thelifeofadreamer

Hold on to what you believe in the light, when the darkness has robbed you of all your sight

Kategori: Allmänt

Kommentarer

 • A säger:

  Det är de som är tövliga! Men vet du, de menar väl. Det är svårt att veta vad man ska säga och just för att man är rädd att personen ska ta det fel. Det är därför som folk drar sig undan när de behövs som mest. För vad ska man säga till någon som är sjuk eller har sorg eller vad som helst. Allt man säger låter fel. Ändå tycker de flesta att det är skönt att folk kommer fram och pratar om det i stället för att gå upp i rök. Jag lovar de visste inte vad de skulle säga och så blev de nervösa och sa nåt bara. Och så blev det fel. Vad annars :-/

  Kram!

  2011-02-10 | 20:38:49
 • A säger:

  Det skulle ha varit kommentaren till förra inlägget. Jag skrev på fel :-(

  2011-02-10 | 20:46:15
 • Malin säger:

  Hörrö det vore onekligen kul att veta vem du är, A. Är ju hur nyfiken som helst!

  Nej, jag vet. Ofta är det svårt att veta vad man ska säga, men just de som jag syftade på i förra inlägget sa riktigt taskiga saker, och inte för att det slank ur dom utan för att dom ville vara elaka. Sådant gör mig irriterad, och förbannad.

  2011-02-11 | 23:28:05
 • A säger:

  Jag är mycket äldre än dig och jag har glömt att det faktiskt kunde vara så att folk ( alltid tjejer) kunde säga saker bara för att de vill vara elaka. Det var ju faktiskt så :-( Nu när jag är vuxen har jag inte behövt höra sånt på flera år.

  Du gör helt rätt i att bli irriterad och förbannad. Man VET när någon säger nåt för att jäklas. Men vet du, Malin, de är avundsjuka på dig. Du är jätteduktig och det väcker alltid onda ögat hos endel som känner sig hotade av dig. Det stör dem att du är en bra människa. Om några år kommer skillnaderna att bli ännu större mellan dig och dom. Du kan lägga ditt huvud på kudden varje kväll och somna gott utan att han dåligt samvete. I långa loppet kommer du att ha många fler vänner än de missunnsamma :-) Fint va?

  Kram

  2011-02-12 | 20:16:52

Kommentera inlägget här: