thelifeofadreamer

27 APRIL

Kategori: Korsband

Det har gått ett år idag. Exakt precis idag.
Min värld föll sönder och samman för ett år sedan. Och det är helt sant. Jag var förstörd, i fysisk och pyskisk mening. Det har inte gått en enda dag utan att jag funderat på gympa sedan dess. Det coola är att gympa alltid varit en så stor del av mig att det finns inte, och när det försvann visste jag knappt mitt eget namn. Det har varit nyttigt för mig att jag måste lära mig klara mig själv också. Utan den enorma trygghet gympa alltid gett mig. För jag har klarat mig. Det har vart jävligt och jobbigt och jag har velat spy 328 gånger för jag varit så trött på allt, men likväl står jag här ett år senare och är precis lika målmedveten, ivrig och träningsvillig som jag var för ett år sedan, men tusen erfarenheter rikare och så mycket säkrare på mig själv. Bara man orkar kämpa, man kommer dit man vill då en dag. Mitt mål denhär gången är att bli frisk igen, utan att förbli skadefri. Jag vill inte hit igen. Varje gång jag är i gymmet nu tar jag i tills jag vill gråta för att det är så jobbigt, jag springer på crossen tills jag inte orkar ta ett steg till, när det värker hela vägen från vaden ner i hälen på benpressen gäller det att ignorera och fortsätta i alla fall. För jag ska ta mig ur dethär nu. Jag är påväg nu. Siktet är inställt på gympahallen. På flickisar och volter. Jag vill inte kunna det jag kunde innan skadan, jag vill lära mig mig. Jag vill tävla igen. Jag vill visa att jag visst inte är klar. Jag vill visa att det går. Jag vill visa att man kommer tillbaka. Och jag vill visa att allt går med vilja. Typ att vilja vinner över två korsbandsskador inom ett års tid. För vill man något tillräckligt mycket, så ser man ju helt enkelt till att det blir så. Jag tror stenhårt på att inte ge upp.

Ett år alltså. Helt galet.

In order to discover new lands, one must be willing to lose sight of the shore for a very long time.

Kommentarer

 • Linn säger:

  Åååhh jag vill gråta när jag ser bilderna och jag får gåshud på kroppen, men jag är så glad att du är igång med rehabträningen igen!!  "I am not the me that I started with

  my friends say, my eyes are brighter

  I am not the me that I started with

  I am freer, I am wiser

  I am stronger"

  2011-04-29 | 07:22:06
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Malin säger:

  Ååh tusen tack!!

  Jag blir ju så glad.  Är det där Carly Pattersons låt!? Haha, lyssnade på den typ tusen ggr efter jag drog av korsbandet första ggn !!

  2011-04-30 | 16:29:28
 • Linn säger:

  Det är "Crushed and created" med Caitlyn Smith. Den spelas i säsongsavslutningen av första säsongen av MIOBI. :)

  2011-04-30 | 17:02:02
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Malin säger:

  JAMEN såklart!! Visste jag ju egentligen! Åh MIOBI <3 haha

  2011-05-01 | 18:48:06
 • Linn säger:

  Hahaha jag visste att du visste såklart!!! :D

  2011-05-01 | 21:25:53
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com

Kommentera inlägget här: