thelifeofadreamer

Provperiod

Kategori: Allmänt

Alltså jag måste vara sämst i världen på att läsa till prov. Riktigt bedrövligt dålig är jag på det.
Idag hade jag hissa prov och jah hoppas (knock on wood) att det gick bra. För det kändes bra.. Men så blir jag så tokig på mig själv.
Igår kväll vid halv 9 så insåg jag att det bara var 12 timmar tills jag skulle skriva prov och att det nog var dags att öppna boken. Men NEJ, isället sätter jag mig med Emma och tittar på Mio min Mio, som jag inte ens gilla när jag var liten! Alltså påriktigt, vad ska jag göra?? Vid tio kom jag igång med läsandet. Tio över tio var jag törstig, gick till köket för att bubbla vatten i soda streamen.. kvart över tio gjorde jag ett nyttförsök, kom på att jag inte borstat tänderna och gick för att göra det. Halv elva, HALV ELVA satte jag igång. I och för sig bör nämnas att jag då läste tills jag tyckte jag kunde det. Jag får ångest om jag går och lägger mig och inte kan ett prov. Då somnar jag inte isället. Vet inte när jag var klar, då ställde jag bara väckarklockan och gick och la mig.
Usch fy och tvi.

Hissan skriven två prov kvar + ett finska delprov.
Nu är det dags att ta mig upp ur sängen och plugga.

Träningen gick ungefär lika bra som baksidan på mitt batteri är omålat.. Jag kunde lyfta mig själv lika mycket som en mygga kan lyfta en jätte.. Jag blir ju så galen. Mina muskler samarbetar inte. Inte inte alls. Jag hoppas vi blir vänner snart igen för såhär kan det inte fortsätta.

Jag blir gaaaaalen!

just ja plugga var det. PLUGGA Malin, plugga .
Hejdå!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: