thelifeofadreamer

Fransmännen!

Kategori: Allmänt

Åh herregudars
Idag steg jag upp klockan 25 i nio! Och jag kom inte isäng förrens eftere två. Så idag är jag trött. Men nu orkar jag inte somna om. Så jag ska läsa lite i min favoritbok, se på tv , maybe det blir Camp rock (isf only for you Stefan!).
Usch jag sörjer franskaisarna lite, det var trist att dom måste åka. Inte kul att säga hejdå till alla. Men jag lärde dom iaf gräsklipparn, och Ando lovade att föra kunskapen vidare.
Igår var vi hos Ylva, jag hade nog riktigt trevligt jag. Inatt skulle jag ha lärt mig spela gitarr, men jag var too tired, så Steffi Ha! spela för moi. Jag fattar inte hur man får det att låta så bra.
Nu ska jag ocks¨å öva på gitarr. För jag ska kunna spela Stairway to heaven nästa gång vi ses har jag bestämt. Och han lova mig faktist att jag fick komma till Paris och hälsa på, jag menar huur bra är inte det?
Jättebra anser jag. Och jag tog den saken på allvar, blir svårt för han att ta tillbaka det ;)

Som ni hör har jag haft en jätterolig vecka. Mycket planering, många skratt.. Och nu är jag trött.
Hoppas jag får lite bilder av Ylva sen.

Hope I will see franskarna soon. För jag sticker inte till Paris som resten i vår. Gympan går före. Nu ska fokus läggas på träning. Från och med nu är det skärpning. Fokus läggs på slutet av juni och början av juli.

Tack för en rolig vecka allihop. Jag har som sagt haft jättekul.

Det har vart .. skillat ;)

Kommentarer

 • Stefan säger:

  8:35, en lördag, Malin Pussinen. Ni som känner henne vet nog att hon inte tyckte de va sà znitzigt (man lär sig...). Och när hon väl hade dragit sig ur sängen och var helt påklädd och redo att fara till hamnen, så åt jag fortfarande frukost helt lungt. Ni skulle har sett hennes min liksom, skillat ! Nåja, vi kom sist, men dock i tid.

  Tack för en jättefin vecka !!

  Hälsa Da Girls + Tom.

  Steffi/Steppis.

  2009-03-15 | 20:34:42
 • Stefan säger:

  8:35, lördag morgon, Malin Pussinen. Fattar ni ? Ni som känner henne vet säkert att hon inte tyckte den idén var znitzig (man lär sig...) !

  Men hon steg opp ! Sen skulle ni har sett hennes min när hon var fullt påklädd, 100% redo att fara till hamnen och jag bara satt i köket och åt frukost lungt. Fett-skillat asså.

  Anyway, får se om gympan går före Paris...

  Vi hade riktigt kul i alla fall tillsammans hela veckan.

  Tack för mig !

  Hälsa Da Girls o Tom du.

  H. Steffi (låter lite gay men passar bra med Stockholmskan) / Steppis / Stefan.

  2009-03-15 | 21:21:58
 • Anonym säger:

  Oj, just trodde jag att det inte gick fram... Nåja, du fick en dublett (nästan i alla fall...) ! Nu var jag oskillad asså.

  2009-03-15 | 21:23:32
 • Malin säger:

  Men jag hade ju för sjutton stigit upp i tid, och så inser jag att jag kunde sovit längree!! Ah, det var jobbigt.. och du bara åt din damn frukost haha. Nåja vi var faktiskt INTE sist, Sofie var sist ;)  Om gympan går före Paris.. STUPID question.. men kanske kan den följa med hihi..  Veckan var kort och gott, Snitzé .. Se yah !

  2009-03-16 | 14:45:08
  Bloggadress: http://thelifeofadreamer.blogg.se/

Kommentera inlägget här: