thelifeofadreamer

Crushed and created

Kategori: Allmänt

Imorgon ska jag opereras.
Jag ska fixa till det som gick fel för nästan exakt två månader sedan.

Nästa gång jag går utan kryckor så är det förhoppningsvis för att det är bra.

Det är dags nu.
 
Hur jag tänker inför imorgon och alla dagar som kommer sedan med rehab?
Att jag ska göra en Payson Keeler.
Det är det enda jag har i huvudet.

Fun ' n ' Games

Kategori: Allmänt

Hörnini, veet ni vad.
Nej men det är klart ni inte vet. Jag ska berätta.

Idag är det ett år sedan jag gick in i Bollhalla för att göra min första öspelstävling någonsin. Exakt ett år sedan. Okej, klockan är nu så mycket att jag tävlat färdigt vid det här laget men.
Åh, det är så mycket jag minns från den dagen. Vet ni vad som var det allra bästa?
Det var faktiskt inte alla som kom och tittade, alla flaggor eller redskapen. Det var känslan. Vi hade tränat så himla länge för den dagen. Vi gick in som ett lag, och gjorde vårt allra bästa. Det som var bäst, var att jag var så himla glad. Inget kunde förstöra den känslan jag hade när jag, ensam, steg in på mattan den dagen och gjorde mig klar för att göra serien.
Inte var det den vackraste serien världen skådat, men det var så bra jag nu kunde göra den dagen.
Jag visste att jag drog mitt strå till stacken. Jag visste att jag hade två tävlingar till framför mig den veckan. Jag visste att det var värt all träning i världen. Jag visste, att jag aldrig kunde sluta älska sporten.
Och jag bestämde att jag tänkte göra om det. 
Haha, jaa. Vad ska jag säga. Inom gympan har jag aldrig behövt söka motivation. Aldrig. Den har funnits där, det är som att den hoppar in i mig, limmar fast sig i hjärnan och stannar där. Och öspelen fick mig mer motiverad än jag var innan. Efter det blev jag liksom crazy i hjärnan och måste tänka på gympan ännu mer. 
Och ni som träffar mig då och då vet att det inte går en halv minut utan att jag säger ngt som är kopplat till gympan. Det går inte. Och jag kan inte sluta :) 
Nu vet ni det.

Sen kommer jag ihåg att vi hade rätt spända knockor den dagen. Eller vad säger du Fanny? ;)   

Frankrike 2010

Kategori: AllmäntVilken tid det tog att ladda upp bilderna då. Usch vad jobbigt.

"och gör det du alltid velat göra"

Kategori: Allmänt

Oh yes, I will. Bara det här knät blir bra så.

Nu ska jag snart gå och sova.
Imorrn kommer det lite bilder, faktsikt!

Non non non je ne veux pas l'oublier ...

Kategori: Allmänt

           
... spelades AAAALLL the time på radion i Frankrike.


Yes, bilden är ju helt amazing tycker ni inte? Well, jag var hemskt glad när bilden togs iaf! Vi var påväg till Stranden, solen sken och mina problem var rätt små. Härligt :)

Nu borde jag verkligen borsta tänderna och komma isäng. Men istället har jag annat för mig, tyyyp se repriser av kungliga bröllopet. Sedan jag var tre år har jag älskat prinsessor. Prinsessor var det finaste jag visste. Så sedan dess har jag läst mosters alla kungliga damtidningar, ni vet, och väntat väntat på att Victoria eller Madelaine skulle gifta sig. Och så när dom väl GÖR det, då är jag bortrest! håååhå, hur är det möjligt? ;)
Anyway, det är vad jag gjort ikväll. Och gjort upp planer för sommaren. yes!

I know a place where the grass is really greener

Kategori: Allmänt

I och med att jag varit totalt bortkopplad från mitt vanliga liv i en vecka, har jag ungefär 100 saker att ta igen.
Har jobbat av den listan rätt bra, och nu är det typ 30 grejer kvar.

Så just NU har jag inte tid att berätta allt om den fina veckan jag kommit hem ifrån i Frankrike.
Allt jag kan säga är att det var otroligt vackert där nere, jag hade det frukansvärt bra,  och jag höll på att dö för att jag inte fick vara i en gympasal. Fakiskt helt sant. Jag drömde om gympa alla nätter.

Men resan, den var outstanding.

Nu EN bild ;)

En France

Kategori: Allmänt

Solen skiner, jag har brant magen och jag hatar frqnska tangentbord:

Yes ;)

Ar for tillfallet i ett soligt St tropez. Har hittills vart soligt varje dag och vi har farit runt och sett massor av saker.
Ska visa er utsikten vi har fran huset om kvallarna nar jag kommer hem, det ar himla fint dar nar hela Nice ligger nedanfor en (vi bor som uppe pa ett berg).
Jag har aldrig druckit sa ,ycket LASK som den har veckan!! Helt sjukt!

Nu ska vi och upptacka fler strander. Ta hand om er sa hors vi snart!

Nu drar jag!

Kategori: Allmänt

Väskan är klaaaaar!!
Eller almost, har typ 3 saker som ska in än.. men praktiskt taget är den ju klar.

Nu har jag exakt 37 minuter innan vi far. Ska bara duscha dammsuga och bädda sängen så är jag klar sen.

Awesome.

Hörni, nu tar jag en veckas semester. Ska vila upp mig så mycket jag bara kan.
För när jag kommer tillbaka blir det full fart med rehab inför operationen (okej jag kommer köra i Frnakrike också, men inte på samma sätt).

Watch out Rivieran, here I come ;)

Inte tusan går det bra att packa iaf.. haha

Kategori: Allmänt.. har kommit till skor och bikini.
Sen blev det svårt, och fb kändes mer lockande.

Destionation Sverige, sedan Frankrike

Kategori: Allmänt

Nämen tjenare kaosliv.

Var uppe sent igår, måste fixa med en massa. Och vaknade idag vid lite över tio av att ngn stod och halvskrek en centimeter från min dörr. Awesome.
I alla fall. Vi ska till Sverige idag igen. Jo, ni höde rätt. Vi var där hela dagen igår, och idag tar vi eftermiddagsfärjan dit igen. Varför? För att vi (jag) älskar att åka Rosella? Nooope. Vi ska till France actually.
Sydkusten närmare bestämt. Blir nog bra det, sku bli kul att se Nice och Monaco och Cannes och allt det där, men jag äär ju inget big fan av att flyga ... Nååja!

Iaf, i och med att vi var i Sverige igår ligger vi lite efter mid packningen. Lite? haha okej, mycket. Ingen har börjat packa och det är lite kaos. Dessutom måste jag till gymmet, städa upp här hemma och fixa en tid tills efter operationen med sjukgymnast.

Det ska nog lösa sig. Blir lite stressig dag bara! =)

Åh, underbart. Fick just kallelsen från Artro, och det är en annan kirurgs namn som står på pappret än han vi träffa igår .... jag blir ju GALEN. ååååh
Okej, då har jag en till grej att fixa då. Men I don't mind, bara benet blir bra så ringer och mejlar jag en miljard ggr.

Men nu, packning


Bild från när vi körde runt i Frankrike 08.

 

Det tar tid, men tillbaka dit ska vi

Kategori: Allmänt

HEJ!

åh det känns som jag inte skrivit på hundra år, och det var ju typ igår jag skrev senast.. haha vänta måste kolla vad jag skrev då, så jag inte upprepar mig.

Ah okej.

Ja, well, det har hänt en del sedan igår morse :)
Mamma ringde mig igår att sa att vi fått svar från Artro, och att dom ville att vi skulle komma dit idag, för träffa sjukgymnast och kirurg för att gå igenom allt.
Såå, det var bara att hoppa på morgonfärjan imorse, åka via Täby och sedan leta sig in mot Stockholm till klockan 13.00
Vi träffade sjukgymnasten, som typ kollade glipan i benet, som uppstått iom korsbandet. Sen fick jag fylla i en massa störda papper, typ:
"Har du känt dig ledsen sedan du fick veta att ditt korsband gick av?"
Haha, Ni kan ju gissa vad jag svarade.. ;)

Well. Efter det skulle vi träffa kirurgen kl 14, meeen han opererade då ännu så vi fick vänta .. och vänta .. och vänta. I två timmar. Haha, mamma var så hiimla otålig, typ gick upp och ner i trapporna en miljon ggr. Och jag var inte alls stressad eller ngt! Och DET är så himla olikt mig. Jag brukar bli helt nojig och knäpp när jag är på sjukhus, och det här är första ggn som jag liksom, bara accepterade allt, och VILLE prata med läkaren, och VILLE veta hur allt skulle gå till etc.
Kiruren var jättetrvlig, sen när vi träffade honom till slut. Han kollade benet och vände och vred på det, och berättade precis om vad han skulle göra.

Och vet ni vad? Det känns riktigt bra det här, jag kommer snart (om allt går enligt planerna då såklart) att ha ett främre korsband igen. För det är nu MINDRE än 20 dagar till operation!! :)
Jag har alltdi varit livrädd för oprationer, och jag har aldrig opererats förut. Fram tills idag har jag haft en klump i magen inför det.
Okej, klumpen är kvar, men det känns himla mycket bättre. Nu ser jag nästan fram emot det, så att det är gjort sedan.
Sen kommer korsbandet finns där igen. Då kommer operationen vara GJORD, och då är jag hundra steg närmare volter igen. HUNDRA STEG NÄRMARE! :)

Men, som läkaren sa idag.
 
"Du ska, och får vara ledsen Malin. Jag ser att du har fullt fokus på att komma tillbaka, och du är insatt i vad som bör göras för att det ska vara möjligt. Jag vet att du vet att rehab tiden är lång, och det gäller att stå ut. Det kommer inte vara lätt om 3 månader då allt känns helt bra, fast det egentligen inte är det. Så du får vara ledsen, arg och frustrerad, för det här är en katastrof för dig, jag förstår det. Det tar tid, men tillbaka dit ska vi"

TISDAG

Kategori: Allmänt

Gomorron!

Ska strax dra iväg till gymmet, så jag slipper göra det ikväll efter träningen. Men först ska jag kika på filmerna Sassa hade fixat som vi fick igår! Har redan sett dom hundra ggr, men den ena filmen, från när Hanna och jag tränar i Esbo gör mig så himla glad så från och med igår bestämde jag att jag ska inleda varje morgon med den ;) haha. Åh, jag vill bara hoppa in i filmen när jag ser den. Det är inte som teknikerna vi gör på filemn, det är bara hela stämningen. Allt var så bra då. Ååh..
Jaaja..

Nu ska jag fixa Hannas hår :)

Hejdå!


Peppar mig sj mentalt för att kunna ta mig upp ur sängen ...

Kategori: Allmänt

"Ah häärligt, klockan är tjugo i sju och jag ska bara slappa hela kvällen.." tänkte  jag precis nyss. Hann bara lägga mig ner i sängen, logga in på fb och bloggen och så kom jag på att jag inte vart till Avancia idag :')

Åh, det känns extremt extremt kul att cykla till Avancia för att göra rehab-övn för knäet som jag ändå hatar...
Så, nu är det upp och hoppa, byta om, och sedan fara dit och köra igenom.

Äh, desto bättre jag sköter det där, desto snabbare får jag gympa igen. Alltså inget snack om saken, bara att fara dit och göra det bästa bästa jag kan.

Yes, så får det bli.

Baj

MÅNDAG MORGON

Kategori: Allmänt

Nämen tjeenare ;)

Nu är jag uppstigen, frukostäten och klar för en förmiddag i salen.
Jag vaknade typ vid kvart över 7 imorse, och somnade egentligen aldrig om sedan dess. Hah.

Nu ska jag välja gympadräkt, och sedan sätta mig på cyklen och trampa ut till Bollhalla.
Livet är härligt när man får vakna och direkt fara och träna.
Åh, när knät är klart ska det bli en vana. Trust me.

Shoot for the moon, and even if you miss, you'll land among the stars

Kategori: Allmänt

Hörni

Kategori: Allmänt

Nej förresten, inget. Det är en hemlis.

Ang. Diamond League

Kategori: Allmänt

Okej, nu är det typ 3e ggn den här veckan som jag skriver om att jag lipat. Det är okej om ni kallar mig emontionellt instabil. Helt okej. 
Nå, nu till det jag skulle berätta.

Igår kväll kikade jag på Diamond league från New York. Där gjorde Kallur och Olsson comeback efter lååånga skadeuppehåll. Och både gjorde det a-a-aaawesome! När Olsson hoppade sitt första hop STOD jag upp i min säng och vågade inte andas. Och så hoppar han över 17 meter. Och Kallur, när hon intervjuades. Ååh vad det gjorde mig glad. 

Så, nu har jag fjollat mig klart för det här inlägget.
Nu frukost. 

Ciao 

Hittade nedanstående rader under en av mina många googlingar om korsband

Kategori: Allmänt

För att avsluta positivt vill jag citera Doktor Richard Steadman, mannen som de allra största besöker för att reparera sina sargade knän:
"Players can come back to a better level but not because their new ACL is stronger than the old one. I think it is because when you recover from a serious injury it makes you a stronger person."

LÖRDAG

Kategori: Allmänt

Godmorgon

Jag tittade ut genom fönstret dirket jag vaknade, då var det blå himmel och sol.
Sedan dess har det gått 20 minuter och nu blåser det och är helt grått och regnigt. Haha, har helt säkert att göra med att jag steg upp, awesome.

Idag är jag mindre arg, inte glad, men mindre arg.
Ska försöka fara ut och cykla en sväng idag, behöver tänka lite.

Har inte bestämt om jag ska ta ledigt idag eller imorrn från Avacia än. Fasiken vad jag tjatar om Avancia hela tiden, men det känns som det är det enda viktiga jag gör nuförtiden, så det är värt att tjata om det för min egen skull. Haha. Awesome. "Avancia är mitt liv" du låter töntig Malin. Tönt.com

Nej, nu ska jag få i mig lite frukost.
Vad värdelösa inlägg.
Whatever. Allt är ändå värdelöst

/ Positiv tjej 92Lights will guide you home

Kategori: Allmänt

Det spelar ingen roll vad jag gör. Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker.
Det spelar ingen roll att jag är ledsen mår dåligt är arg eller skriker.

Ingenting spelar ngn roll längre. ingenting.

Allt kretsar kring MITT knä, men vad jag gör, det spelar ingen roll.
Tider finns när andra har tid.

Allt känns så fruktansvärt hopplöst. En vecka för andra är ett år för mig.
Ett år för andra är så länge för mig att jag inte ens vågar tänka på det.

Och det gör mig så frukansvärt arg, och så frukansvärt besviken, när jag inte kan påverka.
Fast jag vill, fast jag försker. För det gör jag.
Jag gör allt jag bara kan för att det här ska bli bra.
Och allt annat gör precis tvärtemot.

Just nu, vet jag påriktigt inte hur jag ska skulle kunna må sämre. Det känns nästan lika förjävligt som när jag fick veta att mitt korsband är av.

Snälla snälla snälla snälla snälla, låt det bärja gå bättre snart. Låt något samarbeta med mig. Jag vet inte vad jag ska göra. I och för sig spelar det ignen roll, inget jag gör spelar ngn roll längre.

Men snälla snälla, låt något bli bättre.
Jag klarar inte av att vänta.
Jag klarar inte av det.

Ni som tycker det här är överdrivet, löjligt eller vad ni nu tycker. Jag bryr mig så sjukt lite att jag inte ens kan beskriva. Ni som däremot förstår att det just nu är jäkligt jobbigt, tack. Jag förstår inte varför saker och ting inte kan bli bättre, varför det måste bli sämre. Jag skulle bara vilja veta att det någongång, skulle bli min tur att ha tur. Att jag någongång fick vinna. Det skulle bara vara så skönt att veta. Det skulle betyda så mycket.
Men jag tänker fortsätta hoppas.
Jag tänker hoppas på att det blir min tur.

Nu ska jag fortsätta dagdrömma. Jag orkar inte gråta mer. Hah, nu låter jag som ett emo-kid. Men men, idag vet ni vad, så skulle jag beskriva mig själv just så, emo-kid.Jaha, ska vi ta tag i oss själva nu Malin? Ta oss upp ur sängen och pallra oss till gymmet?
Okej, så får det bli. Men det spelar ingen roll sen Malin, att du är där. Ingen bryr sig.
Okej, bra, då vet jag.

Jag kommer vara ett jävla vrak innan det här är klart. Haha, det här är 100% sant.
Den dagen knät är bra igen kommer jag vara mentalt utmattad.
men då ska jag le iaf. Då kommer jag vara lycklig.

VM

Kategori: Allmänt

Det vore en ren lögn att säga att jag är duktig på fotboll.
Jag kan inte ens dribbla till 5 på knäna. Men VM, det tycker jag är jäkligt kul.
Och det är allt runt omkring det jag gillar. Jag gillar hur crazy folk som gillar fotboll blir när det kommer till VM. Jag gillar att VM-låtarna spelas på radion, jag gillar alla glada människor i tv-rutan och jag gillar matcherna, såklart.
Sport. Det är precis dethär det handlar om.

Så, klart skrivet om fotoll för idag ;)
Blev iaf lite lipis igår när Waving flag och waka waka kom från invigningskonserten. Åååh vad fint det var :') hihi

Annars var dagen igår typ perfekt. True story.
Var på träning, som gick awesome. Tog en kvällspromenad ner till hamnen och for ut med båten, var gaalet skönt. Sen såg vi på invigningen tillsammans och käkade choklad.

Åh, sommarlov <3


When I get older, I'll be stronger.
They'll call me freedom, just like a Waving Flag

10 JUNI

Kategori: Allmänt

Jaha, idag är det då F&F:s tur att fylla år! Värst vad alla fyller år nu dåå.
Men ja, Grattis Grattis pluttar :)Nu blir det gym, och efter det ska jag passa på att vaar ute i den fina vädret =)
Ikväll är det TRÄNIIING :D

ABC ya

HÄRLIGT

Kategori: Allmänt

med lite salträning igen! =)
Som sagt är vi ju bara där 3 ggr i veckan nu, så det är alltid lika skönt de dagar det är dags för salträning.
Idag funderar jag på att ta min lediga dag från Avancia för den här veckan. hm, vi får se hur det blir.
Träningen gick bra iaf, styrka, studsmatta och barr. Barren gick klart bäst, studsmattan gjorde mig smådeprimerad, men det var skönt att snurra lite, och styrkan gick helt bra.


Nej, nu ska jag fortsätta läsa om korsband. Baaaaj


Sommmaaar!

8 JUNI --> Hannas födelsedag

Kategori: Allmänt

Sådär.

Nu har Hanna, Elin och Fanny lugnat ner mig.
True story. Jag var hysterisk.

Och nej, jag har INTE slutat vara arg, jag kmr vara arg tills jag får veta vad hela det här handlar om, MEN jag är mindre arg. Så arg så att man iaf kan prata med mig utan att jag skriker tillbaka.

Nu ska jag iaf skriva GRATTIS till HANNA, som fyller år.
15 år.

Här har ni henne

FÖRBANNA

Kategori: Allmänt

JAG BLEV JUST SÅ ARG SÅ JAG SKULLE VILJA SLÅ SÖDER EN VÄGG.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH HDMHZEPIWRMXZ

VARFÖR FÅR DOM ANDRA OCH INTE JAG? ÄR DET MED FLIT?
JAG GÖR ALLT. ALLT ALLT ALLT FÖR ATT DET SKA BLI BRA JU. JAG GER HELA MITT SOMMARLOV, JAG GER DAGTID, JAG ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.  

BARA ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. 

GRATTIS ELIN! 16 ÅR ;)

Kategori: Allmänt

MÅNDAG (41)

Kategori: Allmänt

All you can do is make the best of it now
Can't be afraid of the dark.


Träningen gick helt okej. Var jäkligt tråkigt bara, jag gillar inte att cykla i hundra år, jag gillar inte att jag känner av knät ibland, jag gillar verkligen inte att tänka för mycket. För idag snurrar tankarna. Så.mycket.att.fundera.på.

Ååååååh!

Den som kämpat vinner tillslut

Kategori: Allmänt

Okej, jag har inte vunnit. Men träningen gick jäkligt bra och idag blev det 1-0 till Malin, istället för 1-0 till knät.

Feels good.

Såg just en bild som Jenny skickade, det kändes också bra. Jag såg faktiskt glad ut. haha.

Nu ska jag och käka tårta (YES IGEN) för min kusin fyller år !!! :D
Och på tisdag får jag käka tårta (IGEN) och på onsdag (IGEN) för då fyller Hanna år och ska ha kalas !!
;)
Yepp, så ligger det till.

2 första sommarlovsdagarna

Kategori: Allmänt

Jaha, helgen.
I fredags slutade skolan, och det firade vi med middag hos mig. Riktigt trevligt, och gott.
Efter det for vi till Engelska parken, och hade det riktigt trevligt där med. Kanske den mest störda avslutningskvällen någonsin för min del. Yes, det var det nog. Men på ett bra sätt.

Sen igår tog ju 91:orna studenten! :) Också det var värt att fira. Först for jag och gav rosor till ngra utanför lusse, alla är alltid lika glada där på parkeringen efter att de just fått mössan på huvudet. Sen bar det av till Madde, Hanna, Daniela och till sist Marc. HA, ni kan ju GISSA om jag åt tårta ;) mums.

Sen kom jag hem igår kväll, var trött som tusan, tog en liten tupplur och for sedan ut på cykel-cruise med Hanna J. Mysigt. Satt och snackade nere vid vattnet. Riktgit trevligt.

Nu är jag iaf lite utvilad efter en god natts sömn. Vi får se vad dagen har att bjuda på.
En sak är säker iaf, det blir Avancia idag. Var dit i fredags, men tog ledigt igår. Så så får det bli.

Nu frukost.
ABC ya
Jag

Kategori: Allmänt

har sommarlov

;)

MIOBI

Kategori: Allmänt

Efter att ha sett avsnitt 11 och 12 av Make it or break it igen, så känns det riktigt bra.
Senaste jag kollade på serien var den 28 april, och då såg jag bara avsnitt 10 och 20. 

Payson Keeler. What a girl.
Hon tänker så grymt likt dt jag ibland tänker.
Och tanken på att jag ibland tänker som hon, ha, gör att det känns som jag är på rätt väg ;)
Haha krångligt det där bleev.

Mum: You should be in that photo
Payson: I will be... next year

Bra inledning på sommarträningen!

Kategori: Allmänt

Idag drog sommarträningen igång påriktigt på gympan. I salen kommer vi bara vara 3 ggr i veckan, och därutöver ska vi köra egna "sommarpass" två ggr i veckan. Sen har jag ju Avancia, rehab också.

Iaf, det jag skulle komma till, är att det är styrkeperiod nu. Vilket innebär att vi bygger upp styrka och smidighet för att kunna göra nya övningar som kräver ny styrka eller mer vighet etc. Och detta passar ju mig alldeles utmärkt! Faktiskt. Känns ritkgit awesome att vi går in i en styrkeperiod nu när det här förbannade benet ändå ska jävlas. Yes, så idag var jag i princip med i hela uppvärmningen, fast jag cyklar i början ist för springer, och jag kör inte viss benstyrka etc.. well well, kul att kunna köra någolunda "normalt" iaf! =)

Sen har Ulrika varit världens snällaste och skrivit ihop barr-program till mig. Det känns verkligen superbra. Nu har jag flera nya tekniker att öva in på barr. Tammetusan, det gäller att ta vara på "skadetid", får helt enkelt se till att lära mig nytt på barren, och bygga upp de muskler jag är svag i medans knät läker.
Det gick brabrabra, men nu är jag trött trött trött i armarna och axlarna :P haha, kändes som jag stod upp och ner hela träningen ;) Men jag klagar inte, jag älskar att vara upp och ner.
Så, förhoppningsvis ska vi få till ett studsmatte-program och ett bomprogram, så jag kan öva tekniker, trots att jag är skadad. 

Även om jag från början vetat att jag ska tillbaka, så är det tungt ibland. Men när jag får saker att göra, nya övningar att träna in, när jag får träna påriktgit, då när allt det där som bara vill gympa inom mig får komma ut, om än bara liite av det, så gör det mig  så frukansvärt glad.

Det gör hela min dag.

Just precis nu

Kategori: Allmänt

Så är jag på fruktansvärt bra humör.

2 dagar kvaaar till SOMMARLOV!!!

Kategori: Allmänt

Det är verkligen sommar nu.
Jag förstår det bara inte iom att vi ännu går i skola.

Men klockan är halv elva och himlen är ännu blå. Det är ljust långt in på nätterna. Tv 3 sänder repriser av Sex and the City sent om kvällarna och jag har fjärilar i magen och räknar ner dagarna tills jag blir ledig.

För det är bara två dagar kvar nu.
På fredag, har jag sommarlov.

Wheter I want to or not, så knackar den på dörren nu,  
den knäppaste sommaren någonsin..

Och på många sätt, så är det skönt att den är här.Update

Kategori: Allmänt

Ett.. två, tre,fyra .. fem.. sex,sju, ..åtta myggbett.

Sedan gav jag upp ochsatte mig i bilen.

Fasiken vad myggor är jobbiggaa!!

Nu luktar det blommor i köket iaf, hehe, mysigt :)

ONSDAG

Kategori: Allmänt

Vet ni vad.

Måndag, tisdag och idag, onsdag har Avanica gått ritkgit bra. Jag känner att jag kontrollerar övningarna jag gör och att jag är starkare och mera stabil i benet än i början. Det är lite lite stelt än, men annars så ser det rätt bra ut. Övningarn jag gör, har jag dock aldrig fått ngn direkt träningsvärk av, och jag känner att mina muskelr försvunnit i benet, men jag antar att det gör små muskler + baklår starkare..

Det enda, som är jäkligt irriterande är att det ligger svullnad kvar. VARFÖR!!!?
åååååååh, det går ju BRA på rehab, jag kämpar allt jag kan för att den ska gå ner, och så gör den inte det.

Jag blir ju galen.

Nu ska jag plocka liljekonvajler med mormor! =)

ABC ya

ang. musik (!!!)

Kategori: Allmänt

Min gode vän från landet i sydväst skrev i sin blogg att "Egentligen är en iPod inte fylld av musik. Den är fylld av minnen" och "Alla tolkar en låt på olika sätt. Oftast hittar man en likhet mellan historian bakom låttexten och sitt eget liv", två mycket kloka saker att skriva ner. Detta är helt sant. Enligt mig iaf.
Spellistan "de b." i min iPod, består endast av de låtar jag har jättestarka minnen till.
Spellistan "ah" består endast av texter jag kopplat ihop mig själv med, jag har egna storys kring dem. Det är kul, haha.

För övrigt vet jag inte varför mina spellistor heter som dom gör.
Men men .. det finns väl en förklaring till allt.

Din blogg är cool, CF.
 

Visdomsord

Kategori: Allmänt

“Everyone works hard when they want to, when they get quick results, when it’s convenient to put forth effort. The best work hard when they don’t want to, when it’s inconvenient to give it that little extra effort... and that extra effort might be just what they need to place them on top.” -Peter Vidmar, USA, Two-time Olympic gold medalist (1984)

"Don't be afraid if things seem difficult in the beginning. That's only the initial impression. The important thing is not to retreat; you have to master yourself." -Olga Korbut, USSR, Four-time Olympic gold medalist (1972, 1976)

"If you believe you can get through an injury and fight back, and you really love gymnastics enough, you can get through it." -Courtney Kupets, USA, 2002 World champion (bars), most decorated NCAA gymnast ever

"There will be mistakes, there will be falters. There will be things that are not a part of your plan. See the challenges in your life and accept them and embrace them." -D
ominique Dawes, USA, Three-time Olympian, 1996 Olympic gold medalist (team)


SOMMMAAAARR!!!!

Kategori: Allmänt

Inatt sov jag 12 timmar.

Jag tror inte jag sovit 12 timmar isträck förut. Iaf så kommer jag inte ihåg att jag gjort det.

Mamma tvingade mig att ta en burana igår, för jag blev lipis när mina leder började värka. Haha, Hanna kom in i mitt rum precis när jag blev lipis, det var kul, hon trodde nog jag hade blivit mentalt störd. Betedde mig ungefär som en treåring som vägrar lyssna på andra.
Well, efter buranan blev allt mycket bättre och jag somnade till sist. Skönt att kunna somna trots febern iaf.

När jag vaknade gjorde jag mig i ordning för skolan och sedan for jag dit. Jag SA ju att jag skulle sova bort det =)
Jag har inte tid att missa träning, så det är bara att hänga i.

Fick ut mitt första prov från provperioden idaag, gick riktigt bra, med tanke på att det var biologi.

Nu ska jag dricka ett glas vatten och kolla lite på gympa.
Gympa är bäst, ett fall ni missat det.