thelifeofadreamer

with the strength to carry on

Kategori: Allmänt

HEJ OCH HÅ I VÄRMEN!

Vilken kul dag jag har haft! :)
Började dagen på bästa sätt med "träning" i Bollhalla. Nu är det så att knät blitt sämre igen. Så jag kan inte göra ngt ordentligt alls utan att det tar ont. Det har vart lite jobbigt. Så det blev ingen ordentlig stryka/handstånden/hänga lite i barren, för mig idag. Försökte försiktigt stretcha ut musklerna i benet där jag har ont och så gjorde jag rehab övningarna. Iom att jag var på träningen och gjorde övningarna så for jag inte till gymmet idag!

Sen när jag kom hem så åt jag supergod lunch, städade mitt rum och duschade och efetr det for jag och mötte coolaste Stepp på stan! Vi käkade glass och gick runt stan en sväng. Ritkgit trevligt indeed :)

Efter det skyndade jag hem via för att hämta pengar och sedan for jag och käkade middag med Anna, Kajsa och en av deras kompisar från Sverige, Alexandra på pub Niska. Så kul att träffa Anna igen! Känns som det var hundra år sedan sist. (och såklart samma med att träffa Stepp, men han var det ju två miljarder år sedan jag såg). 

Nu ligger jag hemma i min säng och kyler mitt ben. Det tar ont. Har fått cykla en del idag, men hey, det var det värt. Har vart på ritkgit bra hmör hela dagen :) 

Nu ska jag kika vad syrrorna håller på med. Har knappt sett dom på hela dagen!

Vi hörs senare hörni!
Baj


Kommentarer


Kommentera inlägget här: