thelifeofadreamer

If I could turn back time

Kategori: Allmänt

Ibland när jag sätter mig ner så är det något som säger till mig att det kommer lösa sig. Att det inte hjälper mig, hur ledsen jag än är, eller hur frustrerad och arg jag än känner mig. Det lönar sig inte. Gjort är gjort och kommer aldrig igen. Det må ta år att lösa, men jag tror det kommer göra det i slutändan. Och jag ska göra lite mer än mitt allra bästa, för att det ska gå så bra som det kan gå.

Samtidigt som jag kommer fram till detta i mitt hvuud, så är det sjukt hur mycket jag vill. Det är helt omöjligt för mig att förklara hur mycket jag vill gympa. Ibland när jag sitter där i salen, så kan jag längta efter de allra minsta småsaker. Och det känns så jobbigt att veta, att jag inte får. Jag får inte göra flickisar mer. Jag får inte hoppa på studsmattan. Jag får inte kasta mig ut i gropen från barren. Jag får inte vippa, hjula, volta och skutta som alla andra. Och jag saknar det. Redan. Det försvann i April, och jag fick tillbaka allt i dec och januari. Och nu är det borta igen. Allting. Allt det som jag älskar att hålla på med, får jag inte göra. Igen.

Så ni ska veta tjejer, att när jag sitter och kikar på er. När jag ser er försöka, och när jag ser er klara nya saker, så skulle jag göra vad som helst för att byta plats med er. Det är precis där jag vill vara. Mest. Precis där ni är. Så när jag flinanade kikar på er när ni testar nya saker, gympa lite för mig med.Kommentarer

  • Guldsmurf L säger:

    Jag kommer alltid att gympa för dig. Whit Love.

    2011-01-28 | 14:20:07
  • Malin säger:

    sötnos! :) Puss

    2011-01-28 | 16:28:11

Kommentera inlägget här: