thelifeofadreamer

Måndag ! Igen? herre vad veckorna går snabbt!

Kategori: Allmänt

Det känns lite som om jag stelopererat min rumpa. HAHA men jag har sådan damn träningsvärk! Ser ut som en invalid när jag går. Hah tack hopp och bom. =)
Men jag gillar läget, jag menar jag fik ju träna lite tsukor i fredags (jaaa de är så gammal träningsvärk, får jag träningsvärk brukar det sitta i av ngn anledning) ;)

Idag har jag insett hur bra det känns när man gör saker man gillar, umgås med männisor man älskar, och bara gillar läget. Jag insåg det just, efter att ha läst igenom en blogg. Jag är så glad att jag sedan länge fokuserar på gymnastiken, det jag älskar. Att jag verkligen hittade det jag gillar att göra mest i hela världen =)
På det sättet är jag ju lyckligt lottad.

Lät jag positiv nu? Så positiv att ni skrattar åt mig?
well ni har väl lite rätt.. jag var ju inte direkt så positiv på franskan / religionen idag. Fy sjuttons gubbar vad det var tråkigt ! Trodde jag skulle få ngt fel. Jag funderade allvarligt på att gå ut genom dörren, till studiehandledaren och kippa franskan alltså ..
Vi får se hur det går ! Går det lika dåligt som dagens diktamen i fortsättningen, kan det nog bli aktuellt.. jag fruktar provet..

Nu engelska läsförståelse yippiiiie !!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: