thelifeofadreamer

Ååh, jag slutar aldrig att förvånas

Kategori: Allmänt

Idag var jag efter min dator, den har varit på reparation i en och en halv vecka. Skärmen ceppar. Det de kom fram till var att det kanske skulle hjälpa om man beställde en kabel. Kanske. Det hade jag dock inte tålamod till utan bestämde mig för att den får ceppa, men att jag ska använda denändå. Så. Bestämt och gjort, jag for och hämtade den.

Satte mig ner vid köksbordet. Njöt av att ha MIN dator tillbaka. Tog fram två digestivekex och tyckte att det var rätt härligt med frukost framför datan igen. . . NÄR JAG INSER ATT DEN INTE ÄR IHOPSKRUVAD !!!!! Får fel i hjärnan, ångest och blir arg. Hur kan man glömma att skruva tillbaka allt man skryvat upp!?

Kickoff 2011

Kategori: Allmänt

* VATTENKRIG jag mot Fanny. Fanny mot mig
- Bygga fågelholk! Blodigt allvar och seriöst.
+ Frågerunda i Urskog och myrstackar. Prestige och koncentration.
$ Paddla kanot. Planerad hämndaktion mot Fanny slutade i att vi kantrade och fick simma med kläder på.
€ Nytt vattenkrig. Fanny och jag mot alla andra.
} 15 personer i en liten bastu.
# titta på stjärnor och diski diski vid vattnet.
/ Titta på när Tidu blev kastad i sjön.
¤ Skjuta luftpistol och luftgevär. Och pilbåge, jag och mina systrar visade att vi inte har naturlig talang för den sporten.
& Käka middag runt runda bordet och se på när det dansades tvåtaktare.
Sen sov vi (Tidu jag Lovvan och EP) i bastun, och Hannas Cello Deidre och Lina sov på stenbordet. Och så vitt jag vet sov Fanny Sofia Mollie och Elin knappt något över huvudtaget. Vackert och fint. Det har varit en kul helg! ;)

Här är mitt team, laddygaga. Bilden är väldigt mycket Fannys.

And I was dancing the whole way home

Kategori: Allmänt

Jag veeeeeeet att klockan är massor! Ska strax gå och sova, även om jag är pigg som en lärka. Jag vet att jag skrev att jag var trött som ett as för bara ett inlägg sen, mee jag har fått undan så mycket grejer som jag "måste göra" att jag nu (när de är gjorda) har så mycket energi över att tänka på annat att jag vill skutta och göra kullerbyttor. JAG ÄR KLARJOBBAD förresten!!
Orsaken till att jag ens började dethär inlägget var dock att jag tänkte berätta att jag gjorde tsuka idag på träningen. Men trampett, och med en mjuk hoppgrop att landa i, men när det var 700 år sen (7 månader!) jag gjorde den, så kändes det som jag besegrat hela världen i treirad. Kanske lite bättre till och med. Sen fick jag tsuka-frisyr också! Det innebär, om man uttrycker det som en kille jag gillar, "meh, du ser ju direktimporterad ut från andra världskriget.."
Imorrn KICKOFF med gympan, på hemlig ort och hemligt schema. Hhiihihi, vi vet bara att vi ska ha med ficklampa och sovsäck! Fullt ös medvetslös :))

250811.12:09 , bara för att jag hatar de rubrikerna :')

Kategori: Allmänt

Fråga mig inte hur det är möjligt, men jag sover 10 timmar i dygnet, och är ändå trött. Sen går jag omkring och både ser ut och beter mig som en 3-åring som spillt välling över sig. Lugnet över att faktiskt HA kommit in på Lboro i kombination med stressen kring allt som ska fixas ha fått mitt huvud att gå i baklås. Drömde mardrömmar inatt igen, gjorde detsamma igår och i förrgår. Haha, sätter mig upp i sängen i panik och ska just ställa mig upp och skrika och ropa när jag inser att allt var en dröm. Nå, nu ska jag vila 3½ minut till, sen ska jag ut och fixa med saker.
Ha jag sagt att jag ska flytta till England !(?)!!!!1 :D ;D

Eter att ha oroat mig och funderat i hundra år loggade jag in på UCAS igår ...... VILL HOPPA OCH SKUTTA OCH SKRIKA :D WIII!!!!!

Kategori: Allmänt

 

Congratulations! Your place at Loughborough University (L79) to study Sport and Exercise Science (CX63) has been confirmed.
You will receive a Confirmation Letter shortly.


20 AUGUSTI (!)

Kategori: Allmänt

Jag fyller 19 idag. Jag, som hatar att fylla år, har klarat dagen utan större ångest moment. Har tränat, käkat tårta och umgåtts med Johanna. Härlig dag. Har till exempel fått en godispåse av Emma. En till godispåse av Elin, och två (!) chokladplattor av min moster. Haha, fattade hinten rätt snabbt...... SÅ mycket godis käkar jag väl ändå inte !!

Träningen gick förresten bra. Gjorde flera saker jag inte gjort sen skadan. Saker jag får göra till och med. Jag har lärt mig att tänka efter innan jag tar korkade beslut i salen. 19 år alltså, tur att åldern bara är en siffra ;)


Påtal om ålder, här var jag 14 år och tyckte om färgen vitt. Tss

Like ice, like fire

Kategori: Allmänt

Sitter och käkar frukost på altanen. Måste ta en bild där jag gör min drygomin och visa att jag INTE käkar digestive kex!! När hände det senast? Äh, orsaken är enkel, de var slut (!).

Idag har jag hunnit med att kittlas, lärt en bebis göra high five och ta en cykeltur i solskenet. Inte illa om jag får säga det själv, inte alla dagar man får göra det. Idag är jag leedig. Njuter som en orm på ett solvarmt berg av det. Idag ska jag få träna i salen och dessutom ska jag gå ner på stan och kika på Paf Open. Pax inte klaga.

Set fire to the rain

Kategori: Allmänt

Nedräkningen kring antal dagar med jobb kvar har börjat! Gud så skönt. Har dessutom jobbat som en tok senaste månaden, och jag kommer belåtet le för mig själv när lönen kommer in på kontot! Miihihi!!!

Annars så gick träningen bra idag. Var så coolt när jag insåg att jag för 7 månaders sen drog av korsbandet igen. Och hur jag har gått från att vara totalt utdömd till att nu vara där igen. Dom visste inte om jag någonsin skulle kunna idrotta, och likväl gör jag flcikisar igen, och volter. Inte på samma nivå, men jag gör dom. Då flinade jag också lite belåtet innan jag stack iväg och gjorde mitt tsukatryck fr. rondat ner i grop.

Imorrn ska jag till Stockholm! Det ska bli kul. Jag behöver kläder, och jag får umgås med Rezgar i en hel dag. När hände det senast? Åh, låt mig tänka, det har inte hänt! Mjaaa.

Och nu ska jag sova. Fast först måste jag leta upp mitt bankkort. Yepp. Godnatt, blinkis blinkis ;)

Never shout never

Kategori: Allmänt

Annars om ni dör av nyfikenhet kring hur jag spenderar mina sensommardagar så gör jag så mycket som att få DAMP på mitt öga som hackat upp sig och RYCKER av sig själv i 17 år. Hemskt. Sen jobbar jobbar jobbar jag och räknar ner dagarna tills jag faktiskt gör färdigt min sista pizza. Sen hittar jag på bus och äventyr om nätterna och är således uppe alldeles för sent. Sen tränar jag. Och försöker inse att det så småningom gått 5 (!!!) månader sen jag fick korsbandet.

Åh, sen dansar jag runt huset med mina systrar. Tur för mig att dom är lika knäppa som jag.P.S. EP och HP, jag vet att ni älskar mig trots bilden. Puss

Every new beginning comes from some other beginning's end

Kategori: AllmäntJag har redan skrivit mitt avskedsinlägg på Diamuld bloggen och tänker faktiskt inte göra hela grejen jobbigare än den redan är. För det är konstigt för mig att inte ha denhär tjejen brevid mig på alla upställningar längre. Även om hon är en av mina allra bästa och närmsta vänner utanför gympan, så är hon nu inte mer min träningskompis. Och det är sjukt då vi tränat ihop i 7 år. Dag in och dag ut. Fyfan vad roligt vi haft iom gympan Maria. Tur för mig att vi inte säger upp vänskapen bara för att vi inte tränar ihop längre ;)

Låten är endast för dig. Och för alla de uppvärmningar vi gjorde med Jelena då låten spelades (typ den då vi båda snubblade).

There ain't no reason

Kategori: Allmänt

Ligger i min säng och totalvägrar vara effektiv eller ens engagera mig i något över huvudtaget. Är ledig en dag från jobbet nu och behöver verkligen det. Inatt ska jag sova, för det har jag inte gjort på typ hundra år och jag förstår faktiskt inte själv hur jag ens orkar vara vaken just nu. Nåväl, snart kommer Elin hit. Henne ska jag prata med i 700 år, och efter det ska jag ut på promenad med en av de bästa jag vet. Imorrn bitti ska jag få träna i salen och sen ska jag springa intervaller. Jag äslkar träning.

Fan, jag måste ju duscha också. Får göra det nu, innan Elin anländer.

kAoZ

Kategori: Allmänt

Damp damp damp damp damp damp dampeli damp damp damp. 
,sxzoije mou dbkhvlmWKEFHEUFG AS<BXNZÖQIWEWHDHHDHDNDÖQWIDJHZA MADC BSCN
dmhcxzhc ,cndhdaëb

xcb lrgmfruhöwidncnncåuehfdncaåsifhndxc rågf

rfhxmrugrpeiughfmxhbhryybjfnvösanxmurgpa,zrbgmlya<,ebvfr¨¨
93y47t zirxfmra,äzeidu349j,.-a,,z d djåz, BNZOE,FHZUEA,ÖFLEUUUURRNÄW

EHMZFE,FHUEHFJDC Jkjfmuxehf,zeöuhröpa<nchrefbrhr

Ja hatar så brutalt att måsta fixa med saker jag vill ska lösa sig av sig själv! eeeew

13:37 !!!

Kategori: Allmänt

Jösses vad länge sen det var jag uppdaterade. Dagarna bara flyger förbi. Jag fattar inte ens att det redan är augusti! Det gör mig typ rädd, när började tiden gå så fort?

Hur som helst. Det jag var arg på i förra inlägget gäller ett språktest jag måste klaraför att kunna gå Lboro. Har klarat att upfylla alla delar, UTOM en... Jag blir så glad. Alltid samma sak. Jag försöker lösa det dock. Har ringt och mejlat dem. Jag vill ju så gärna gå där.

Sen har jag träffat Åse. Det första jag bad henne göra var att göra ett lachman. Det gjorde hon, både fram-bak och i sidled. Och enligt henne var det klippstabilt. Dog och svimmade av lättnad. Sen fick jag höra att skaer ser bättre än bra ut och att jag återigen ligger längre fram än jag kanske borde i rehabiliteringen. Det är muskelmassa som fattas, en spänst och kontroll börjar komma tillbaka. Det gjorde mig glad. Sen fick jag göra en rondat-flcikis igen. På judomattor i ett gym. Det var en konstig känsla.

Sen har jag träffat Christoph också, och fått höra den coolaste historien jag någonsin hört. När saker fascinerar mig fastnar de.

ddwefrrr

Kategori: Allmänt

Jag har bitit ner mina naglar till snart ickeexistens i ren frustration. Saker går verkligen inte som jag vill nu. Nu har jag typ suckat djupt 8 ggr, och gjort allt för att inte tvingas ta tag i det jag egentligen måste.

För finns det ett problem (och det finns verkligen ett problem), så måste man lösa det. För (som Anna så fint lärde mig en dag i vintras) DET löser sig inte, jag löser DET.

Återkommer när jag har tid.

Can't you hear that boom badoom boom boom badoom boom bass

Kategori: AllmäntIdag när jag var mitt uppe i pizzabak träffade jag Åse. Stammade fram att jag är l-l-l-liii-i-it-t-t--t-ee-e-e nervo angående svulland vid knäskålssenan och att jag h-o-p-p---p-p--p-p-pp-a-a-s--s--ssss-s-s att det inte har med brutna korsband och göra. Jag är ju nojig som jag vet inte vad. Jag fick tillbaka en blinkning och ett smile. Och ett nekande svar. För det hade inte med korsband och göra.

Träningen idag gick bra, även om jag inte sprang utan körde styrka.

Imorrn skickas pappren in till L-boro, bara att hålla tummarna sen! :)

Beating like a drum and it's coming your way

Kategori: Allmänt

Ååh vad jag har mycket jag skulle kunna dela med mig av. Typ ett ego-pics montage av bilder från i sommar, eller hur kul det var när Vincent lekte kund idag på Niska, eller hur mycket jag verkligen ska se till att scanna in mina studentbetyg i datorn imorrn. Men jag hinner ju aldrig. Helt sjukt. Det har gått 4 månader sen min knäskålssena blev ett nytt korsband dock. Det gör mig glad.

Nu ska jag sova. Imorrn har jag massor att göra igen!