thelifeofadreamer

Trött 2

Kategori: Allmänt

Idag har vart en helt knäpp dag. Egentligen har det inte hänt så mycket speciellt, men ändå är allt så himla konstigt bara.
Det var länge sedan jag hade så ont överallt som idag också, senast var en lördag för länge sedan då Jelena ännu var här.. åh jag saknar henne.
För att återgå till ämnet så är jag altså ovanligt trött.

Ikväll ska jag och träna, som vanligt. Leila ringde just och hörde om jag skulle med till Gnisten och åka pulka m några andra av franskagänget. Stefan kan åka, men för mig blir det återigen en kväll i Bollhalla. Det har aldrig riktigt slagit mig förut hur mycket man missar av all träning. Eller missar, jag vet att jag får så mkt tillbaka från gympan. Men nog skulle det vara kul att bara "inte veta" vad man ska göra en kväll.
Jag har aldrig ångrat det beslutet jag tagit iom alla träningar. Men tid det tar det, och det grämer mig lite att jag ännu inte hälsat ordentligt på alla fransmän. Nåja, det ska det bli ändring på imorgon (vi ska ha middag här hos mig).

Nu ska jag läsa mina läxor, höra var Stefan är, och sen middag. Sen måste  jag fixa lite tills imorrn.

Ha det bra.

Malin

Kommentarer

  • elin säger:

    JAA, kan jag int oxå få komma på middag med fransmännen? jag kan ju t.o.m. säga :Hej jag heter Elin riktigt bra nu HAHAHA XD (skojja ;) )

    kjam

    2009-03-10 | 17:46:40

Kommentera inlägget här: