriva vad jag tycker hahah (tror jag..)

envecka tills Bermuda startar sin resa fick jag just veta. EN vecka!!

St Helena are on there way ..

Kategori: Allmänt

St Helena are on their way!

The team from St. Helena has started their Island Games experience today. With eleven days to go before the Opening Ceremony takes place, the small island in the South Atlantic Ocean has packed their things and are about to go on a long journey before they finally reach Åland next week.

With this information we hope you all get a little bit more excited, because in a way the Games has now begun. 
 
(http://www.natwestislandgames2009.ax/)

Alltså .. när jag läste det här fick jag småpanik. Eller panik och panik. Jag fick mer den där känslan av att jag svalde en bunt fjärilar som bet mig i matsäcken .. typ så kändes det.
10 dagar. 10 dagar.
Det är helt otoroligt.
Det ska bli helt otroligt.

Jag är förväntansfull, nervös, stressad, uppspelt. Det här ska bli kul.
Ändå kan jag inte hjälpa det där som jag vet att fjärilarna biter mig i magen över.
Still so much to learn, but so little time.
Men jag ska försöka att don't worry and be happy. Det är bara så jag kan klara det här.
För jag ska klara det här. Det kommer jag göra.

Finally, it's time.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hej

Idag vaknade jag tidigt. Det vill säga vid tio. Och igår somnade jag tidigare än vanligt.. litet framsteg iaf.
Today I have some work to do. Och ikväll skulle det bli nn Kick Off sak inför öspelen, kul kul!

Nu ska jag fixa med lite grejer som behöver göras, och efter det äta frukost.

Skriver lateer


Här är min syster Hanna förreseten. Hon ser ut såhär, typ hehe. Jag lägger mest upp den för att hon alltid lägger upp cpbilder på mig. Så då tänke rjag göra samma sak (s.y.s.k.o.n.k.ä.r.l.e.k)

Alltså ..

Kategori: Allmänt

.. likt resten av halva världens bloggare tänke rjag kommentera vädret.

Jag är förundrad över det faktum att det vart mulet i över en vecka nu.
INTE bra.
Jag gillar egn, skarpt. Men då ska det ösa ner.
Jag gillar blåst. Men då ska det blåsa massor.

Nu är det liksom bara mellanväder. Lite regn, lite blåst, lite kallt.

Såsmåpningom tycker jag iaf att solen kunde visa sig.
Jag gillar sol också.. skarpt ;)

Måndag

Kategori: Allmänt

Hallå i stugorna!

Inatt har jag drömt mardrömmar.
Jag hatar att drömma mardrömmar.
Nu vet ni dte också.

Jag vaknade med lite av ett problem idag också ..
Hela kvällen igår grybblade jag på den stora livsfrågan angående glassar. Ni vet att man kan få bollglass "omgjorda" till olika djur .. typ en katt en mus ? Vet ni alls vad jag snakcar om.. hahhah men typ att man puttar på lite godis och så blir det att se ut som en glassfigur ;)
OM ni vet vad kiosken heter där man kan köpa dom .. var snälla och upplys mig.

Nu över till ngt mer .. normalt ... idag ska jag ut på stan, träna och förhoppningsvis (Y) göra ett kul inköp (Sims 3 , jaa jag har vart för mkt med Maria höhö)

Nu off to town alltså // Malin

ett par timmar av dagaen har spenderats i salen

Kategori: Allmänt

Tjena tjena ..

Idag var det dags för första träningen på hemaplan efter veckan i Uppsala. Jag var allmänt trött och det kändes som om jag var en nybörjare som tränade gympa för andra ggn eller ngt ..
Jag lyckades iaf med :

- framåtvolt till rumpa
- uthopp på bom: hjulning miss med fötterna till rygg (skön)
- brygga med böjda ben
-sjömans med tappat grepp
-volt bak på paavon med handisättning

Jag längtar tills jag får komma tillbaka med full kraft i benen igen. Känns som den vart borta ett tag ..
men men den dagen hoppas jag på att vara stronger than ever .

Nu sims ;)

För ett år sedan ..

Kategori: Allmänt

.. var jag inte här hemma på Åland. Nej jag var nere i Europa, Bilbao närmare bestämt.
Igår för ett år sedan var jag i London. Lite knäppt att tänka så.

Lite bilder ska jag försöka få upp också. Kul att minnas tillbaka på den roliga treveckors bilresan vi gjorde då .. för ett år sen ;)

 
Londoon!

.. där vi träffa Cameron Diaz .
 
Familjen Karlström som vi reste med

Jag lekte i lekparken. Det var kul. Och detta är en mycke smickrande bild ..

Klätterställningar. Också mycket underhållande, en av resans höjdpunkter faktiskt. 

Muntra miner. Mamma å Emma.

I Spanien gick vi också på konstmuseum, för första och enligt mina förhoppningar sista gången.

Efter att ha besökt London och Spanien ett par dagar var det dags för det första längre stoppet. I Bordeaux.

Jag cyklade ..

Letade ofrivilligt efter spännande djur ..

och njöt på stranden..

Pappa ... jaa (?) grävde ner sig i sanden ..

Vi besökte vingårdar .. inte jättefrivilligt (eller ja pappa å Tony ville då men ..)

Vi bada bubbelbad!

och matade åsnor ..

Joel :)

Vi åkte bil för att ta oss vidare .. Emma gör "hundögon" ;)

Vi hamnade på ett slott.

Där chillades det ..

Och simmades det!

Sen var det Reims som var nästa stopp på kartan.

Där bodde vi fint.

Och åt goda middagar om kvällarna på stan.

Vi tog tåget in till Paris

Sen bar det av via Tyskland en sväng ..

För att till slut åka lastfartyg hem .. här utforskas bryggan och jag ber dessa sköna brudar göra "fåneriflinet" , löv this picture ;)

Allt dettta mina vänner gjorde jag för ca .. et år sedan .

lördag morgon (läs dag)

Kategori: Allmänt

Jao tjenare

Mina planer för dagen är ..
att ta en sväng på stan
Ducsha (för att få bort den äckliga lukten som fanns på campuset.)
bara bastu med tjejerna i Geta (jag veeet, Geta .. skulle vara så mkt lättare om det kune vara i stan, men men kul att träffa dom igen iaf)
tomt ..

Det är allt jag ska göra. Och så ska jag vila. Vila och vila.
Jag har ont i ryggen idag. Tar ont när jag drar in luft.. fint.
Kanske lite stupid av mig att träna igår.. men gjort är gjort och jg ångrar det inte.

Nej duschen var det.

Later // Malin

Uppsala dag 5, goodbye for this time

Kategori: Allmänt

För ungefär en halvtimme sen steg jag ur bilen.
Hemma.

Meningen var att vi skulle stiga upp tidigt imorrn bitti, köra som galningar till båten och komma hem med första färjan.
När mamma berättade att vi skulle kunna hinna med sista färjan idag blev jag grymt glad. Gladare än jag trodde jag skulle bli. Jag längtade nog hem mer än jag trodde.
Så det där med att stiga upp tidigt, det hoppade vi över. Men körde som galningar gjorde vi väl nog .. men men så hann jag träna före det var dags att åka också.
Det där med att jag längta hem efter bara 5 dagar i Uppsala kanske ngn sitter å grubblar över (mamma var bara snäll och kom å hämta mig idag..).
Kanske skulle ni fixa det bättre än jag, men vad vet vi om det.
Jag vet att jag tränade håradre under en vecka än jag ngnsin gjort i mitt liv.
Jag vet att jag fick halsont å feber.
Jag vet att jag vaknade varje morgon utan att kunna säga godmorgon till ngn, utan att kunna skämta med ngn eller kunna ta en fika på stan med ngn.
Och det gör att jag tycker att jag allt som allt inte längtade hem så mkt.
Jag fixade det faktiskt. Ensam.
Ensam i en stad jag inte visste mkt om.
Ensam i en lägenhet utan någon att prata med.

Det där att jag faktiskt fixade det är jag mest stolt över. Visst det var jättekul, grymt kul att jag gjorde så mkt nytt so m jag gjorde. Men det är ändå dom där jävliga uppvärmningarna, klättrandet i rep, fällknivarna, armpressarna och hoppadet på tjockmattor som jag kommer minnas mest. Det var det jag fick bita ihop käkarna för att fixa. Det var då jag fick fråga mig själv gång på gång om varför jag höll på med det jag gjorde? Varför i hela friden tvingade jag mig själv att göra bom-situps efter bom-situps?
Nu vet jag varför. Jag vet hur jobbigt det är. Och jag vet att jag vill.
Efter fem dagar i Fyrishov har jag insett vad mitt hjärta säger.

Jag har också insett att det innebär ännu mer träningsvärk..

Nu ska allt få smälta i lung och ro. Och imorrn tro't det eller ej, blir det... vila.

                                             

Uppsala dag 4

Kategori: Allmänt

Den här veckan ...

Har jag

Ätit: Fazers fullkornstunnbröd, skivat kalkonbröst, coop multifrukt juice, kyckling m pasta (4 dar .. ), jordgubbsjoggis med solrosfrön (Y) och minitomater ..
sen har jag tryckt i mig två blodgrape och kiwifrukter också hhahahaha..
Alltså det låter säkert rätt varierande .. men det har det inte varit. Samma mat i fyra dar. Samma frukost. Samma lunch. Samma mellanmål. Samma middag.. jaja jag har klarat mig hah.

Idag har jag också ätit Ipren och Strepsils. Jag lyckas alltid bli förkyld vid fel tidpunkt. Alltid. (eller finns det ngn rätt tidpunkt? eh nej , kanske inte ..)

Träningen gick sådär. Eller räknar man med styrkedelen gick den piss. Riktigt riktigt dåligt .. fick t.o.m "nej nej fyfy-pekfingret" idag :S hahhahahah.. det stod mig dyrt då jag fick straffklättring i repen YES! daaamn vad jobbigt det var .

Nåja imorrn kommer mamma H o E hit. Kul. Då ska jag antagligen gå en runda på stan med dom .. det blir alltså. Låt se. 53 ggn den här veckan ungefär :)  fiiint .. nej tacka vet jag zic-zac och veromoda ;)

Nu är det strax Sex and the city time.

See yah later alligators ;) // Malin

Uppsala tredje dagen blir det väl idag då ..

Kategori: Allmänt

Det var ett tag sen sist. Hade ingen lust att skriva igår bara ..

Men nu ska det bli ett inlägg. Träningen igår gick bättre än väntat. Känslan jag kommer dö infann sig också igår, men inte lika konstant som tidigare träningar. Framsteg.. Nåja nåja

Idag är det träning igen. Varje morgon nu har jag vaknat upp med halsont och feberkänsla .. fint Malin, fint .
Jaja efet att ha tagit en kall dusch fått i mig frukost och pallrat mig ut på stan brukar det bli bättre.

Förhoppningsvis kommer mamma, Hanna å Emma hit på fredag!! Skulle vara jättekul känner mig a bit ensam..

Nu några bilder


Del av ån som jag promenixar förbi när jag ska till å från träningen

Första 2 dagarna var det sol .. så då har jag suttit å solat vid vattnet :)


I och med ensamheten blev jag såhäääär glad när jag träffa Lelle inne på HM hahah, jag trodde jag såg i syne! Jaja det blev iaf drickpaus vid ån för vår del, innan det var dags att kila till träningen.


Uppsala domkyrka

och sen aknske jag borde visa salen jag spenaderar en del av tiden i ..

Liten del av den iaf ..

Gammal bild som Juttaaa tagit.

Nu of to town later // Malin

Uppsala dag 1

Kategori: Allmänt

Tjabba tjena hallå

Jag lever , än.

Äh jag bara skoja. Nu sitter jag alltså på campus i Uppsala. Helt ok rum .. tv:n är miini.

Men men det duger. Jag är trööt efter en kul men jobbig dag i salen. Mest värker armar å rygg.. å ben ... å mage hahahha.

Det blir nog bra.
Imorrn kommer lite bilder .. nu ska jag ÄTA och se på satc.

// Malin

Get up and show them who you are

Kategori: Allmänt

Hej jag heter Malin och jag är sjukt nervös inför saker jag inte borde vara nervös för.
Have always been .. och det är så jobbigt. Jag hatar att vara nervös och orolig över saker och ting.

Nej nu är det faktiskt dags att rycka upp sig. Dags att ta på mitt smile. Dags att bli finurlig och knäpp.
Dags att bli som jag vill vara.
För nu är det dags. Den här veckan börjar det stora äventyret (känn wild kids vibben..)

Och datorn får hänga med ...

Negativiteten kröp sig på ..

Kategori: Allmänt

Tjena tjena ..

Usch vad jag känner mig irriterad på allt idag. Eller mest på mig själv.
Riktgit irriterad faktiskt.
Jag vet precis vad det beror på och jag vet precis vad jag behöver göra för att det inte ska bli såhär. Ändå blir det såhär.
Jag blir så arg. Och så damn besviken på mig själv.
Nu ska det ändras. Ska ska ska ska ska. Måste och ska.
Klockan är snart 20 i 8 en lördagskväll i juni. Men nu är det dags. Dags att våga göra ngt.
Jag tänker klara det.

Ska strax bege mig tillstadshusbacken för att möta Hanna. Skönt att få prata med henne igen.

Jag saknr mina mates from tha gang. Har inte sett dom på evigheter känns det som. Igår träffade jag J&J som snabast, men ändå, vi hann inte ens prata ngt så det tänker jag knappt räkna som ngt. Hahha hör ni negativiteten?


hahahha sommarbilden 2009 .. brygga, sommar, tha shoes ;)


2008 ;)

// Malin

Godisdag hi :)

Kategori: Allmänt

Å herre vad jag frös igår kväll. Amazing ...
blev därför en relativt tidig kväll, var hemma redan lite över 12. Nej usch .. sen kom jag hem och fick inte ens varmt fast jag låg under mitt underbara duntäcke + två extra filtar .. så kan det gå.

Idag har jag lite att pyssla med, nu först ska jag till stan iaf. Sen ska jag tydligen hjälpa till att bära ved..
Låter ju verkligen jättetrvligt höhö.. jag får ju öva mig tills imorrn iaf då vi ska "möblera" om i gympasalen. Då blir det till att flytta mattor, bommar, barrar och MER mattor istället. Vilken helg. Alldeles ... amazing hmpf ..

Later on, nu bär det av ut // Malin

Fredag

Kategori: Allmänt

Vad mycket jag fått gjort idag!

Jag har fixat id-kort . Jag har fixat klart trycket + beställt T-shirts till öspelen. Duktigt Malin, duktigt.
Jag har fått allt fixat med boendet i Uppsala.
Jag har köpt present till Elin .. tränat (gick bra!) , ätit tårta å maassa mer.

Kul kul.

Ikväll får jag se vad jag hittar på. Tror jag tar en sväng på stan. Callecarl och hans crew undrade om jag skulle hänga med dom hahah. Jaja nu gå.

See yah // Malin

Tjenare

Kategori: Allmänt

Idag är det alltså fredag. En vecka sen jag fick sommarlov. Och den här veckan har spenderats med at göra .. ingenting. Verkligen. Haha.. men det har varit helt underbart att bara ta det lungt. Nästa blir rätt mycket mer intensiv om vi säger så. Lär behöva den vilan jag lagrat denna vecka haha.

Idag har jag nog en del planer. Elin min sötkusin fyller år, så jag ska försöka hinna dit en stund efter träningen. Sen skulle jag träffa Anna en stund ikväll tror jag, fint fint.

Promenerade igår. Var skönt. Gillade regnet, starkt. Luften luktar så gott då hihi.

Nej nu ska jag krypa ur min pyjamas och dricka upp sista slurpen av mitt smultronte!

Later // Malin

Jutta <3 the star (Kommer ni ihåg MGP nordic.. det är DEN Jutta jag menar =coolt.. cooolt!) ;)

Kategori: Allmänt

Jutta gör mig så glad. Hon gör mina dagar snäppet muntrare och roligare :)

Puss på dig sockertop hiihihihiiih

( ;

Torsdag

Kategori: Allmänt

Tjabba tjena hålla.

Imorse ringde Mona och väckte mig klockan kvart över tio. Dock gjode det inte så mkt, måste ändå komma upp ur sängen. Iaf meddelade hon att dräkterna till lagtävlingen skulle kunna hinna hit om vi beställde dom i eftermiddag. Det var skönt att höra!
Annras ska jag idag igen fixa på t-shirtsen till öspelen. Dom kommer bli snygga hhihi.

För övrigt gillar jag att inleda morgonen med ett blogginlägg. Ligger ännu i sängen.
Vädret påminner lite om oktober idag usch.

Nej nu förtjäntar jag ett DH avsnitt ;)

See yah // Malin

jao ..

Kategori: Allmänt

Jao att jo .. lär ju ändå komma fram om ett tag. Satte huvudet i en färgburk och vipps så var det snäppet ljusare.
Är inte van än , och imorse visste jag inte riktgit om jag kände igen mig själv. Men äh, man måste ju testa lite nytt.

Och Stepp, nu är det bara att lära mig stairway to heaven innan jag kommer til Paris heheCp-miner, but that's the way I am I suppose ..

Nu ska bege mig utanför husdörren denna dag. Usch vilket trist väder.

Jao, onsdag morgon!

Kategori: Allmänt

Idag har jag läst nyan, tittat på tv och druckit apelsinjuice.

Nu kom Sassa. Hon sliter som ett djur för att få allt klart till öspelen. Så jag lovade hälpa henne med att sortera T-shirts, för att hon skulle få en minidel mindre på sina axlar.

Blåser ute idag. Kanske jag ska ta en promenad senare? Fixa öspelstshirts nr 2 också. Jaja det löser sig, jag kan ju inte sova bort hela dagarna.

Nu T-shirts

Over and out // Malin

It's time to shoot for the moon ..

Kategori: Allmänt

Först var jag bara förbannad.
Sen blev jag ledsen.
Nu är jag nog peppead. Eller nej, fel ord.
Jag vill bara sätta igång, börja. Ge allt. Inte fuska som förr.

Idag har Peter och Jenny vart mina klagaomurar. Tackar för det.

Nu har jag sett ett youtubeklipp med en av mina favoritgymnaster i repris en timme ungefär. Känns lite bättre.You should see her fly, it's almost magical
It makes you wanna cry, she's so beautiful

God bless the butterfly,
give her the strength to fly
Never let her wings touch the ground

She's a butterfly

Myggor

Kategori: Allmänt

Alltså jag och myggor..

Sen jag var liten har jag hatat myggor. Helt påriktgit, kunde seriöst få panik över att sitta i sittbrunnen på båten alternativt altanen på stugan för att behöva vara nära dessa surrande saker.

Igår var jag ute och gick med en kompis. Vi satte oss på en bänk en stund.
Idag har jag tio myggbett. Japp 10.
Skörden är väl inte ovanligt stor. Men ändå. Det kliar. hahhaha
Värst äör nog det i huvudet. Det kliar hela tiden hahaa. Går omkring och scratchar mig i huvudet stup i kvarten.
Snyggt det måste se ut. Verkligen.

Jaja sommar och myggor. Myggor och sommar I suppose ;)

Första riktiga dagen av sommarlovet ;)

Kategori: Allmänt

Äntligen en tränig då jag känt att jag körs ok styrka. Men fy sjutton vad jobbigt! Repen i slutet var verkligen jättejobbiga.
Måste börja köra detta varje träning, det känns så underbart efteråt. När armarna typ skakar när man håller upp dom haha. Jag är galen.
Jaja annars gick halva dagen idag till att sova. Sen såg jag på tv, sola och laga middag.

Ikväll blir det promenad, trevligt!

Och ikväll sex and the City, om jag håller mig vaken vill säga hah.

Later // Malin

Faktiskt..

Kategori: Allmänt

Alltså jag vet inte vad jag ska skriva.
Får ingenting att låta vettigt.

Jag har sommalov. Jag degar, solar, tränar, hoppar, läser, är ute, umgås, är på fotboll,  simmar, funderar, sover och jaa vad vet jag. Jag gör Ingenting och allting.

Bloggen lider lite p.g.a detta. Känner att mina inlägg är lagom inspirerande. Men så får det vara. Jag ska njuta av min ledighet.
Faktiskt.