thelifeofadreamer

Jag tkr det är jobbigt att hitta på rubrik. Allt jag kommer på låter helt knäppt. Så jag kör väl på veckodagarna tills vidare ..

Kategori: Allmänt

Nu har jag åångest. Fy sjutton. Jag hatar att ha ångest. Men jag vet precis vad jag ska göra för att slippa det. Ändå låter jag det bli som det blir. Skärpning krävs.
Annars har väl dagen vart heelt bra. Skolan var okej, inte så många timmar. Imorgon skulle vi ha haft finskaförhör, men Anki var snäll och flytta det till fredag. Bra bra..
Men Birgitta kunde inte flytta franskaordprovet.. voi ei. Så ikväll blir det till att läsa francais..

Nu ska jag inte snacka skola mera. Usch usch nej. Jag har nog gått och blivit skoltrött (haha okejdå, vem är INTE skoltrött nu?). Nej idag har jag planterat ännu mera frön! iiih =)
Jag berätta för pappa att jag har sått ett grapefruktsfrö, citron och äpple. Jag tycker iden är magnifique! Tänk OM dom små fröna skulle ploppa upp ur jorden, och växa till stora fina träd. Möjligheten finns ju.
Pappa tror nog inte det, för han höll på att sätta i halsen när jag sa det. Och sen skratta han i typ 2 minuter. Nåja jag ska nog visa att han har fel.
Just var jag duktig och städa köket också. Och nu ska jag ta tag i mitt rum (igen heh) hade jag tänkt. Jag städar det, och så tar det 3 dagar och så ser det hemskt ut, igen. Jag vet inte riktgit varför jag inte får det att hållas städat.

Just ja. Har investerat i ett nytt halsband. När mamma såg det sa hon "jaahaa, ja vad ska man säga .. det är så fult att det blir snyggt". haha själv tkr jag att det var ett mkt bra kap. Och det är väl det som är det viktiga heh

Nu får det räcka för denna gång.
Hejdå!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: