thelifeofadreamer

Destionation Sverige, sedan Frankrike

Kategori: Allmänt

Nämen tjenare kaosliv.

Var uppe sent igår, måste fixa med en massa. Och vaknade idag vid lite över tio av att ngn stod och halvskrek en centimeter från min dörr. Awesome.
I alla fall. Vi ska till Sverige idag igen. Jo, ni höde rätt. Vi var där hela dagen igår, och idag tar vi eftermiddagsfärjan dit igen. Varför? För att vi (jag) älskar att åka Rosella? Nooope. Vi ska till France actually.
Sydkusten närmare bestämt. Blir nog bra det, sku bli kul att se Nice och Monaco och Cannes och allt det där, men jag äär ju inget big fan av att flyga ... Nååja!

Iaf, i och med att vi var i Sverige igår ligger vi lite efter mid packningen. Lite? haha okej, mycket. Ingen har börjat packa och det är lite kaos. Dessutom måste jag till gymmet, städa upp här hemma och fixa en tid tills efter operationen med sjukgymnast.

Det ska nog lösa sig. Blir lite stressig dag bara! =)

Åh, underbart. Fick just kallelsen från Artro, och det är en annan kirurgs namn som står på pappret än han vi träffa igår .... jag blir ju GALEN. ååååh
Okej, då har jag en till grej att fixa då. Men I don't mind, bara benet blir bra så ringer och mejlar jag en miljard ggr.

Men nu, packning


Bild från när vi körde runt i Frankrike 08.

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: