thelifeofadreamer

Helgen

Kategori: Allmänt

Hej på er

Nu är jag hemma igen efter en helg i landets huvudstad ;)
Åkte iväg på fredagnatt och befann mig i Helsingfors på lördagmorgon. Då tog Sassa Hanna och jag en språngmarsh upp till busstationen för att hinna ut till träningen i Esbo itid. Där körde vi sedan två pass. Dessa gick ritkgit bra, och det känns bra att jag gjorde allt det jag "planerat" inann att jag skulle göra. Testade ett nytt avhopp från barren, och det gick så mkt över förväntan att jag ännu är förvånad över det.
Efter träningarna var det buss in till stan, spring upp till nästa gympahall för att se syrran och resten av "C-gänget" tävla.

På söndagen var det tidig uppstigning.  Klockan var satt på 06.55. Kändes verkligen great. För klockan 06.55 känner man verkligen att det är en awesome tid att stiga upp för att tävla, man är ju verkligen på topp då ..........
Äh, det gick faktiskt riktigt bra att tävla! Var ensam i min klass, så jag koncentrerade mig mest på att få alla mina moment gjorda, och det fick jag! Jag stod på tsukan, volten bak på bom, helskruven på matta och jag gjorde jätten på barr. Kändes superbra. Är nog mest nöjd med bommen, för jag stod på allting fram till sista flickisan med benen ihop. Hande gärna stått hela, men det är bara att träna mera.

Jag kom hem inatt klockan 04.25.
Verkligen great tid. Stiga upp efter en halv natt och släpa hem all packning från båten, för att sedan gå och sova igen.
Men jag gick och sova itid igår, så det har faktiskt gått helt bra.

Ikväll cyklade (!!) jag till Bollhalla och körde en ordentlig uppvärmning + bom grunder och lite matta. Skönt att köra igenom alla muskler då jag har världens träningsvärk sen helgen!

Nu, har jag berättat allt det jag ville ha sagt! Puh
Ah nej, jag glömde. Min dator är sönder igen :')


Kommentarer


Kommentera inlägget här: