thelifeofadreamer

13:35

Kategori: Allmänt

Det är löjligt hur jag ändrat min dygnsrytm. Eller ja, jag har ingen längre. Ibland går jag och sova itid med 10-åringarna, och ibland är jag uppe halva nätterna. Annars sysselsätter jag mig med att rådda till i mitt rum, vara totalförvirrad och umgås med mina vänner.

På onsdag ska jag köra igång min rehab. Jag har bestämt mig för att jag ska göra det så bra jag bara kan. Jag ska träna så mycket att jag i slutet inte kan känna att jag kunde gjort saker annorlunda/kommit tillbaka snabbare. För jag ska tillbaka så snabbt det går. Samma som sist, så snabbt som det fysiskt OCH mentalt är möjligt. Jag har fått veta att mitt korsband gick av för att det satt konstigt i knät. "Skulle det inte gått av förr, hade det gått av senare. Du gjorde inget fel". Jag går därför in självsäker i rehaben. Jag vet att jag kan. Jag vet att jag gjorde rätt sist. Det var inte jag som gjorde som gjorde fel. Det hade farit i alla fall.

Ibland när jag tänker på allt som händer i mitt liv, så kan jag skratta lite åt det hela. För jag trodde verkligen inte dethär för 5 år sedan. Sjukt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: