thelifeofadreamer

TISDAG

Kategori: Allmänt

Tjeena

Idag vaknade jag i vanlig ordning 07.15 (yepp, har börjat stiga upp tidigare, så jag ska hinna med att läsa båda tidningarna ;) eehe), for till skolan till 8 och hade först hissa och sen gympa.
På gympan var vi till Avancia. Där, känne rjga mig lost. Haha, går mest och lallar omkring och gör delar av den styrkan vi kör på gympan. Jag hatar maskiner och sådant, känner mig så extremt fjollig av ngn anledning. Gillar vanliga fällknivar, uppdragningar och benböj bättre .. haha :)

Nu på slutet hade vi it. Tydligen ska vi göra en pp-presentation och man fick välja ämne fritt...
VÄLDIGT oväntat bestämde jag mig för att det skulle ah med gympa att göra, jag är hemskt förvånad själv jo... Men vad det är, tellar jag inte ;)
Iaf, satt och var heelt inne i det jag höll på med, letade bilder, ett youtubeklipp och skrev, Helt plötsligt var timmarna slut och jag fattade ingenting. Det gick sjuuuukt snabbt! Jag skämtar inte när jag säger att en dubbeltimme aldrig har känts sådär kul.
Men jag klagar inte, det är ju bra det.

För övrigt om jag låter som en virrpanna så är det för att jag är snurrig i hjärnan. Känns som jag fnittrar åt allt (Jo Johanna, jag tänker också på infotimme i hörsalen ;) hehe .. ).
Yeppyeppyepp. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

Ikväll ska jag skriva en recension iaf YIPPIEEEE !!!!!! :D ......................................................
hoppas ni förstod ironin!
Men nu, middag. Sen träning.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: