thelifeofadreamer

Självständighetsdan (natten..)

Kategori: Allmänt

Har i sann finländsk anda klistrat upp lappar i lägenheten med texten "Glad självständighetsdag" färgglatt skrivet över dem. Dessutom ritade jag den finska flaggan. Blir lite lack varje gång någon inte vet var Finland är, så jobbar på att öka kunskapen om landet. Om inte annat lär mina room mates flina åt att man kan fira en sådan sak (det finns inget som heter självständighets eller nationaldag här...)! ;)

Annars har dagen gått åt till att ha en sådan sjuk huvudvärk att jag trodde den skulle spränga mitt huvud. Tror det är för att jag är så sjukt sjukt stressad över mitt knä och mina uppsatser. Uppsatserna antar jag att jag kan lösa, bara jag ger det lite av min tid. Men dethär jävla knät. Tar det inte slut någon gång? Efter 20 månader börjar jag få nog. Jag vet varken vad jag ska göra, eller vad jag borde göra. Jag vet inte om jag ska bry mig mer eller mindre. Om jag ska försöka eller inte. För problemen med sig vill ju inte ge sig. Men hur mycket det än tar ont, hackar, klickar, är stelt, ospänstigt, svagt och jävligt så fortsätter jag försöka. Vilket jag själv är stolt över. För jag skulle så lätt ha kunnat ge upp för länge sen. Men vi har ett love-hate relationship knät och jag. Ibland sitter jag (påriktigt) och svär åt och slår på det, för att i andra stunder sitta och pussa på det och berätta hur fint det är. Det är lite onormalt, jag vet. Men jag gissar att om man gjort sönder knät två gånger, och fortfarande tycker idrott är det bästa som finns (när det tydligt inte är det för leden) så är man lite knäpp. Fast det är nog bara bra. 

You are only given a little spark of madness, you mustn't lose it.

Tur för mig att handstående inte är farligt för knät. 

Kommentarer

 • emelie säger:

  har det hänt något särskilt med knät nu eller har det bara kommit?

  2011-12-06 | 09:17:25
  Bloggadress: http://whirl.se/korsband
 • Linn säger:

  Åååhh vilka härliga handståendebilder!! :D Älskar den mot väggen med alla bilderna! Kan man så går det!! Och du är så HIMLA starkt som orkar kämpa!! Klappa dig DUKTIGT på axeln för det!! Hur det än blir, och vilka mål man än når så är det värt det!!!! <3 <3 Tusen kramar till dig!!!!

  2011-12-06 | 19:32:15
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • annapanna säger:

  du kämpar då på gulle! <3

  2011-12-06 | 23:16:33
  Bloggadress: http://sickansplace.blogg.se/
 • Malin säger:

  Emelie: Vad kul att du följer bloggen än, följer din med även om du inte skrivit mycket på sistone. Tråkigt att motivationen din går upp och ner, vill gärna se mer av dig på fotbollsplanen ju!

  Vad gäller knät ..... de tror jag har en stressfraktur i underbenet (där de tog benbiten vid operationen), och möjligen i knäskålen (precis där de tog benbiten också..) med. De varnade mig om det förut, och jag har påriktigt inte gjort ngt jag "inte får" göra, men jag antar att det blivit för mycket träning för knät helt enkelt, då jag dubblat med stavhopp och gympa. Alla symptom stämmer, läkarna här säger på, men väntar med att ta ut gt i förskott tills jag träffat min sjukgymnast samt kirurg hemma.  Linn: TACK :D tss, jag försöker. Men det är jobbigt nu när det går så motigt, vill bara vara klar med rehaben och köra fullt! JAG VÄNTAR FORTFARANDE PÅ STORYN BTW!!! ;)  Anna: Tack sötnos! <3

  2011-12-08 | 04:24:12
 • Hanna säger:

  Kämpa på Malin ! Jag ska träffa Erkki nästa vecka & är superorolig för vad han ska säga. Vet inte om jag ska hoppas på operation snabbt eller villa vänta. För idagsläget kan jag gå utan problem, jag kan jobba med mina innebandyknattar & jag känner mig nästan normal. Förutom lilla detaljen att knät är paj och jag inte kan springa då,...  2011-12-19 | 11:20:05
  Bloggadress: http://glassflickan.webblogg.se/
 • ANGELICA.BLOGG.SE ♥ säger:

  Hoppas att du får en fin vecka! Snart julafton! KRAM http://angelica.blogg.se

  2011-12-19 | 13:30:05
  Bloggadress: http://angelica.blogg.se/

Kommentera inlägget här: