thelifeofadreamer

Att vara på sjön med min släkt är inte alltid en dans på rosor ;)

Kategori: Allmänt

Hej.

För det första måste jag berätta att det nu bara droppar in folk till vår lilla ö. Jersey och Bermuda är nu inflygna och imorrn anländer isle of Man och Färöarna. På lördag morgon torde alla vara här för att kunna vara med på invigningen senare under dagen. Jag är helt galet glad. Det här ska bli underbart roligt.

För det andra var vi på sjön idag. Hahhahaa
Det var första ggn mamma skulle köra bustern utan att pappa är med (han är för övrigt i Frankrike). Det börja bra iaf. Ut till Måsskär kom vi. Alla barnen + Britt å mamma hoppa ur båten och allt var frid och fröjd.
Sen kom färjorna förbi och det blåste mer än när vi kom. Ankaret släppte och det var bara att hoppa i båten och ankra pånytt igen.
När Britt skulle göra detta (kasta ankaret), höll vi på och gå på grund. Moster ropa detta till mamma som fick lite småpanim och drog i gasen. Och Britt? Jaa hon sprätta till sjöss hon med kläderna på ;)
Och jag skratta så jag lipa. Och Elin också.
Men det sluta bra tillslut, Britt klättra upp våt men oskadd.

Sen for kaffet i sjön. Ankaret satt fast (när vi väl fått det att fästa igen) och tidningarna blev genomvåta. Allt som allt en UNDEBAR dag på sjön.
Mkt bra mkt bra.

Nu ska jag ta det lungt en stund. Sen imorrn är det dags för träning med tjejerna från Bermuda. Och dom är gryymt duktiga!

See you // Malin


Här har ni alla mina mostrar, min morbror, mommo å moffa och igifta moster hahaha (eller moster Tina) ;)
Hon som liknar på min mamma är hon som trilla i vattnet idag, Britt alltså

Kommentarer


Kommentera inlägget här: