thelifeofadreamer

First day of school

Kategori: Allmänt

Hej och hallå!

Jag är hemma från första skoldagen, ÅK 3, lusse.
Så sjukt så sjukt att jag är så gammal att jag ska ta studenten när det här skolåret är slut.
Men kul ska det bli, och vi är ju äldst i skolan ;) hehe

Idag har jag slagit till och köpt en kalender. Jag insåg efter exakt 23 minuters svenska lektion, att jag kommer behöva en. Lärarna har nämnt typ 38 olika datum vi ska lägga på minnet, och därtill ska jag få in träningar, rehab på gym, och springa i vatten.
Om jag har klagat på att jag haft för LITE att göra i sommar, så lovar jag er att sluta med det nu. Jag kommer ha fullt upp, och det känns lite som min plan för hösten är att planera upp så mkt tid som möjligt.. Jag hoppas på att det är så man får en höst att gå fort.
Jag plockade redskap till Lusse idag också, trevligt att träningarna drar igång igen, även om jag inte gör så mkt. MEN jag tänker fortsätta tänka positivt. Även om det failade lite igår i Lidingö, fick ett hyteriskt anfall och insåg ur långt det var kvar. Men så tänkte jag på hur bra allt gått hittills med rehaben, och så kändes det bättre.

På fredag ska jag ha middag med mina bästa vänner, och det ska jag sätta igång och planera lite inför. Trevligt! Dessutom kommer jag att hinna träna på min födelsedag ;) Ingen kunde vara lyckligare för det än jag.

Som ni märker har jag mycket att stå i. Och innan denna dag är slut ska jag ha hunnit med både gym och simning! Så vi hörs lite senare.

För övrigt gjorde ju Jonna Adlerteg en strålande insats i ungdoms OS i Singapore idag! Helt otroligt vilken tjej!


Fin bild på Sofia från igår! :) (Fannys bild)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: