thelifeofadreamer

It’s got rights and so have I

Kategori: Allmänt

Saker känns bättre och bätre för var dag som går. Huvudet bygger själv upp rätt sorts tänk, utan att jag behöver fundera på det. Jag känner mig klarare i huvudet än på länge. Fantastiskt. Gillar utmaningar. Gillar att klara dem. Hatar oväntade vändningar, men älskar att fixa dem.

Jag kör bil igen. Och har på mig jeans. Och knäet kan böja sig en bra bit över 90 grader, och jag kan översträcka det och få upp hälen utan problem. Detta leder till att jag i princip tror att jag kan springa. Vilket såklart inte är okej, då jag inte ens gått 1/3 av tiden jag ska på kryckor. Jag är bara glad att allt går bra jag.

Gillar att ge igen också. När man kan smila åt sig själv och veta att man visst kan.

Kommentarer

 • Linn säger:

  Hej!

  Jag hittade din blogg via Emma (eimj.blogg.se) tror jag, och jag ville bara säga KÄMPA PÅ!!! Jag har också opererat korsbandet, fast bara en gång tack och lov. Nu är det snart tio år sen och även om det inte är som nytt så är det iaf mycket bättre efter operationen! Och jag kan gympa (är truppgymnast) och jag har tävlat efter operationen trots att jag aldrig trodde det var möjligt. Sån fighter du är!!! Inspiration för alla som kämpar med benlyft och 1kg-vikter och balansövningar. Keep going strong!!

  2011-04-12 | 19:01:24
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Malin säger:

  Jag blir så himla glad när jag får kommetarer som denna. Alla som gått igenom korsbandsskador, och som varit aktiva själva vet hur sjukt jobbigt det är, och att få höra sådant här ibland gör ju så mycket! Tusen tack för alla fina ord :)  Och sen är det ju fantastiskt att du själv gympat efter skadan, och att du håller. Jag blir så glad! Var in och kikade på din blogg nu, skitkul att du är i salen och gympar av dig lite än ;)

  2011-04-13 | 20:25:12
 • Linn säger:

  Det finns ingen bättre inspirationskälla än ens egen idrottspassion och andra människor som kämpat sig igenom samma sak, för det är verkligen en KAMP! Men fy fan vad starka vi är som kommit ut på andra sidan, speciellt du som gått igenom detta två gånger! Det finns ingen härligare känsla än att återigen kunna utmana sig själv och känna att man blir BÄTTRE igen. Sen är inte alltid nivån den samma men det känns ändå rätt i magen. :)  Nu är du verkligen värd en ordentlig knä-framgång, kommer fortsätta följa dig och heja på som bara en korsbandssyster kan göra!!!

  2011-04-14 | 06:31:00
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com

Kommentera inlägget här: