thelifeofadreamer

Fun ' n ' Games

Kategori: Allmänt

Hörnini, veet ni vad.
Nej men det är klart ni inte vet. Jag ska berätta.

Idag är det ett år sedan jag gick in i Bollhalla för att göra min första öspelstävling någonsin. Exakt ett år sedan. Okej, klockan är nu så mycket att jag tävlat färdigt vid det här laget men.
Åh, det är så mycket jag minns från den dagen. Vet ni vad som var det allra bästa?
Det var faktiskt inte alla som kom och tittade, alla flaggor eller redskapen. Det var känslan. Vi hade tränat så himla länge för den dagen. Vi gick in som ett lag, och gjorde vårt allra bästa. Det som var bäst, var att jag var så himla glad. Inget kunde förstöra den känslan jag hade när jag, ensam, steg in på mattan den dagen och gjorde mig klar för att göra serien.
Inte var det den vackraste serien världen skådat, men det var så bra jag nu kunde göra den dagen.
Jag visste att jag drog mitt strå till stacken. Jag visste att jag hade två tävlingar till framför mig den veckan. Jag visste att det var värt all träning i världen. Jag visste, att jag aldrig kunde sluta älska sporten.
Och jag bestämde att jag tänkte göra om det. 
Haha, jaa. Vad ska jag säga. Inom gympan har jag aldrig behövt söka motivation. Aldrig. Den har funnits där, det är som att den hoppar in i mig, limmar fast sig i hjärnan och stannar där. Och öspelen fick mig mer motiverad än jag var innan. Efter det blev jag liksom crazy i hjärnan och måste tänka på gympan ännu mer. 
Och ni som träffar mig då och då vet att det inte går en halv minut utan att jag säger ngt som är kopplat till gympan. Det går inte. Och jag kan inte sluta :) 
Nu vet ni det.

Sen kommer jag ihåg att vi hade rätt spända knockor den dagen. Eller vad säger du Fanny? ;)   

Kommentarer

 • Fanny säger:

  alltså, jag hade ont i huvudet för att dom var så jääkla spända! Men det var helt klart värt det :) Den veckan kommer man aldrig glömma! :D

  2010-06-29 | 21:50:44
  Bloggadress: http://fannyliindfors.blogg.se/
 • M säger:

  haha, ååh det var så härligt. Hela den morgonen var så himla pirrig! Kommer du ihåg, vi steg typ upp sju för att träffas hos oss, haha!

  Jersey och Bermuda, watch out ;)

  2010-06-29 | 21:53:43
 • Fanny säger:

  ja, jessus. vi var ju uppe före tuppen! och nervösa som bara den, men sen.. den första inmarchen i öspelen och den första sträckingen när dom sa ens namn, det gåår ju bara inte att beskriva!

  2010-06-29 | 21:56:24
  Bloggadress: http://fannyliindfors.blogg.se/
 • Malin säger:

  Det är något, jag ser fram emot att göra igen. Nästa sommar. På jersey. Med ett helt korsband.

  2010-06-29 | 22:03:39

Kommentera inlägget här: