thelifeofadreamer

Men jag har ju en blogg också!

Kategori: Allmänt


ALLA kusiner!! 
Moster Y och moffa!
Snyggafamiljen.com
Hos mommo h'nder alltid random saker... här kom en flock påfåglar och hälsa på! 
ELIN :D

Skogspromenad!

Biter på vantarna istället för på naglarna. Mja. 
HP! :/

MammaPappa
TOMTEN!


Min jul har varit bra. För många julklappar, och ångest över det, men bra. En av höjdpunkterna med julafton var såklart att käka frukost hos mommo och moffa med hela släkten och alla kusiner. Makaroner och julgröt stod på menyn, och alla traskade efter maten därifrån nöjda och glada (och fantastiskt mätta). En annan höjdpunkt var promenaden vi brukar ta hela familjen på jul. Gammal vana trogen följde vi strandpromenaden och klättrade sedan i berg och gick genom skog (och lekte soldater, och krig). Dessutom drack vi varm oboy. På kvällen åt vi julbord, och öppnade paket. Temat på tomten iår var BIFF, så Han(na) var hur musklig som helst, mjaa ..

På kvällen stack jag och Rezgar hem till honom och kunde sedan spendera hela juldagen med att ta det lungt här i huset. Det enda vettiga vi gjorde tror jag var att vara ut och promenera. På kvällen for vi iaf till Pernilla och träffade alla där. Det var jättetretrevligt. Sen slutade kvällen på Indigo, och efter det var det natt igen.

Idag har vi tränat. Intervaller. R försökte sympatisera med mig och förklara att det var jättejobbigt för honom också, innan han sprang iväg och gjorde alla intervaller som var kvar utan paus. Kul att hänga med en fotbollsspelare ............. Hur som haver. Bara det är halvtid i Chelseamatchen nu så ska vi köra bålstyrka, det ser iaf jag fram emot. Hihi. Ska vi se om alla kippar gett någon nytta!

Ikväll skulle det komma över lite folk så ska vi spela spel. Det blir kul. Sålänge jag inte förlorar.
Hoppas er jul varit rolig och bra. Och fridfull. Fast det sista brukar alltid bli klurigt i vår familj ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: