thelifeofadreamer

Lights will guide you home

Kategori: Allmänt

Det spelar ingen roll vad jag gör. Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker.
Det spelar ingen roll att jag är ledsen mår dåligt är arg eller skriker.

Ingenting spelar ngn roll längre. ingenting.

Allt kretsar kring MITT knä, men vad jag gör, det spelar ingen roll.
Tider finns när andra har tid.

Allt känns så fruktansvärt hopplöst. En vecka för andra är ett år för mig.
Ett år för andra är så länge för mig att jag inte ens vågar tänka på det.

Och det gör mig så frukansvärt arg, och så frukansvärt besviken, när jag inte kan påverka.
Fast jag vill, fast jag försker. För det gör jag.
Jag gör allt jag bara kan för att det här ska bli bra.
Och allt annat gör precis tvärtemot.

Just nu, vet jag påriktigt inte hur jag ska skulle kunna må sämre. Det känns nästan lika förjävligt som när jag fick veta att mitt korsband är av.

Snälla snälla snälla snälla snälla, låt det bärja gå bättre snart. Låt något samarbeta med mig. Jag vet inte vad jag ska göra. I och för sig spelar det ignen roll, inget jag gör spelar ngn roll längre.

Men snälla snälla, låt något bli bättre.
Jag klarar inte av att vänta.
Jag klarar inte av det.

Ni som tycker det här är överdrivet, löjligt eller vad ni nu tycker. Jag bryr mig så sjukt lite att jag inte ens kan beskriva. Ni som däremot förstår att det just nu är jäkligt jobbigt, tack. Jag förstår inte varför saker och ting inte kan bli bättre, varför det måste bli sämre. Jag skulle bara vilja veta att det någongång, skulle bli min tur att ha tur. Att jag någongång fick vinna. Det skulle bara vara så skönt att veta. Det skulle betyda så mycket.
Men jag tänker fortsätta hoppas.
Jag tänker hoppas på att det blir min tur.

Nu ska jag fortsätta dagdrömma. Jag orkar inte gråta mer. Hah, nu låter jag som ett emo-kid. Men men, idag vet ni vad, så skulle jag beskriva mig själv just så, emo-kid.Jaha, ska vi ta tag i oss själva nu Malin? Ta oss upp ur sängen och pallra oss till gymmet?
Okej, så får det bli. Men det spelar ingen roll sen Malin, att du är där. Ingen bryr sig.
Okej, bra, då vet jag.

Jag kommer vara ett jävla vrak innan det här är klart. Haha, det här är 100% sant.
Den dagen knät är bra igen kommer jag vara mentalt utmattad.
men då ska jag le iaf. Då kommer jag vara lycklig.

Kommentarer

 • johanna säger:

  tänker på dej tjejen!<3

  självklart kommer det att bli bättre och självklart kommer du att vinna, men hur ska du veta att det går bra om det inte går dåligt först? inte så stor tröst, jag vet, men det kommer att bli bättre, just hang in there! pussar

  2010-06-11 | 15:11:52
  Bloggadress: http://yohanare.blogg.se/
 • Jenny säger:

  Malin jag VET att det kommer bli bättre, det är inte mycket jag brukar kunna säga helt säkert att jag vet men med det här kan jag det. För du kommer inte sluta kämpa tills det blir bättre. Jag har bara känt dig i två år men jag vet att du är en som aldrig ger upp, och varför skulle du börja ge upp nu? Nu när det gäller det som är viktigast för dig i livet. Och just därför förstår jag att det är sjukt jobbigt för dig, så sjukt jobbigt att man inte kan skriva tillräckligt många 'sjukt' framför 'jobbigt' för att det skulle kunna beskriva hur du känner.

  Jag hoppas du vet att jag tänker på dig, att vi alla tänker på dig, fast vi kankske inte hinner höras så mycket nu när vi inte träffas i skolan varje dag.

  Oj det här blev lite långt, hoppas du förstod nåt av det jag skrev. Vi måste träffas snart! Hoppas det blir bra så snabbt som möjligt. <3

  2010-06-11 | 16:47:59
 • Anna säger:

  Hej gumman! :)

  Hördu vet du vaad? Det går upp och det går ner som man brukar säga. Det svänger, det tror jag! säger det inte för att trösta dig eller så, det bara är så.

  När vi nu alla hört av oss här kan vi väl btw fortsätta på en diskussion om när vi alla skulle ha möjlighet att ses :) pussar och kramar i massor babe ;)

  2010-06-11 | 17:59:26
 • elin säger:

  Malin, när du kommit ut ur denna skit som du just nu är i, så då finns det bara EN sak kvar att göra...

  nämligen gå med i:

  http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=119561578053928&ref=search  skit i hur länge det tar, vårat mål skall vara att gå med i denna grupp! (ehehe, för min del tänker jag på naturvetenskapliga linjen)(och eventuellt att sitta inlåst i en basket korg och bli på-petad av fisk)  <3

  2010-06-11 | 21:02:58
  Bloggadress: http://elinbiskop.blogg.se/
 • Malin säger:

  Ni är bra söta ni.

  2010-06-12 | 19:26:34

Kommentera inlägget här: