thelifeofadreamer

Lite om tävlingen

Kategori: Allmänt

Hallå!

Hemma igen efter söndagens utflykt till Esbo (aka betongstaden..)
Inte en enda butik var öppen i Helsingfors ! Inte en enda! Och vi hade 5 timmar att spendera i staden ..
Vi besökte 3 olika supermarkets, hah om ni vill vet avarför fråga Maria ;) heh

Nåväl vi klarade oss igenom dessa tråkiga timmar och sen var det dags för tävling. Den gick både bättre och sämre än väntat.
På hopp som var första redskapet körde jag en träningstsuka på uppvärmningen till spikad (!!) landning. Ofc så snubblade jag i tävlinghoppet och landade på fötter, men tog i med ena handen framåt. Stod dock kvar på fötter men men .. kändes lite bittert när jag visste att jag kunde.
Barren gick riktgit riktgit bra! Beilin blev jättehög och jag körde hela serien utan stopp, med både hickup och sjömans med halv. Fast poängen kan vi glööömmaaa...
Bommen gick sådär, ett fall, gjorde det jag skulle minus volt. Så helt ok.
Mattan gick riktigt bra, med tanke på att vi inte kört serier alls. Lite synd på sista sträckta. Drog in den av ngn anledning, och det förstörde lite. Annars had ejag vart upp på 2a plats.
Fick iaf med mig en silverpeng i hopp och en guldpeng i lag (haha!). Tydligen hade MGF+ EsTT klass F bildat ett lag ;) heh

Jag är helt okej nöjd med helgen. Det kunde ha gått bättre.. men men kul att tävla i ny klass, och särskilt att få se alla duktiga finska gymnaster!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: