thelifeofadreamer

Still have my heart in

Kategori: Allmänt

Jag är rätt van vid att sätta upp mål. Något att sträva mot liksom. Typ meningen med att göra något.
Skriver jag ett prov är mitt mål alltid alla rätt. Det gör att jag pluggar tills jag kan det. Sen om jag har några fel är det inte hela världem, men jag satsar alltid på alla rätt.
Springer jag 100m mot någon är mitt mål att komma först. Ritar jag av något vill jag göra det mest likt. Gör jag en voltbak, vill jag göra den bäst.
Mål.

Också med korsbandet har jag satt upp mål. Inte på samma sätt dock. Mitt mål, som riktiga mål, har alltid varit att komma tillbaka. Bara så. Men med tiden har jag gjort upp små mål, för att det ska bli lite mer spännande, och för att man ska se att det faktiskt går framåt, och inte bakåt. Att man är påväg mot det riktiga målet. Första målet var att vakna efter operationen (haha, yepp. True story) ;) Nästa mål var att kasta kryckorna. Cykla, simma och kunna sträcka ut/böja benet var alla också små mål. Men det kanske största målet hittills kommer i nästa vecka. Jag ska få börja jogga/springa. Jag har inte sprungit sedan april.
Ja. Ni kan ju räkna själva.  Slutet av April, maj, juni, juli, augusti och nu är det september. De är ett tag. Och jag har alltid älskat att springa. Inte att jogga, men just att springa. Som jag förstått det hela på Åse kommer allt att börja i lugn takt, knäet måste vänja sig vid detta. Men det är en början.

Så nu vet ni det. 7 dagar kvar, tills jag uppfyller mitt nästa mål.
Härligt att kryssa av det på min lista sedan. Hihi.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: