thelifeofadreamer

You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it.

Kategori: Allmänt

Vad det är härligt att träna.

Idag var jag återigen till Erkki. Leden har läkt fint av sig självt, och all den svullnad som kan vara borta är i princip borta nu. Meniskerna ser ut att ha gått till läkning, då jag inte reagerar särskilt på vridningarna som man gör för att komma åt dem. Också benbrotten ser ut att ha läkt. Med det klart för oss, så är det möjligt att ta nästa steg. Som blir operation. Och sedan en till.
Genom att leden gått ner i svullnad, och den broskbit som ligger lös i leden (+ det brutna korsbandet) inte stör, så behöver man inte gå en och "städa" knäet, som i så fall hade inneburit en tredje operation.
Jag hade hoppats på att allt skulle gå att ordna på en operation, men borrkanalerna behöver pluggas igen och göras om. Vi lade upp en tidsplan också, så det känns bra. Jag gillar att hela tiden ta steg framåt och inte stå och trampa. Operationen kommer antagligen ske i Åbo, och två ortopeder kommer att utföra den tillsammans. Så fort studentskrivningarna är över görs första operationen, som sedan har en läkningstid på 3-6 månader.

Hela förra skadan jobbade jag mot tiden. Jag ville bli skadefri på nolltid och gjorde allt för att det skulle bli så. Det gick av igen, och jag fick ett utgångsläge så mycket sämre än förra gången. Det handlar inte om månader det tar att komma tillbaka denhär gången. Det handlar om år. Och det är ingen idé att bryta ihop eller gråta, för det enda som spelar roll nu är att få ordning på knäet igen. Att faktiskt få det helt, och fullt friskt. Det får ta lite tid, men sen när jag är frisk ska det ju förhoppningsvis hålla, och då har jag all tid i hela världen att hoppa gympa och springa. 2013 går ett öspel på Bermuda. Där tänker jag vara med. För då ska jag visa upp dom serierna jag hade tänkt rocka med i sommar på Jersey.

På onsdag ska jag träffa Åse. Då ska jag be om det jobbigaste övningarna hon har. Jag får förresten cykla på motionscykel, så idag kunde jag både värma upp och cykla på slutet, och på så sätt hålla mig igång i 2½ h. Fint så.

Nu ska jag käka en isglass. Jag älskar isglass.
Kände för övrigt att le idag på bilderna. Mest för att träningen gick så bra.Kommentarer


Kommentera inlägget här: