thelifeofadreamer

00:34

Kategori: Allmänt

Hej och hå och hoho! Vilken konstig dag det har varit idag. Började dagen med att gå i skolan en timme. Sen for jag till mormor och morfar och efter det for jag hem och pysslade med ett och annat. Sen var det dags att åka till Bollis, kl 6 där tränade jag Guldgruppen. Kul kul, men känner mig otroligt lost med att vara tränare och inte träna själv. Men, när jag ändå inte får träna, så är det utmärkt att få träna dom!
Direkt efter deras träning var det dags för Lussegruppen. Allt var frid och fröjd till Pia ropar att det hänt ngt med en killes tå. Jag springer (ha-ha, okej, kryckar) dit, och ser en tå som står åt fel håll. Så därefter körde jag honom till akuten. Där fick sedan jag och Calle (som var med) bevittna hur tån vreds illbaka på plats, och hur dom gjorde klart för att sy fast. Härligt värre!
Sen skulle jag skjutsa tillbaka Calle till Bollhalla, där hans bil var. Påväg dit var jag exakt 2½ cm från att köra på en katt. Härrigudas vad närar det var. Den förlorade lätt ett av sina nio liv. Nåväl, väl på Bollhalla var allt svart och inga dörrar öppna. Så det var bara att köra därifrån igen.

Nu ligger jag i min säng och är trött som bara den. Men nu ska jag plugga matte. Mmm! Men jag har en plan, så dethär, det löser jag! ;)

Kommentarer

 • elin, sepe i huvudet säger:

  MEEN NEEEJ PALLA SKÄMTA, JAG ÄR SEPE I HUVVE HUR KUNDE JAG GLÖMMA ATT DET VAR JOMPA IGÅR?

  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH  men får jag fortfarande vara med fast jag glömt jätte många gånger? :'|

  2011-02-04 | 10:17:18
 • Malin säger:

  Ja exakt! :(

  Men joo, du får vara med. kom nästa gång! ;)

  2011-02-04 | 14:24:39
 • elin säger:

  tack tränarn! ;)

  2011-02-04 | 14:34:29

Kommentera inlägget här: