thelifeofadreamer

Nämen hallå!

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag itid. Klockan 07.05 för att vara exakt. Hann till och med läsa båda tidningarna ..
Sen har jag vart i skolan några timmar, och haft hål några timmar. På engeslakn idag så slog jag personligt rekord i lite fel på första delen av hörförståelsen, kändes ritkgit bra då vi ska skriva engelskan i studenten om några veckor! DOCK var lyckan inte långvarig då jag istället skrev sämre i öppna frågorna än jag brukar, så sammanlagt had ejag typ samma resultat som vanligt ... smidigt.

På håltimmarna satt jag och fixade med "vuxna" saker ;) haha, nej jag skämtade. Var dock till banken för att fixa lite, och så ringde jag skatteverket. i mina öronon låter det otroligt vuxet, tss.

Sen har jag pratat med min studiehandledare idag också. Det är ju så att jag vill till USA efter lusse för att gympa pch studera. Och ja, skadan ställer till det, men varför skulle jag låta en skada stoppa mig från att göra något jag drömt om i flera år? Jag tänker göra verklighet av det här! Sen får det väl ta lite extra tid och kosta lite mer, men det får jag ta. Man måste ju få göra det man drömmer om, det är ju grejen med att hoppas/drömma ;)

Nu vet ni vad jag sysslat med idag. Nu ska jag, hör och häpna, göra en läxa!

För övrigt skrattar jag högt åt den här bilden. Det ser ut som om jag håller i Mollie upp och ner och kastar henne med huvudet före ner i gropen.. Hon gör en volt dock, om någon undrar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: