thelifeofadreamer

It’s hard to be that tough

Kategori: Allmänt

Jag har megaångest. I vanliga fall skulle jag dra på mig mina löpartights, sätta UTAH-gymnastics tröjan över huvudet, ta min gröna iPod och springa för allt vad mina ben bär, alternativt hoppa studsmatta tills det är omöjligt att inte le. Men nä, det går int. För jag har sabbat mitt knä. För andra gången. Det är helt åt tjotta och inget blir bättre bara för att det går fler dagar. Ärligt talat så blir det sämre för var dag som går. Känns ju lovande att veta bara en sådan sak. Jag är 18 år och har sabbat mitt knä totalt. Idag har jag fått 3 utbrott på mina kryckor. Och kanske 2 utbrott på robotnick, grejen jag har kring benet. Jag är trött på dethär. Jag är klar med dethär. Jag VAR klar med dethär. Jag har redan gjort allt dethär. Det känns som ingenting alls går åt rätt håll. Idag vek sig benet när jag gick så det knäppte till och drog baki. Det tog inte ont eller så, men känslan ger mig typ kväljningar. Jag börjar må illa varje ggn knäet viker sig. Så var det när jag bröt det också! Annars så känns det som jag inte kan något i hela världen. Det känns som jag är sämst på allt. Och Stepp, du får tycka att jag är hur löjlig som helst som hittar problem i allt. Men det känns så just nu. Påriktgit. Utan att jag hittar på.
Sen tänker jag sluta bita på mina naglar, och sluta käka godis. Jag har bestämt det bara. Förresten tänker jag lipa i hundra år ikväll över att mitt ben försvinner och över att jag inte tränat ordentligt på snart 2 veckor. Jag känner mig som världens tjockaste tjockis som är lat. Härlig känsla.

Nä. Nu har jag skrivit av mig. Kommer ångra att jag skrev hälften av detdär imorrn. Men då har dethär humöret iaf gått över, och då kommer det inte bubbla upp på ett tag. Och sen tänker jag inte ljuga om hur allt är. Jag är klar med det också.

12:15

Kategori: Allmänt

Jaha, ny vecka, nya tag. Det kör vi på. Bara fem veckor kvar på kryckor då. Om inte Erkki bestämmer sig för att ändra sig, vilket ju känns lika troligt som att all snö har smält tills imorrn. Ingen skola idag heller, har prov i slutet av veckan men fram tills dess är jag ledig. Fast mig skulle det inte göra ngt om jag skulle gå i skolan, jag tycker det är ganska roligt jag. Igår blev jag ruggigt stolt över mig själv då jag satte mig ner och räknade matte. Försökte mig på ett studentprov, och 5 upg gick elt bra med en gång, sen blev det krångligare och då blev jag sur och gick därifrån. Way to go Malle :) Naaat!

Yepp. Så idag ska jag räkna vidare. Och sen ska jag käka plättar. Och efetr det skulle jag vilja fara ut och jogga. Vilket är totalt omöjligt, så det tänker jag lipa lite över, och sen lägger jag mig på vardagsrumsmattan och kör bålstyrka tills jag är slut i musklerna. För bålprogram är verkligen jätteroligt. Verkligen bland det mer inspirerande man kan göra.

Äh.


Om jag inte minns fel är det Frida som tagit bilden, när vi var i Gävle i höstas. Det var en fin resa.

Courages is not defined by those who fought and did not fall, but those who fought, fell, and rose again

Kategori: Allmänt

Igår kväll åt vi typ världens godaste middag! Rådjursfile med rödvinssås och potatisgratäng. Helt sicko gott! Efter det var jag mätt som en plätt och fick kokko ont i magen :( Men efter lite vila gick det över. Sen skulle jag gå och tutta, men då fick jag panik så det slutade med att jag for härifrån och inte sov hemma. Tss.

Idag har jag dragit min grupp med Maria. Dom är hur duktiga som helst dom där små, och det känns riktigt roligt och inspirerande att dra dem. Så det kändes bra! Hm, annars vet jag inte. Ah, jo, jag färgade håret igår. Brynt! Kände att mörkt hår passar sig bättre med min sinnesstämning ;) Och sen passar det fint till karonkan. Yepp! Ah, bild? Okejdå.Across the sea

Kategori: Allmänt

Åh vad jag vill sitta på Moffas segelbåten påväg ut till Rödhamn nu. Och lyssna på Calle Scewens vals, Fritjof och Carmencita och Drömmen om Elin. Tänk er själv att sitta där längst fram i fören, och få sprätt från vågorna på benen! Pyttsan, det vore härligt.

C'est la vie

Kategori: Allmänt

Jag har gått och börjat vakna riktigt tidigt om mornarna. men inte klagar jag, trevligt det så har man hela dagen att utnyttja till äventyr. Som att köpa lördagsgodis. För idag är det lördag :) Sen har jag lust att räkna matte idag. Vilket jag onekligen skulle ha nytta av, då både kursprov och studentprov närmar sig. Sen ska jag träna lite, så inga muskler försvinner, annat än i mitt högra ben. Det är påritkgit ett skämt hur mycket muskler som redan har sprättat. Jag fattar inte hur man kan tappa muskler så fantastiskt snabbt som jag tydligen gör. Iofs så får jag inte anv mitt ben alls :') så, inte så konstigt att det förtvinar. Pff. Nåväl, det kommer väl en tid då jag får jobba tillbaka alla muskler igen.

Annars har jag inte överdrivet mycket att berätta. Igår hade jag en trevlig kväll hos B. Sen for jag hem och tutta, och drömde om gympa. Fast jag var skadad i drömmen. Så det var inte okej. Pff. Nu ska jag käka frulle! Tuudels

If I could turn back time

Kategori: Allmänt

Ibland när jag sätter mig ner så är det något som säger till mig att det kommer lösa sig. Att det inte hjälper mig, hur ledsen jag än är, eller hur frustrerad och arg jag än känner mig. Det lönar sig inte. Gjort är gjort och kommer aldrig igen. Det må ta år att lösa, men jag tror det kommer göra det i slutändan. Och jag ska göra lite mer än mitt allra bästa, för att det ska gå så bra som det kan gå.

Samtidigt som jag kommer fram till detta i mitt hvuud, så är det sjukt hur mycket jag vill. Det är helt omöjligt för mig att förklara hur mycket jag vill gympa. Ibland när jag sitter där i salen, så kan jag längta efter de allra minsta småsaker. Och det känns så jobbigt att veta, att jag inte får. Jag får inte göra flickisar mer. Jag får inte hoppa på studsmattan. Jag får inte kasta mig ut i gropen från barren. Jag får inte vippa, hjula, volta och skutta som alla andra. Och jag saknar det. Redan. Det försvann i April, och jag fick tillbaka allt i dec och januari. Och nu är det borta igen. Allting. Allt det som jag älskar att hålla på med, får jag inte göra. Igen.

Så ni ska veta tjejer, att när jag sitter och kikar på er. När jag ser er försöka, och när jag ser er klara nya saker, så skulle jag göra vad som helst för att byta plats med er. Det är precis där jag vill vara. Mest. Precis där ni är. Så när jag flinanade kikar på er när ni testar nya saker, gympa lite för mig med.Patience is a game

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Idag har jag halkat med krycksen flera gånger, vilket inte är okej. Känner mig otroligt tövlig, och osmidig. Annars var dagen i skolan rätt trevlig. Jag gillar skolan. Och ikväll var jag tränare i Bollis. Känns lite trist att jag fått stränga instruktioner om att gå med kryckor pga meniskerna, men jag är fruktansvärt dålig på att följa dom. Jag anser mig kunna ta mig fram utan dem. Annars så ser jag ut som en robot med denhär grejen på mitt ben. Jätteroligt att känna sig som en robot. Naaaaat!

Nu vill jag käka godis. Samtidigt som jag har en seriös fundering på att inleda godisstrejk. Sen hatar jag osmidiga kommentarer. Jag tycker inte det borde vara så svårt att höra sig själv ibland. Sen till alla nyfikna där ute, så har jag redan bestämt mig för att bli frisk. Och att fråga min mamma om hur jag ser på saker och ting tycker jag är lite tokigt. Eller ja, jag gillar det inte alls faktiskt. Det kan man väl fråga mig isf. 
Nu ska jag stå på händer och lyssna på musik.
ABC yah!

Svullnad dag 1,2,3,4,5

Kategori: Allmänt

All I want now is a white light moment

Kategori: Allmänt

Jag lär mig saker hela tiden. Särskilt från förra gången, och vad jag gjorde fel då.
För det första, hoppas aldrig på det bästa. Man blir bara besviken. Det är så mycket lättare att ta saker om man bara inte hoppas alls. Detta tar oss till nästa lärdom, likgiltighet. Likgiltigheten gör det lättare att ta det som det kommer. Likgiltigheten hänger ihop med den tredje grejen jag lärt mig, som handlar om att strypa alla känslor och endast ta till sig fakta. En nackdel med detta är att när jag strypt mina känslor har dom istället bubblat upp helt plötsligt ibland.

Detta hade jag med mig idag när jag steg in på Medimar, igen. Båda delarna av mitt double-bundle korsband är av. Båda mina menisker har släppt. Mina ledytor är skadade, jag har en lös broskbit i benet. Ledbandet har fått sig en smäll eftersom trycket kom bakåt när jag landade volten på bommen. Sen är det en hel vetenskap kring vad som hänt med borrkanalerna. Man kan inte göra nya, och dessa gamla är irriterade av smällen och "för breda" så dom måste läka. Så om vi sammanfattar det hela lite kort såhär då ( utan känslor, med en hel dos likgiltighet och utan hopp överhuvudtaget) så är mycket trasigt i knäet. Ja, jag har inte mycket mer att säga. Vilken tur att jag inte hoppades för mycket.

I want a perfect moment

Kategori: Allmänt

Jag har städat mitt rum, köpt ett nytt halsband som jag tycker om. Jag läser Harry Potter, och går i skola precis lagom mycket. Sen läser jag så många fler bloggar än ni skulle kunna gissa. Och de bloggarna jag läste idag fick mig att inse hur underbart det är att skriva "Imorgon blir det till att stiga upp tidigt. Typ 08.45 för jag ska vara i hallen kl. 10" eller "Älskar: att vinna". Plötsligt slog det mig som en blixt från klar himmel var jag bör befinna mig ikväll klockan 18.00. Inget besked än. Men om jag nu kämpat i 11 år med att få starka muskler, så är jag inte beredd att kasta bort dom än. Pff.


Once you have tasted flight, you'll forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you'll always long to return

Kategori: Allmänt


Hemma, igen

Kategori: Allmänt

Inatt kom jag hem från Åbo, där jag lade mig prick-still på en brits och kördes in i en skramlande och bankande apparat som tog bilder på mitt knä. Medans jag låg där och störde mig på ljudet av maskinen (jag stör mig på typ allt) och försökte höra musiken som man fick ha i öronen (som man inte hörde), så bestämde jag mig för att fundera istället. Så jag blundade, tänkte att jag inte var där, och satte igång med att tänka.
Flera saker slog mig under denhär tiden. För det första, den främsta orsaken till att jag är så arg, och frustrerad, är tiden. Och nu snackar vi tiden det tog att ta sig tillbaka vs tiden det tog att göra av det igen. Jag hade haft ett korsband i 6½ månad. Det gick av på mindre än en sekund. Mindre än en sekund, typ som när ni knäpper med fingrarna. Det, är lätt främsta orsaken till att allt känns värdelöst, varför göra det igen om jag inte håller? Ska jag ge så mycket tid som det krävs igen, bara för att veta att det kan gå sönder på mindre än en sekund? Dethär var det första jag kom fram till. Det andra jag kom underfull med var att jag glömt mitt gympahäfte i gympasalen (som sen mamma tagit hem under dagarna jag varit borta, för jag hittade det på min hylla imorse, lite kul). Vi har ett häfte vi ska använda i träningen, där det står vad vi ska träna på, och vad vi har för mål. Vi fick dom för inte alls länge sen, och jag var så hiimla glad över att ha målen nerskrivna, och faktiskt få börja jobba mot dom. På baksidan av mitt häfte har jag klistrat in en bild av Aliya Mustafina, och brevid henne finns en text där Rysslands coach uttalat sig om hur ryskorna blivit så bra. The girls have adopted the mindset that they don't give up. Det låter så överrekamerat och klyschigt, men det får mig att tänka på varför jag satte detdär från början. Jag satte det där för att jag efetr första gången jag drog av korsbandet, inte gav upp. Jag gjorde allt jag kunde, och jag tog mig tillbaka. Denhär månaden som jag hann vara skadefri, så tog jag igen allt det jag inte fick göra. Så när jag satte dendär texten på häftet, så tänkte jag att den fick representera mig i viss mån också, I have adopted the mindset that I don't give up.
Jag ska vänta på magnetröntgensvar nu, jag får dom först i nästa vecka. Sen ska vi fatta ett beslut om vad som bör göras. Det jag kommit fram till i helgen är att om jag fysiskt kan bli bra igen, nog fasiken pallar jag att ta mig igenom det igen. Jag vill fortfarande kunna associera mig med detdär jäkla häftet, som den sanna gymnastikälskare jag är. Det svårare, det psykiska, har jag också en plan för. Det har fått sig en total törn, och slagits ner helt brutlat. Och det ska bara få vila en stund, det får resa sig långsamt, och bli bra under tiden jag rehabar.

Jaha, ni som läst dethär nu. Vad är mig poäng? Just det. Är det möjligt fysiskt, så är jag up for the challenge. Och det enda som hjälpte mig att komma fram till det var ett gympahäfte, och att jag kom till insikt angående varför jag varit så arg, och varför jag inte kunnat acceptera att det händer igen (vilket jag ju förklarade att hade med tiden att göra). Nu ska jag stiga upp ur min säng, böja på benet, sträcka på benet, berömma mig själv för det. Sen ska jg ta en dusch och fundera vidare. Förhoppningsvis kommer jag fram till något otroligt klokt. 


För den delen så var det exakt dethär jag gjorde när jag drog av det igen. En voltbak på bommen. Jag gillar denhär bilden, minns att jag träffade helt rätt på bommen med fötterna den gången! Och sen tycker jag det är otroligt kul att titta på min haka, och på mitt hår på denhär bilden. Tss.

Total Eclipse of the Heart

Kategori: Allmänt

För mig skulle det alltså inte räcka att göra det en gång. Operera det en gång. Komma tillbaka en gång. Gå till det där jävla gymmet varje dag i flera månader, en gång. Inte kunna gå eller springa, en gång. Ja ni fattar min poäng.

Mitt korsband är av, igen. Det hände på gympan, igen. Det är helt fantastiskt jobbigt, igen. Och ingen vet riktigt vad som hänt i mitt knä. Men mitt underben far åt tjottahejti om dom drar i det. Något är fel, igen. Hur jag ställer mig till dethär är inte klart än. Jag är ledsen, igår var påriktigt jobbigt. Jag grät större delen av när jag var vaken. Sen på natten drömde jag om när det hände. Då när jag landar på bommen och knäet inte finns där. Inatt drömde jag om när jag insåg vad som hände, och hur jag skrek. Skriket. Alla ni som gympar med mig vet att jag inte skriker när jag slår mig. Jag skrek inte när mit korsband for frsta ggn. Men nu skrek jag. Jag hörde mig själv skrika, och fattade inte ens först att det var jag som skrek. Hörde ni ångesten i det skriket? Jag hörde den. Jag drömmer om den. Mitt korsband finns inte där längre. Mina senor höll inte. Jag höll inte.

Jag hade ett vettigt samtal med Erkki igår. "Först fakta, sen får vi ta det därifrån."
Jag hade ett vettigt samtal med min pappa  också. "Nu är det som det är, och det gäller att ta det härifrån."
Jag har haft otroligt många dåliga samtal med mig själv under domhär två dygnen. Jag har övervägt allt. Jo, det är sant. Till och med att ge upp. Att bara skita i det. Skillnaderna mellan denhär gången och förra gången är flera. Till exempel var min första tanke när det hände förra gången "tillbaka, dit ska vi". Dethär gången var det "fan, jag höll inte. Jag vill aldrig mer göra dethär igen". Och jag menar det inte så. Men ni måste förstå, att komma tillbaka på det sättet jag gjorde, slita, jobba, kämpa. Ta sig genom den psykiska rädslan som fanns. Det var förjävligt. Det är det tuffaste jag gjort, och en av de saker jag är allra mest stolt över. För jag fixade det, jag pallade det faktiskt. Jag var tillbaka, när dethär hände. Men det hände igen. Och det är här mitt problem kommer. Det hände igen. Trots att jag slet och jobbade och kämpade. Trots att jag tog mig tillbaka, och var starkare än någonsin, så hände det igen. Och dethär, det satte sig i min hjärna samma sekund jag drog av domdär jävla senorna i benet.
Jag säger inte att jag inte vill tillbaka. Det vore en ren och skär lögn. För det första, så vet jag inte om det är möjligt än. Jag far på magnetröntgen till Åbo imorgon, och sen får vi ta det från där. För det andra, så är jag så fruktansvärt rädd. Hur ska jag någonsin ta mig tillbaka dit jag var, och känna glädje, utan att vara rädd? Gymnastiken är the love of my life, och jag kan inte beskriva vad den ger mig.

Det finns tusen saker som snurrar i min hjärna. Som Erkki sa, andra gången bestämmer man inte med en gång om man ska tillbaka eller inte. Det tar några dagar innan tankarna lugnar sig, och man kan känna vad man vill. Och att bestämma sig, först måste vi få veta hur mitt knä ser ut. Vad är helt, vad är trasigt. Vad kan man göra. Sen är det därifrån det gäller.

Och en grej till. Det värsta ni kan säga till mig just nu, är att "det kommer gå bra". För ni har ingen jäkla aning. Ingen vet ngt än. Ingen vet hur det kommer gå. Jag vill inte höra att det kommer gå bra, inte förrän den dagen jag vet att det faktiskt är möjligt, och sant.

Om du såg mig nu

Kategori: Allmänt

Jaha. Vad fan skriver man nu? Hela jag är förstörd. Fysiskt och pyskiskt. Mitt korsband höll inte. Det värsta är att jag inte vet någonting alls. Jag är inte alls fokuserad på det sätt jag var. Mina tankar spretar åt alla håll, och jag klarar inte av att tänka. Jag är så jävla arg, ännu mer frustrerad och helt otroligt ledsen. Jag blir så trött.

16:04 MÅNDAG

Kategori: Allmänt

Kokko! Idag är det halt ute, och dessutom plusgrader. Jag tycker inte att dethär är superroligt. Särskilt inte då alla skrattas när man halkar :( Idag gick brandlarmet i skolan. Igen. Känns som det händer lite hela tiden. Eller ja, jag tycker vi har övningar / Handels bränner bullar hela tiden.
Förresten så såg jag och på Inception igår. Det är en kokko film. Så om ni inte har sett den och känner för att bli sinnesförvirrade, se den. Det ledde till att jag drömde en massa sjuka grejer inatt, precis som i filmen!!

Nåväl. Nu skulle jag borde ta tag i lite saker. Men jag orkar inte. Tog tag i saker för mycket i fredags då jag gjorde klart min ucas ansökan. Pff! Jag skulle kunna vara den lataste jag känner. Och det var allt jag ville skriva nu.

SÖNDAG 12:05

Kategori: Allmänt

Inatt var jag yppe länge. Det var kokko hälften av tiden, men bra ändå tillslut.
Nu vaknade jag för en stund sen, och ligger i min säng och lyssnar på musik. Rätt skönt.
Idag är det träningsfri dag, vilket betyder att jag ska till Bollis iaf för att dra en "förberedande" brons grupp med Maria. Det ska bli roligt. Faktiskt.

Get myself together

Kategori: Allmänt

Sjuttons gubbar vad bra träningen gick! Iom att min kropp var helt slut igår, så trodde jag att allt skulle krångla idag, men inte! Shit vad bra :D 3 ny-gamla övningar gjorde jag idag (som jag inte gjort sen innan skadan!). Jag körde skruv fram av trampolinen, och dessutom dubbalbak ut i grop fr voltbanan. Wihu! Inte den snyggast volten världen skådat, men man måste börja jobba med den ngnstans, och dendär volten har jag bestämt mig för att lära mig!

Som ni märker är jag på strålande humör. Träningen var superrolig och jag körde på för fullt hela tiden. Sen avslutades träningen fint med tårta ;)

Nu är det dags för mig att käka lunch. Hoppas ni har en lika trevlig lördag som jag haft hittills ;) Här är en gammal bild från ÅM 2009


Pay and send

Kategori: Allmänt

Dear Malin

Thank you for sending us your UCAS application which we received on 14 January 2011. What happens next?
It will usually take up to 48 hours for us to process and send it to the universities and colleges that you have applied to.We will send you a welcome letter and Applicant Welcome Guide in the post when we have processed it. The letter is important as it lists all the courses that you have applied to as well as your Personal ID and username.We wish you every success with your application.

Ansökan är inne. Jag är himla nöjd med utbilningarna jag valde. 3 stycken blev det till slut. Nu är stressen över. Och jag hann med allt innan ansökningstiden var slut. Ibland blir jag så stolt över mig själv. Faktiskt! Storbritannien alltså. Rätt härligt att kanske kunna ha det som ett alternativ!

Kära vänner

Kategori: Allmänt

Min dräkt har anlänt!
Den är väldigt mycket blå, och väldigt mycket glansig. Och väldigt gympadräktig.
Jag känner på mig att vi kommer få många fina minnen ihop, denhär dräkten och jag.

00:20 TORSDAG

Kategori: Allmänt

Idag har varit en intensiv dag. Men otroligt kul har det varit.
Mina problem ser ut att lösa sig, och jag har skrattat mig igenom hela eftermiddagen och kvällen.
Maria och jag drog igång vår gymnasiegympagrupp ikväll. Jag tycker det var kul att det faktiskt blev ngt av det, att vi tog tag i idén och genomförde den.
Och ja, alla såg ut att ha riktigt roligt! :D

Nu ska jag äta ngt, har inte käkat sen i eftermiddags. Efter det ska jag tutta, så jag orkar hela dagen imorrn!

Anything that's worth having, is sure enough worth fighting for

Kategori: Allmänt

Härrijäklars vad ni kikat in här just idag då!
När jag inte har ngt att skriva alls, utom att jag betett mig lite som en tyrann hela dagen.
Inte så snällt, jag vet. Men jag har haft mina orsaker till det. Tilläggas bör att jag inte betett mig illa här hemma i huset för en gångs skull.

Så ja.
Det trevligaste idag var lätt att vara ute och gå med Maria.
Nu har jag ont i mina baklår, antagligen för att jag ansträngde mig kokko mkt för att inte halka omkull.

Och nu borde jag ettdera skriva ngt till UCAS eller tutta. Och ingetdera gör jag.
Ska springa iväg och borsta mina tandor precis snart.
Sen ska jag upp imorrnbitti, och förhoppningsvis har jag ett huge smile på mina läppar då. För jag tycker om att vara glad. Sådetså!


En mini-mig. Som kollar på gympa.

Trött tjej 92 ( som Hanna tycker är JÄÄÄTTEEE töntigt att skriva)

Kategori: Allmänt


Dethär skulle kunna vara den bilden som jag var mest trött på då den togs.
Här är jag nyhemkommen från en vecka i Uppsala för 1½ år sen.

Ikväll är jag också trött.
Träningen var helt sicko jobbig, och alla mina muskler protesterade stup i kvarten.
Skönt med hård träning dock, och den ger ju uppenbarligen massor, om jag har såhär ont i kroppen efter två dagar med nya schemat. Härligt det.
Idag på barren tänkte jag för mig själv, att det är inte lätt när det är svårt. Men det är skönt när det går.
Då kändes allt lite lättare. Iaf för en stund, tills jag fick försöka 700 ggr till, för att det inte blev så bra som det skulle kunna vara. Men hey, det är ju det sporten går ut på. Minimera fel ;)

11 Januari

Kategori: Allmänt

Idag är jag negativ.
Det är ju lite trist.
Men det blir så ibland.
Jag har inte fixat det med UCAS.
Det stressar mig.
Jag gillar inte att vara stressad.
Skoldagen var rätt kul annars.
Är kolligt nog trött som ett as idag.
Fast jag sov massa timmar inatt.
Jag drömmer på nätterna.
Helt galna grejer.
8 månader förrsten.
Sen den 11 maj!

ARG

Kategori: Allmänt

Jag blir så jävla arg på att allt ska jävlas så.
VARFÖR FUNGERAR INTE MIN INLOGGNING PÅ UCAS!?!?
Jag har dubbelkollat lösen och användarnamn från MEJLEN som jag fått av DOM.

Och jag är ju inte alls stressad redan över den där uppsatsen jag ska skriva om varför jag vill studera där.
Jag blir ju ledsen på dethär.
Kanske det inte är meningen att det är dit jag ska helt enkelt!
Shit vilken enkel lösning det vore, och herre min gud vad tid det skulle spara!

Now, I can't behave I feel it in my feet on the street.

Kategori: Allmänt

Jag sitter och flinar jättelöjligt för mig själv. Ni skulle skratta åt mig.
Men jag är glad.

12:45

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en bra kväll! Mhm :)

Idag ska jag just käka kyckling till lunch. Det ska bli gott.
Sen har jag hittat en så himla fin låt, som jag inte kan sluta lyssna på. Det är bra!

Och imorrn börjar skolan. Och det känns inte ens jobbigt. Jag tycker det ska bli ganska kul jag :P

Och inatt när jag kom hem, så regnade det. Jag älskar att somna till ljudet av regn. Så det var härligt.
Märker ni att jag är på ganska bra humör idag eller? haha, konstigt hur det kans vänga från en dag till en annan.

Nej, man ska göra det man blir glad av. Kom ihåg det. Gör det som gör er glada, då kommer ni inte ångra det heller.

18:05

Kategori: Allmänt

Idag är det av någon anledning en massa saker som bestämt sig för att ta sig i mitt huvud och bråka med mig. Det känns som jag har en miljon saker att fundera på. Men det är rätt många saker som är coola att fundera på också. Faktiskt.

Jag låter helt kokko hörni! Haha!
Men herregud, idag är jag nog kokko.
Fast lite kokko är jag alla dagar. Mhm!

Hallå hallå, det här är X22

Kategori: Allmänt

...jag söker efter dig. Jag anropar försvunnen astonaut hallå hallå...
Kan ni dansen till den? Det kan jag. For your information.

Annars så är jag på ruggigt dåligt humör redan. Och jag vaknade för mindre än en timme sen. Känns lovande.
Ingen träning idag. Men jag tänker lätt dra till gymmet och köra lite baklår. Klarar inte av att sitta hemma om jag är irriterad.

Jag har börjat läsa Harry Potter igen. Istället för på studentproven.
Det känns inte bra. Jag är dålig på att ta tag i mig själv.


Här har ni en jättegammal bild. Jag skrattade lite när jag såg den.

FREDAG :D

Kategori: Allmänt

Jag har ont överallt. Helt kokko, har fått värsta träningsvärken efter de senaste dagarnas träning :P

Sen så, vet jag inte.
Jag är jättesugen på godis. Det är jobbigt.
Hejdå!

14:35

Kategori: Allmänt

Igår var jag till Sverige och handlade yllesockor, underkläder, ett bälte strumpbyxor, och just det en karonkaklänning. Det tog mig en halvdag av svår ångest innan min mellersta syster sa åt mig att det var dags att ta tag i problemet och släpade med mig och fick klänningen köpt.
Lätt roligast var att dom i butiken förklarade för mig att jag hade väldigt breda axlar. Sen konstaterade dom att jag nog måste träna hemskt mycket, och sen berömde dom mina armar. Haha, jösses vad jag skrattade.
"Ah gymnastik, mh!" ;)

Yess. Det om det. Idag vaknade jag av att mamma sa attdet var träningsdags. Jag trodde träningen började kl1 och inte kl 11. Så det gjorde mig lite missnöjd när jag inte ens hann käka ngt ordentlgit innan vi åkte iväg till salen. Träningen gick fint, efter att jag blivit på bra humör vill säga. Jätteframövningen ridsväng (?) gjord emig arg. AAAALLA i hela världen hade minnsann övat den när dom var 8 år på skolgården, det hade inte jag. Men jag fixade den sen iaf :)
Sen efter det, så tog jag tag i min rädsla, som faktiskt inte var så stor som jag trodde. Och skruvade bakåt igen. Bara ett halvt varv, men jag gjorde det. Allt gick bra, och mitt korsband sitter kvar i knäet. Den är gjord igen. Och det är skönt.

Nu ska jag vänta på att Elin kommer hit.

Här käkade vi tårta! Tårta är gott.

12:22

Kategori: Allmänt

Idag blir första dagen med riktig träning sedan hundrafemton år tillbaka. Jag blev sjuk i förra veckan, och missade alla träningar utom en då. Och efter nyår fick vi lite ledigt. Klart jag ört på gym och hållt igång på olika sätt nu när jag blitt frisk, men jag fasar inför uppvärmningen ikväll. Påritkgit, hoho!

Annars kan jag informera er om att jullov inte är min grej. Det är otroligt tråkigt. Och jag har ingenting att göra.
Och det var allt jag tänkte säga.

Nu ska jag fortsätta med att ligga prickstill i min säng. Jätteroligt.
Godmorgon, förresten.

Jättekonstig grej

Kategori: Allmänt

Sen kom jag på att jag börjat gilla soppor, som jag själv lagat!

Måndag 17:27

Kategori: Allmänt

Livet är nog bra underligt det!
Men jag gillar det så tusan. Hoho :D

Och nu tänker jag återgå till att leva mig in i Spice Girls musik.
Tjingeling!

Insikt 12:22

Kategori: Allmänt

Nej, jag flyr från alla de jobbiga sakerna jag berättade om i förra inlägget och drar och tränar istället.
Vilken brilliant idé , riktigt utomordentligt fin!

Nu jäklar kroppen, efter 6 dgaras förkylning, nu kör vi!

2.1.11 12:06

Kategori: Allmänt

När har folk tid att läsa på studentprov? Och ork? och lust ... ?
Jag har ingen ork eller tid, och framför allt ingen lust.
Det känns jättelovande. Nåväl, iågr letade jag fram alla mina hissa anteckningar och böcker! Och försökte göra detsamma med samhällan, men dom var borta :( Jätteborta!

Annars sysselsätter jag mig med att sova på dagarna och vara uppe på nätterna.
Det blir lite jobbigt i längden, för jag vet inte ritkgit hur jag ska kunna somna itid eller stiga upp itid till skolan om en vecka. Men en vecka är ju en hel vecka! Det där löser sig.

Ah bajs just det. Sen ska jag skriva sådana där bajs uppsatser på engelska om varför jag vill gå i skola i storbritannien. Det har jag ännu mindre lust med känner jag.

Hoho, ibland alltså!

We will be victorious

Kategori: Allmänt

Det är 2011. Och jag är så jäkla lycklig för det!
Ni vet att om man förkortar 2011, så blir det -11. Alltså 1 och 1. Vilket nog betyder att dethär året blir awesome ;)