thelifeofadreamer

00:13

Kategori: Allmänt

Idag har saker och ting bestämt sig för att bråkas med mig. Har fått flera riktigt elaka kommentarer av folk idag, och jag fattar inte att det påriktigt kan vara svårt att förstå att det är jobbigt för mig att jag sabbat mitt knä. Jag tycker inte att det är roligt överhuvudtaget när folk fäller rent utsagt korkade kommentarer. Jag VET att jag inte kommer få gympa på länge. Jag VET att man kan slå sig inom gymnastiken, men det gör ingen annan sport bättre för det. Jag VET också att korsbandsskador är jobbiga skador. Och jag var fan inte TÖVLIG när jag slog mig, jag gjorde en voltbakåt på en bom, hur kan man få det till att man är tövlig? Jag landade ju till och med på bommen, men med ett för rakt ben. Jag fattar inte hur folk kan tro att jag skulle kunna glömma dessa saker. Och vad vill man genom att säga det till mig?

Annars så ar idag första dagen som det kändes som jag kunde gå lite halvordentligt. Jag vågade iaf ta stöd mer än annars. Iaf med trygga Robotnick på ;)

Det har vart mycket idag. Häftis, grupperna i Bollis och sen tränade jag sj efter det.
Jag saknar att kunna gå på en långpromenad i solskenet. Känns som jag inte varit ute på hundra år.
Min dator har förresten bestämt sig för att inte villa starta. Känns ju hyfsat, tills vidare har jag fått låna Emmas.
Nu ska jag läsa lite Harry Potter tror jag bestämt. Femman, om ni undrar ;)

Kommentarer

 • Natalie - Fokus: teckningar & fotografier säger:

  Du! Du är inte ensam om att ha fått kränkande kommentarer osv... När jag var skadad och efter mina 2 första skador fattade ingen Varför jag ville fortsätta satsa på att spela innebandy. Man kan skada sig igen sa alla till mig. De ska alltid påminna en om saker man vet men helst tränger undan för att man mår dåligt av det... VI om några (alla skadade) vet hur allt ligger till, mer än människorna som slänger iväg onödiga kommentarer.

  2011-02-17 | 15:54:05
  Bloggadress: http://nataliehakansson.blogg.se/
 • Malin säger:

  HEJ, läste just genom din blogg på jakt efter korsbandsinlägg.. Fan vad skönt att veta att det faktiskt finns folk som läser min blogg som förstår precis hur jävligt detta är. Och som vet vad man ska säga!  Du rockar tjejen. Och jag tänker för övrigt tro stenhårt på att du kommer spela innebandy igen!

  2011-02-18 | 18:43:18

Kommentera inlägget här: