thelifeofadreamer

14:35

Kategori: Allmänt

Igår var jag till Sverige och handlade yllesockor, underkläder, ett bälte strumpbyxor, och just det en karonkaklänning. Det tog mig en halvdag av svår ångest innan min mellersta syster sa åt mig att det var dags att ta tag i problemet och släpade med mig och fick klänningen köpt.
Lätt roligast var att dom i butiken förklarade för mig att jag hade väldigt breda axlar. Sen konstaterade dom att jag nog måste träna hemskt mycket, och sen berömde dom mina armar. Haha, jösses vad jag skrattade.
"Ah gymnastik, mh!" ;)

Yess. Det om det. Idag vaknade jag av att mamma sa attdet var träningsdags. Jag trodde träningen började kl1 och inte kl 11. Så det gjorde mig lite missnöjd när jag inte ens hann käka ngt ordentlgit innan vi åkte iväg till salen. Träningen gick fint, efter att jag blivit på bra humör vill säga. Jätteframövningen ridsväng (?) gjord emig arg. AAAALLA i hela världen hade minnsann övat den när dom var 8 år på skolgården, det hade inte jag. Men jag fixade den sen iaf :)
Sen efter det, så tog jag tag i min rädsla, som faktiskt inte var så stor som jag trodde. Och skruvade bakåt igen. Bara ett halvt varv, men jag gjorde det. Allt gick bra, och mitt korsband sitter kvar i knäet. Den är gjord igen. Och det är skönt.

Nu ska jag vänta på att Elin kommer hit.

Här käkade vi tårta! Tårta är gott.

Kommentarer

 • johanna säger:

  din bajskorv, nu måst ja ju leta karonkaklännig själv :/

  Hur ser den ut btw? :)

  2011-01-06 | 15:21:20
  Bloggadress: http://yohanare.blogg.se/
 • Malin säger:

  haha, jag VISSTE att du skulle skriva detdär!

  Den är rööd, och du måste komma och titta på den och säga om den är okok!!!

  2011-01-07 | 13:47:29

Kommentera inlägget här: